uSki 2 Napisano 19 Sierpień 2014 Powiedzcie mi jak uruchomic te infernalne naramienniki. Dodalem kod, pisze zainstalowano, a naramiennikow brak w skrzynce. Pirerscien bonusowy natomiast dodalo od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 Tez ich nie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 19 Sierpień 2014 Vita jako drugi kontroler w co-opie sprawdza się wyśmienicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktoś ma rozwiązanie jak dostać te nieśmiertelniki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktoś z Was przenosił postać z Ps3? Faktycznie potrzeba płyty z Ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 A sorry ja dostałem pierścień za połączenie. Faktycznie naramiennikow nie mam :/. Pokazało mi się tylko raz ze mam prezent jak się zaloguj do bnet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 W dniu 19.08.2014 o 11:50, PlastikowySmalec napisał: Ktoś ma rozwiązanie jak dostać te nieśmiertelniki ? Chyba naramienniki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Sposób na naramienniki (infernal pauldron pack) z forum battlenet. Działa na polskiej wersji z psn, a wszystkie dodatki znajdują się w naszym ekwipunku. 1. Close Diablo (on PSN menu press the option button and select close application)2. go to Settings > PSN3. select Rebuild Licenses and press X4. Start Diablo again5. ???6. Profit ;)Cheers! Edytowane 19 Sierpień 2014 przez sway Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSki 2 Napisano 19 Sierpień 2014 Na pudelkowej nie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 19 Sierpień 2014 U mnie też nie działa... A panowie, macie problem, a w zasadzie zagwozdkę z kontem battle.net ? co chwile jak się loguje to przychodzi mi na maila info ze moje konto jest zablokowane... i tak w kółko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 19 Sierpień 2014 Jak nie działa na wersji pudełkowej to usuńcie dlc i zainstalujcie jeszcze raz bez uruchamiania diablo. Potem psn przywróć licencje. Dopiero teraz uruchamiacie grę jak już wszytko się zainstaluje. Są dwa pliki dlc jeden do wersji pl drugi ang. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSki 2 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) U mnie caly czas pisze " oczekiwanie na instalacje" i nic, zlewam to juz. Edytowane 19 Sierpień 2014 przez uSki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 19 Sierpień 2014 sway pomieszałeś troche i nie rozumiem ;] A tak na boku, to płace tyle kasy a zabawy jakbym miał pirata... szczyt :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 19 Sierpień 2014 Bez kitu ;) jeszcze raz dla słabszych z wersja pudełkowa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 19 Sierpień 2014 U mnie na dysku jest 22gb wersja i tylko tyle, żadnego DLC nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 co to za poziomy trudnosci Udreka, Udreka II, Udreka III itd? I czemu nie widze poziomu Pieklo, o ktorym ktos wspominal kilka postow wyzej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 19 Sierpień 2014 Zostało to zmienione przy wyjściu dodatku tak samo teraz nie wbija się męstwa nefamalemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) To są dodatkowe podbicia poziomów trudności. Piekło odblokoujesz dopiero po przejściu gry kilka razy. Granie na podbiciach od Mistrz I daje dodatkowy exp,złoto,szanse na lepszy sprzęt itp itd. Edytowane 19 Sierpień 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 19 Sierpień 2014 W dniu 19.08.2014 o 15:05, TRaCeGuitar napisał: To są dodatkowe podbicia poziomów trudności. Piekło odblokoujesz dopiero po przejściu gry kilka razy. Rany boskie... Chłopie, najlepiej jak przestaniesz się w ogóle odzywać w tym temacie, bo pojęcia nie masz co pleciesz. I to nie jest pierwszy raz. Ostrzegam. Wracając do pytania snoscha. Poziomy trudności zostały przeprojektowane. Torment/Udręka to najwyższe możliwe. Nie ma Piekła itd. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 No wlasnie pamietam ze jak gralem na Macu po premierze Diablo, to byly chyba 4 poziomy, i trzeba bylo grac po kolei od najnizszego. Tutaj widze jest nieco inaczej. A zapytalem tylko dlatego, ze ktos wypisywal ze gra na piekle ;) Co jest niemozliwe na PS4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Da się grać kanapowo na dwie postacie na jednym koncie? Jak włącze drugiego pada to pierwszy się wyłącza, dopiero jak wybiorę inne konto dla drugiego można grać. Edytowane 19 Sierpień 2014 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktto ma ochote teraz i pozniej pograc w d3 tylko na powaznie niech sie odzywa, czekam: marcinpltangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 19 Sierpień 2014 W dniu 19.08.2014 o 12:20, sway napisał: Sposób na naramienniki (infernal pauldron pack) z forum battlenet. Działa na polskiej wersji z psn, a wszystkie dodatki znajdują się w naszym ekwipunku. 1. Close Diablo (on PSN menu press the option button and select close application) 2. go to Settings > PSN 3. select Rebuild Licenses and press X 4. Start Diablo again 5. ??? 6. Profit ;) Cheers! Nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 19 Sierpień 2014 A jak z odsprzedaza? Bez problemu czy jest jakis pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 19 Sierpień 2014 Nigdy nie gralem w diablo. Doradzcie jaka klasa na początek? Acha i jaki poziom wybrać. Niechce zeby w pozniejszym etapie wszystko kosic bez straty hp itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach