cwir 12843 Napisano 17 Styczeń 2014 Można PS włączać na padzie? Bo jak wstaje po drzemce to nie chce mi się spod kołdry wychodzić na to zimno żeby konsole włączyć :-D dostajesz bana na forum za wiek poniżej 21 lat. 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 17 Styczeń 2014 Jak zrobić, żeby w menu PS4 nie wyświetlało się moje imię i nazwisko tylko psnid?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 17 Styczeń 2014 Ustawienia -> ustawienia prywatności -> nazwisko i zdjęcie profilowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 17 Styczeń 2014 Jak zrobić, żeby w menu PS4 nie wyświetlało się moje imię i nazwisko tylko psnid?? Ustawienia -> ustawienia prywatności -> nazwisko i zdjęcie profilowe. Ustawienia -> PSN -> ustawienia prywatności -> nazwisko i zdjęcie profilowe - ale to tylko ustawia to jak cię widzą inni. Tak żeby imię i nazwisko nie były wyświetlane w samym menu się nie da zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 18 Styczeń 2014 mam pytanie, czy moge jakos formatowac filmy z konsoli ktore nagrywam z rozgrywki bezposrednio z poziomu konsoli przed wrzuceniem np na FB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Styczeń 2014 mam pytanie, czy moge jakos formatowac filmy z konsoli ktore nagrywam z rozgrywki bezposrednio z poziomu konsoli przed wrzuceniem np na FB? Instrukcja ;) Przesyłanie klipów wideo 1. Naciśnij przycisk SHARE, a następnie wybierz pozycję [Prześlij klip wideo]. 2. Zaznacz klip wideo. 3. Wyedytuj klip wideo. Klip wideo można zmodyfikować, tak aby zawierał tylko żądaną scenę, przycinając jego punkt początkowy i końcowy. W tym celu wybierz pozycję [Edytuj]. Można też dodać komentarze i, w razie połączenia z kontem serwisu Twitter, dostosować inne ustawienia funkcji, takich jak publikowanie łącza do transmisji. 4. Wybierz pozycję [udostępnij]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phex8 7 Napisano 18 Styczeń 2014 Czy ps4 odtworzy film blu Ray 3d nagrany samemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Styczeń 2014 Czy ps4 odtworzy film blu Ray 3d nagrany samemu?Nawet oryginałów na razie nie odtwarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 19 Styczeń 2014 Blu Ray bez 3d - odtwarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Styczeń 2014 Tak, bez 3D Blu Ray odtwarza normalnie. Kolega pytał o filmy 3D nagrywane samemu a PS4 nie odtwarza filmów 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phex8 7 Napisano 20 Styczeń 2014 Mam pytanko czy wejście słuchawkowe w padzie może służyć również jako podłączenie słuchawek aby nie był konieczny headset? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieslo 10 Napisano 20 Styczeń 2014 Mam pytanko czy wejście słuchawkowe w padzie może służyć również jako podłączenie słuchawek aby nie był konieczny headset? Nie bardzo rozumiem twoje pytanie - po to jest to wejście aby podłączyć słuchawki / słuchwaki z mikrofonem. Czy ma tam lecieć dźwięk z czatu czy cały dźwięk decydujesz w ustawieniach konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Styczeń 2014 Chyba tutaj bardziej chodzi o to że "u nas" przez headset w większości ludzie rozumieją słuchawkę mono (najczęściej od razu sobie sami dopowiadają że Bluetooth do telefonu komórkowego). Headset to ogólne określenie na "słuchawkę/słuchawki" więc może to być słuchawka mono, stereo, bluetooth itp. Sony daje Headset Mono na jacka 3.5mm. Jeżeli chodzi o MiniJack'a w padzie to możesz nawet podpiąć tam kino domowe stereo i osobno mikrofon ;) Gdzieś w tym temacie były nawet pokazane domowej roboty przejściówki oraz oznaczenie kabli i łączeń na wtyczce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pattro 0 Napisano 20 Styczeń 2014 Takie pytanie z ciekawości, dla PS4 lepiej jest w pionie czy poziomie? Bo zastanawiam się nad postawieniem swojej czarnulki pionowo ale ciekawi mnie które rozwiązanie jest lepsze dla PS4 ;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Styczeń 2014 Takie pytanie z ciekawości, dla PS4 lepiej jest w pionie czy poziomie? Bo zastanawiam się nad postawieniem swojej czarnulki pionowo ale ciekawi mnie które rozwiązanie jest lepsze dla PS4 ;)? pod skosem... // to chyba nie ma znaczenia, ale słyszałem, że w pionie się grzeje, ale to chyba plotka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qrdel 38 Napisano 20 Styczeń 2014 pod skosem... // to chyba nie ma znaczenia, ale słyszałem, że w pionie się grzeje, ale to chyba plotka. A w poziomie robi za lodówkę z tego by wynikało ? :blink: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 20 Styczeń 2014 (edytowane) Ten share w ogóle nie działa,na samym początku było ok,ale cos się zrypalo.W okienku jest pokazana nagrana sytuacja ale jak chcesz edytować to kompletnie nagralo co innego.Parodia FIFA,bf,2k wszystko nagrywa z dupy i czasami bez dźwięku Edytowane 20 Styczeń 2014 przez kazikosky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 20 Styczeń 2014 Cos przebakuja w sieci ze spróbują to naprawić w przyszlym Update, ja dzis zauwazylem ze moja konsola zupelnie nie nadaje sie do oglądania streamow, po 20 min spowolnila, po 30 zawiesila sie ze tylko hardreset pomogl, laczyla sie tylko z twichem, upstream zero reakcji, wyszukiwarka streamow zupelnie nie dziala :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pattro 0 Napisano 20 Styczeń 2014 Na kiedy planowana jest jakaś aktualizacja wiadomo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Styczeń 2014 Planowana była na początek stycznia :P Teraz to "Będzie kiedy będzie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 21 Styczeń 2014 Witam. Mam do was pytanie . Mianowicie chodzi o kupno gier używanych np z Allegro. Jesli kupie dana grę np rivals czy bede mógł sobie dalej grac przez internet? W ps3 było to wykorzystanie kodu na pudełku dlatego pytam czy w używanych grach z ps4 nie ma tego problemu jak dana osoba grała juz w multi na swoim koncie psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 21 Styczeń 2014 Witam. Mam do was pytanie . Mianowicie chodzi o kupno gier używanych np z Allegro. Jesli kupie dana grę np rivals czy bede mógł sobie dalej grac przez internet? W ps3 było to wykorzystanie kodu na pudełku dlatego pytam czy w używanych grach z ps4 nie ma tego problemu jak dana osoba grała juz w multi na swoim koncie psn. EA zrezygnowało z Online Passòw, więc możesz spokojnie grać. W assasinie również można za free pobrać OP i grać po multi, więc możesz normalnie używki kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Styczeń 2014 http://community.eu.playstation.com/t5/Support-PS4/ce-34878-0-Error/td-p/20287161 I po naszemu -> http://www.ppe.pl/news-26426-blad_ce_34878_0___problemy_z_zapisywaniem_save_ow_przez_playstation_4.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 21 Styczeń 2014 Aga rozumiem. Czyli nr z każda gra tak bedzie ?:) kupie używke i bede mógł śmigać online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Styczeń 2014 Aga rozumiem. Czyli nr z każda gra tak bedzie ? :) kupie używke i bede mógł śmigać online? Czy z każda to nie wiadomo - zakładam że przy płatnym multi z PS+ tak, ale radzę sprawdzić dla każdej gry osobno. Jak do tej pory żadna gra na PS4 nie ma Online Passu. Assassin's Cred 4 miał, ale firma się z tego wycofała o czym nie każdy wie. Sam gram na używce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach