SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2014 Nikt ci nie kazał kupować PS4. DM w AC jest takie samo jak od kilku poprzednich części. Każdy się tego spodziewał. Fanem CoD'a czy Fify ne jestem a jakoś nie narzekam. PS+ może i jest wyciąganiem hajsu bo Sony zagrało po bandzie z płatnym multi, , ale ja mam wszystkie 3 konsole na któe dostaje tytuły i im tem hajs daję z przyjemnością. Pamiętaj że każdy ma swoje własne zdanie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) No to juz wiemy jak mniej wiecej bedzie wygladac Gaikai... Sorry "Playstation Now" Sony Reveals its Streaming Service: PlayStation Now http://m.ign.com/articles/2014/01/07/sony-reveals-its-streaming-service-playstation-now Edytowane 7 Styczeń 2014 przez vasyndrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajen 4 Napisano 7 Styczeń 2014 Rozumiem ale nie każy ma 3 konsole (tem), i nie chodzi o narzekanie na tą usługę ale o jej działanie.Powiem tak jestem w stanie za to całe ps+ zapłacic bez roblenu ale za prawie 200zl wymagam aby to działało git. Tak czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2014 A co ci nie działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajen 4 Napisano 7 Styczeń 2014 np. obsługa headset,obsługa mp3 itd itp , wiemy o co chodzi i to sie tyczy calej konsoli a nie tylko ps+ Może inaczej będąc abonametem ps+ nie dostałem nic poza contrast i resogun gry do ocenenia przez kazdego zgola osobno.Biorac pod uwage np. użytkowników ps3 to jak najbardziej sie oplaca ale jak narazie na ps4 jest lipa i tyle w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) Dokładnie. Wszystkie rzeczy które wymieniłeś nie mają nic wspólnego z PS+. Kupowanie konsoli na premierę oznacza borykanie się z tego typu problemami. A co do gier, to nie mów ze sie spodziewałeś Killzone albo Battlefield. To chyba logiczne że na początek dostaniemy indyki bo nie ma na tyle gier żeby mogli aucie pozwolić na większe tytuły. Jutro będzie Don't Starve. Wydawało mi się że to forum dla dorosłych ludzi. Edytowane 7 Styczeń 2014 przez SephiroT 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 7 Styczeń 2014 np. obsługa headset,obsługa mp3 itd itp , wiemy o co chodzi i to sie tyczy calej konsoli a nie tylko ps+ Może inaczej będąc abonametem ps+ nie dostałem nic poza contrast i resogun gry do ocenenia przez kazdego zgola osobno.Biorac pod uwage np. użytkowników ps3 to jak najbardziej sie oplaca ale jak narazie na ps4 jest lipa i tyle w temacie. Oczekiwałeś Killzone'a czy Knacka na start w PS+? Swoja drogą Resogun to wg. mnie chyba najlepsza gra z całej biblioteki. Poza tym wiadomo było, że PS4 będzie miało mało gier do zaoferowania na początek. Teraz tylko wyczekiwać kolejnych gier i w lutym czy tam w marcu dostaniemy DriveClub(przy okazji okrojona wersja trafi do plusa), potem Infamous, także cierpliwości. Ewentualnie możesz posłać konsolę na aukcję i kupić jak będzie wszystko połatane. Ze sprzedażą raczej nie będziesz miał problemu, biorąc pod uwagę popyt jaki jest na PS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajen 4 Napisano 7 Styczeń 2014 Chyba dla dorosłych to wy sobie ustalacie tutaj zasady.Nie każdy wie że kupowanie konsoli na premiere wiąże się z jakimiś problemami tak?Chyba mnie nie rozumiecie chodzi mi o sam fakt wsparcia ps4 pod wszystkimi względami czy to ps+ czy frimware lub podstawowe funkcje. Resogun bardzo dobra nie sadzilem ze cos takiego mnie ale contrast przeszedlem cale z bugami to dopiero fenomen:)Rozumiem ze nie maja nic na poczatek do zaoferowania ale niech usprawnia chociaz na poczatek psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2014 Postawmy sprawę jasno. Trzeba byc bardzo naiwnym albo dzieckiem, żeby oczekiwać że w dniu premiery konsoli wszystko będzie działać idealnie i jeszcze od Sony dostaniemy w Plusie masę tytułów ... na których najpierw muszą zarobić. Bądźmy dojżali i przyjmijmy na klatę rzeczywistość. Kupiliśmy konsolę której dużo brakuje do ideału lub do tego co zostało zapowiedziane, ale przecież każdy kto dokonał świadomego zakupu liczył się z tm że tak może być? Sam myślałem żeby kupić PS4 za jakiś rok. Co do Plusa, to większość ma przynajmniej 2 konsole ...i przecież Sony właśnie do tego zmierza żeby pod płaszczykiem darmowych gier namówić nas na zakup większej ilości ich produktów w ramach abonamentu i obniżek. ...i ja im nie raz za to z przyjemnością płacę. Konsolę przecież jeszcze można odsprzedać tak żeby nie stracić i odczekac "aż będzie lepiej" - zawsze znajdzie się grono chętnych do zakupu. Zaraz mnie ktoś pogoni że jestem fanboyem Sony itp. Ja po prostu zdawałem sobie sprawę jak może być i że moja konsola może być DOA. Mając od paru lat Plusa i masę tytułów na PS3 i Vita, jakoś nie wyobrażam sobei przesiadki na xBoxa bo PS i kontynuacja Plusa wychodzi u mnie po prostu bardziej ekonomicznie i tyle. @Sajem, zdecyduj się o co ci chodzi. Najpierw wyjechałeś na PS+, zacząłeś wysuwac argumenty nie mające się nijak do PS+ a teraz cała konsola jest zła. Albo jedno albo drugie. ;) Nie wiem jak ty, ale kupując jakiś sprzęt do domu rozglądam się czy wśród znajomych czy na internecie czy warto się w to pakować. Konsola na premierę zawsze oznacza problemy i tak jest od lat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekagu 25 Napisano 7 Styczeń 2014 Dokładnie. Ja też najpierw poczytam zanim kupie. I tak naprawdę później unikam wielu rozczarowań. Ale jeśli ktoś kupuje bo jest hype to później są takie "teksty". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajen 4 Napisano 7 Styczeń 2014 NIby masz racje spodziewałem się wielu powiedzmy nieudogodnien ale jest ich zbyt wiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2014 Sprzedaj i wróć do konsoli za jakiś czas jak dużo rzeczy będzie poprawione i wyjdzie sporo gier albo bierz to co jest teraz i narzekaj ale konstruktywnie. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajen 4 Napisano 7 Styczeń 2014 Chciałbym ale niestey teraz mam ważniejsze wydatki niz konsola stara od premiery mi wytrzymala do premiery taki sarkazm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajen 4 Napisano 8 Styczeń 2014 SephiroT ja nie potrzebuje rad co zrobic a czego nie podjolem taka decyzje a nie inna i sie z nia w 100% godze wiec te sugestie co mam zrobic pozostawcie dla siebie. Poprostu pisze czym jestem zaskoczony mimo to ze godzilem sie z tym ze to jest premiera i wiele do poprawy w kwesti ps4. Szanuje to jak kazdy wypowiada sie na dany temat ale ja was nie pouczam wiec pozostanmy na tym dystansie pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Styczeń 2014 Don't Starve już dostępne dla Plusowiczów ;) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/don't-starve-console-edition/cid=EP2107-CUSA00327_00-DONTSTARVEPS4V01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 8 Styczeń 2014 np. obsługa headset,obsługa mp3 itd itp , wiemy o co chodzi i to sie tyczy calej konsoli a nie tylko ps+ Może inaczej będąc abonametem ps+ nie dostałem nic poza contrast i resogun gry do ocenenia przez kazdego zgola osobno.Biorac pod uwage np. użytkowników ps3 to jak najbardziej sie oplaca ale jak narazie na ps4 jest lipa i tyle w temacie. Przepraszam,że się czepiam,ale chodziło Ci oczywiście o abonenta? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1231 0 Napisano 8 Styczeń 2014 Don't Starve już dostępne dla Plusowiczów ;) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/don't-starve-console-edition/cid=EP2107-CUSA00327_00-DONTSTARVEPS4V01 Kolego nie ma jeszcze w playstation store tej gry , przynajmniej u mnie nie widac. Ktos tez tak ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 8 Styczeń 2014 Mi to w ogóle PSS nie działa... Zaczyna mnie to powoli drażnić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 8 Styczeń 2014 Kolego nie ma jeszcze w playstation store tej gry , przynajmniej u mnie nie widac. Ktos tez tak ma ? W kolekcji gier od zaraz też nie mam, ale przez szukajke normalnie znajduje. Właśnie pobieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1231 0 Napisano 8 Styczeń 2014 Dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Styczeń 2014 Ludzie, co jest z wami? :D Przecież dałem linka do gry w PS Store na PC - wystarczy kliknąć w linka i aktywować na PC - na konsoli pojawi się od razu w bibliotece nawet jak jej nie ma jeszcze w PS Store na konosli. W ten sposób szybciej dodaję sobie gry z Plusa i mam w miarę szybkie transfery zanim wszyscy inni któzy czekają aż gry się łaskawie pojawią w odpowiednich zakładkach zaczną je pobierać. :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qrdel 38 Napisano 8 Styczeń 2014 SephiroT ja nie potrzebuje rad co zrobic a czego nie podjolem taka decyzje a nie inna i sie z nia w 100% godze wiec te sugestie co mam zrobic pozostawcie dla siebie. Poprostu pisze czym jestem zaskoczony mimo to ze godzilem sie z tym ze to jest premiera i wiele do poprawy w kwesti ps4. Szanuje to jak kazdy wypowiada sie na dany temat ale ja was nie pouczam wiec pozostanmy na tym dystansie pozdr. Sorry,ale mimo wszystko trzeba mieć zdrowe podejście do tematu. Lista gier na start i krótko po była znana mocno przed premierą i nikt nikogo do zakupu nie zmuszał. PSN działa na czwórce o niebo lepiej niż na trójce, a że nie ma tyle do wyboru to chyba logiczne. Po co mają mi zapychać sklep grami, których nie będę mógł odpalić. Pierdyliard pozycji tylko po to żeby było i pisało Tylko na PS3? Poza tym, moja pierwsza czwórka padła w 6 dni po zakupie w premierę. Spakowałem, odwiozłem, oddali kasę i kupiłem następną. Widział tu ktoś, żebym rozpaczał z tego powodu? Życie się kończy, bo zabawka nie dorasta do oczekiwań? No dajcie spokój. @SephiroT, dzięki za linka. Już leci. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 10 Styczeń 2014 Chciałem zwrócić waszą uwagę na ładowarkę do padów ps4, postanowiłem że sobie kupię jednak chciałem zaoszczędzić trochę kaski i postanowiłem że kupię to cudo Nie polecam nikomu tej kupy, niedość że to kawałek tandetnego plastiku i cierpi na zbyt małe dociążenie podstawki to jeszcze trafienie na działającą sztuke graniczy z cudem, W sumie wymieniałem 2 sztuki i obie nie działały. Podejrzewam że problem jest w tym że styki są za krótkie i nie sięgają do końca wejścia mini-usb. Oddałem to w cholerę i kupiłem oficjalną ładowarkę. Nie mówię że wszystkie nie działają ale mi na taką nie udało się mu trafić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lxmario-_-PL 0 Napisano 10 Styczeń 2014 Chciałem zwrócić waszą uwagę na ładowarkę do padów ps4, postanowiłem że sobie kupię jednak chciałem zaoszczędzić trochę kaski i postanowiłem że kupię to cudo Nie polecam nikomu tej kupy, niedość że to kawałek tandetnego plastiku i cierpi na zbyt małe dociążenie podstawki to jeszcze trafienie na działającą sztuke graniczy z cudem, W sumie wymieniałem 2 sztuki i obie nie działały. Podejrzewam że problem jest w tym że styki są za krótkie i nie sięgają do końca wejścia mini-usb. Oddałem to w cholerę i kupiłem oficjalną ładowarkę. Nie mówię że wszystkie nie działają ale mi na taką nie udało się mu trafić hmm - ja to mam i działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qrdel 38 Napisano 10 Styczeń 2014 (edytowane) Mam tą oficjalną i przyznać trzeba że porządny kawałek plastiku. Ktoś pomyślał, i slot do osadzania padów jest na ruchomej gałce więc trafienie padem jest mocno uproszczone. Kontrolery osadząją się z odpowiednim kliknięciem, ładowanie do pełna do max do 2h no i fajowo wygląda takie cuś na półce trzymające kontrolery. Widziałem też i te cudaki co kolega wyżej zakupił, ale wolałem dołożyć kilkadziesiąt PLN i kupić coś oficjalnego. Nie zawiodłem się. Poza tym, ładuje kontroler dopiero jak zasilanie spadnie o 1/3 działki widocznej w PS4. Świetne rozwiązanie, które nie wykańcza baterii przy doładowywaniu po każdej, nawet kilkunastominutowej sesji. Edytowane 10 Styczeń 2014 przez Qrdel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach