wojtasso88 53 Napisano 19 Sierpień 2014 Polecam na hardzie zaczynac bo normal jest bezczelnie prosty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 19 Sierpień 2014 Polecam na hardzie zaczynac bo normal jest bezczelnie prosty. Pogram na latwym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Sierpień 2014 Hard ? Odpalajcie na torment albo mistrz v xd pierwsze zimnie to już jak boss :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 19 Sierpień 2014 Na torment albo mistrz jest dobrze we 2ke jak grasz z ogarnietym kumplem ale co nas kosztowalo zdrowia przejscie pierwszego wiekszego bossa na tym to masakra:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 Pamiętam na ps3 tez zawsze taki poziom wybierałem żeby ledwo przeżyć i trochę się namęczyć ze wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Gra miała być zapchajdziurą przed Destiny, a tu zastała mnie 5 rano przy konsoli .. i jeszcze bym pograł, ale resztki rozsądku dały znać o sobie ;) O kurde to nieźle pocisles z tego co pamiętam wieczorem był dopiero 14. Ładnie wciąga, byle do 14. A i legendy często wpadają. Edytowane 19 Sierpień 2014 przez dam27 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 Odwieczny dylemat, kim grać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 19 Sierpień 2014 Odwieczny dylemat, kim grać :) Ja sobie sprawdze ta nowa postac na poczatek zobaczymy z czym to sie je bo na filmikach wygladalo spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 Ja chyba również. Kolega grał na PC i zachwala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Sierpień 2014 Odwieczny dylemat, kim grać :) Najłatwiej jest Monkiem jak już wiele razy pisałem. Posiada on passywy odnawiające np: 70hp za każdy zużyty pkt siły duchowej. Gdzie przy atakach za powiedzmy 30pkt to daje niezłego regena. Do tego ma mantry na odnawianie hp itp itd. Obecnie na piekle gram i mam większego regena niż przeciwnicy dmg. Do tej pory na 8 aktów rozegranych użyłem pota tylko raz ponieważ zły guzik nacisnąłem XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 19 Sierpień 2014 Mi sie najlatwiej przed tym dodatkiem (Bo nie wiem jak to teraz zrobili z patchem) Gralo demon hunterem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Ja spróbuję krzyżowcem Zapraszam do znajomych psn id : phex88 Edytowane 19 Sierpień 2014 przez fausto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hydros85 2 Napisano 19 Sierpień 2014 czemu po uzyciu kodu na infernalne naramienniki jest napisane caly czas oczekiwanie na instalacje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 19 Sierpień 2014 Mam to samo...pewnie teraz już te naramienniki (mam lvl 30) już są do niczego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktos chetny do wspolnego grania od 0 o 20:00? Dodawac psn Drozdaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 czemu po uzyciu kodu na infernalne naramienniki jest napisane caly czas oczekiwanie na instalacje ? ja odrazu od 1 lvl dostałem tylko się na battlenet zalogowalem i przelpgowalem w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 19 Sierpień 2014 Ten bonus tj. Naramienniki są w każdej kopii gry czy tylko jako preorder? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 19 Sierpień 2014 A gdzie są przechowywane dane postaci? Na konsoli (jak poprzednio) czy bnecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hydros85 2 Napisano 19 Sierpień 2014 kod jest w kazdej kopii gry 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Mam to samo z naramiennikami ... Komuś ruszyło ? Jak to ogarnąć ? Non stop oczekuje na instalacje... Edytowane 19 Sierpień 2014 przez CzarnuchYO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 Czy ktos kto ma gre z ps store, moglby powiedziec, czy ta druga gre bez dopisku (polski) mozna skasowac? Bo ja mam pobrane 2 wersje Diablo. A ta druga co ma 41 gb wydaje sie niepotrzebna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktoś już tu wcześniej pisał że można. Więc kasuj z listy pobierania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 19 Sierpień 2014 Też się nad tym zastanawiam, wersja pl 23gb i ta po angielsku 41 gb, czemu są jako osobne gry... Tego nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goltar 24 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Lepiej nic nie kasujcie, Tez pobrały mi sie tak jakby dwie wersje, razem 60 gb. Ale po uruchomieniu gry została tylko wersja 23 GB i nic innego na dysku do Diablo juz nie ma. I nie sądze żeby ściągneło sie aż 60 Gb bo o godzinie 24 juz grałem w full wersje a zaczeła się sciagać 4 godziny wcześniej. ps. Za połąćzenie psn z Battle.net dostajemy legendarny pierścień Edytowane 19 Sierpień 2014 przez Goltar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 Ok, jakby ktos mial podobne pytanie, to usunalem gre w wersji angielskiej (41gb), zostawilem tylko polska (23gb) i wszystko jest ok. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach