DaraS 506 Napisano 2 Październik 2013 http://community.eidosmontreal.com/blogs/Future-Vision-for-Deus-Ex?theme=deusex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Ojj czekam...to juz druga gra po CP2077 którą muszę mieć ! Jeżeli twórcy dadzą radę i zrobią chociaż coś na poziomie DE:HR to bedzie dobrze...zostaje nam czekać na jakieś inne info. Edytowane 2 Październik 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 4 Październik 2013 Mam nadzieję, że kolejny DE będzie czymś w stylu Human Revolution, który wyeliminuje jego błędy i da nam bardziej otwarty Świat chociaż i w HR nie było źle pod tym względem. Czekamy na konkrety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 4 Październik 2013 Mam nadzieję, że zmienią styl i to nie będzie fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 4 Październik 2013 Ja również czekam z niecierpliwością na ten tytuł i jeśli ta gra będzie oferowała to samo co HR, to nic więcej mi do szczęścia nie trzeba, po za poprawą starć z boss'ami, które były zrobione ewidentnie na silę i widać było, że robiła je inna firma :) Liczę tym razem na możliwość przejścia gry od A do Z po cichu (łącznie z boss'ami). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 4 Październik 2013 Myślę że nauczyli się na błędach i bossów będzie można po cichu zdjąć w nowym Deusie, skoro zrobili to w DE:HR Director's Cut na WiiU. Mi też dużo do szczęścia nie potrzeba, jeśli fabuła będzie się dalej skupiać na transhumaniźmie, będzie wiele sposobów na przejście jednego poziomu i muzykę będzie robił Michael McCann to możemy znowu dostać jedną z lepszych gier generacji :). A wątpie żeby wraz z nową odsłoną zrobili krok w tył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 4 Październik 2013 Różnie może być, też wolałbym TPP, bo FPSem to ta gra nigdy dla mnie nie była Używałem tylko paralizatora i cichych eliminacji ;) Taki styl rozgrywki przypomniał mi się podczas grania w nowego Splinter Cella - świetnie byłby gdyby właśnie tak wyglądała rozgrywka w nowym Deusie, ale na 100% będzie FPP, bo to w końcu jeden ze znaków rozpoznawczych serii. Jakby nie było Human Revolution jest jedną z najlepszych gier generacji, liczę że Ubi utrzyma formę i na PS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 4 Październik 2013 @up: Nie Ubi tylko Eidos :P Ja też grałem po cichu, prawie wogóle broni nie używałem. Nie przeszkadzało mi to że gra się głównie z pierwszej osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 4 Październik 2013 Różnie może być, też wolałbym TPP, bo FPSem to ta gra nigdy dla mnie nie była Używałem tylko paralizatora i cichych eliminacji ;) Taki styl rozgrywki przypomniał mi się podczas grania w nowego Splinter Cella - świetnie byłby gdyby właśnie tak wyglądała rozgrywka w nowym Deusie, ale na 100% będzie FPP, bo to w końcu jeden ze znaków rozpoznawczych serii. Jakby nie było Human Revolution jest jedną z najlepszych gier generacji, liczę że Ubi utrzyma formę i na PS4. FPP, FPS jeden pies. Po prostu w takich grach mi nie pasuje widok z pierwszej osoby, nie jestem fanem. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 4 Październik 2013 @up: Nie Ubi tylko Eidos :P Ja też grałem po cichu, prawie wogóle broni nie używałem. Nie przeszkadzało mi to że gra się głównie z pierwszej osoby. Shit, ale ze mnie trąba :sweat: Ale tak czy inaczej wolałbym TPP, FPP też jest ok, bo rozmowy czy cover system był z innej perspektywy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach