Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi jak uruchomic te infernalne naramienniki. Dodalem kod, pisze zainstalowano, a naramiennikow brak w skrzynce. Pirerscien bonusowy natomiast dodalo od razu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vita jako drugi kontroler w co-opie sprawdza się wyśmienicie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sorry ja dostałem pierścień za połączenie. Faktycznie naramiennikow nie mam :/. Pokazało mi się tylko raz ze mam prezent jak się zaloguj do bnet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.08.2014 o 11:50, PlastikowySmalec napisał:

Ktoś ma rozwiązanie jak dostać te nieśmiertelniki ?

Chyba naramienniki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sposób na naramienniki (infernal pauldron pack) z forum battlenet. Działa na polskiej wersji z psn, a wszystkie dodatki znajdują się w naszym ekwipunku.

1. Close Diablo (on PSN menu press the option button and select close application)
2. go to Settings > PSN
3. select Rebuild Licenses and press X
4. Start Diablo again
5. ???
6. Profit ;)

Cheers!

Edytowane przez sway

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pudelkowej nie dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też nie działa...

A panowie, macie problem, a w zasadzie zagwozdkę z kontem battle.net ? co chwile jak się loguje to przychodzi mi na maila info ze moje konto jest zablokowane... i tak w kółko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie działa na wersji pudełkowej to usuńcie dlc i zainstalujcie jeszcze raz bez uruchamiania diablo. Potem psn przywróć licencje. Dopiero teraz uruchamiacie grę jak już wszytko się zainstaluje. Są dwa pliki dlc jeden do wersji pl drugi ang.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie caly czas pisze " oczekiwanie na instalacje" i nic, zlewam to juz.

Edytowane przez uSki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to za poziomy trudnosci Udreka, Udreka II, Udreka III itd? I czemu nie widze poziomu Pieklo, o ktorym ktos wspominal kilka postow wyzej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostało to zmienione przy wyjściu dodatku tak samo teraz nie wbija się męstwa nefamalemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są dodatkowe podbicia poziomów trudności. Piekło odblokoujesz dopiero po przejściu gry kilka razy.

Granie na podbiciach od Mistrz I daje dodatkowy exp,złoto,szanse na lepszy sprzęt itp itd.

Edytowane przez TRaCeGuitar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.08.2014 o 15:05, TRaCeGuitar napisał:

To są dodatkowe podbicia poziomów trudności. Piekło odblokoujesz dopiero po przejściu gry kilka razy.

Rany boskie... Chłopie, najlepiej jak przestaniesz się w ogóle odzywać w tym temacie, bo pojęcia nie masz co pleciesz. I to nie jest pierwszy raz. Ostrzegam.

Wracając do pytania snoscha. Poziomy trudności zostały przeprojektowane. Torment/Udręka to najwyższe możliwe. Nie ma Piekła itd.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie pamietam ze jak gralem na Macu po premierze Diablo, to byly chyba 4 poziomy, i trzeba bylo grac po kolei od najnizszego. Tutaj widze jest nieco inaczej. A zapytalem tylko dlatego, ze ktos wypisywal ze gra na piekle ;) Co jest niemozliwe na PS4 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się grać kanapowo na dwie postacie na jednym koncie? Jak włącze drugiego pada to pierwszy się wyłącza, dopiero jak wybiorę inne konto dla drugiego można grać.

Edytowane przez Gucio79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktto ma ochote teraz i pozniej pograc w d3 tylko na powaznie niech sie odzywa, czekam: marcinpltangul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.08.2014 o 12:20, sway napisał:

Sposób na naramienniki (infernal pauldron pack) z forum battlenet. Działa na polskiej wersji z psn, a wszystkie dodatki znajdują się w naszym ekwipunku.

1. Close Diablo (on PSN menu press the option button and select close application)

2. go to Settings > PSN

3. select Rebuild Licenses and press X

4. Start Diablo again

5. ???

6. Profit ;)

Cheers!

Nie działa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie gralem w diablo. Doradzcie jaka klasa na początek? Acha i jaki poziom wybrać. Niechce zeby w pozniejszym etapie wszystko kosic bez straty hp itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi