zyla1231 21 Napisano 3 Listopad 2013 Remember Me Ilość trofeów: :zloto:x3 / :srebro:x4 / :braz:x43Ilość trofeów offline: 50Ilość trofeów online: 0Najtrudniejsze trofea: :zloto: Elitarna Łowczyni PamięciTrofea możliwe do pominięcia: Brak możliwość powtórzenia epizoduCzas do zdobycia platyny: 20h Wstęp: Platyna w grze nie jest jakaś wymagająca. Gracze którzy lubią wyzwania poradzą sobie bez mniejszego problemu. Gdy zaczniecie mixować pamięć starajcie się robić rzeczy potrzebne do trofeum :braz: Bóg jest didżejem w tedy szybciej się z tym uwiniecie i nie będziecie musieli kilka razy powtarzać jakiegoś epizodu. Grę zaczynamy od razu na najwyższym poziomie trudności. Podczas przechodzenia gry zbierajmy znajdki one nam zwiększą życie i segmenty skupienia. Róbmy jak najlepsze kombinacje za nie dostaniemy punkty PMP które służą do odblokowywania kluczyków. Którymi możemy odblokować nowe moce. Gdy już ukończymy grę wpadnie nam większość pucharków. Zostaną nie które pucharki związane z walką i ze zbieractwem. Dlatego zalecam wam odpalić znów grę i wyczyścić epizody. Poradnik: :platyna: Do przypomnienia wkrótce Wpadnie po wbiciu wszystkich pucharków. Skrzynia umarlaka Ukończ epizod 0Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Wykuty sojusz Ukończ epizod 1Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Święta, święta i po świętach Ukończ epizod 2Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Włamanie do więzienia Ukończ epizod 3Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Syndykat zbrodni Ukończ epizod 4Pucharek fabularny, nie do pominięcia.Jesteś moją mamą? Ukończ epizod 5 Pucharek fabularny, nie do pominięcia.W tym epizodzie będziecie musieli rozwiązać zagadkę:Kod do rozwiązania zagadki to 2058 Rzemiosło umysłuUkończ epizod 6Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Płonący wieżowiecUkończ epizod 7Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Tutaj kolejna zagadka odpowiedź to H3O w ostatnim wyrazie musicie dać ostatnie O.Kolejna zagadka to ustawienie dobrze postaci. Daje wam filmik dla lepszego wyjaśnienia. Domorosła hakerkaUkończ grę w trybie domorosłej hakerkiZobacz pucharek :zloto: Elitarna łowczyni pamięciAgentka errorystówUkończ grę w trybie agentki errorystówZobacz pucharek :zloto: Elitarna łowczyni pamięciElitarna łowczyni pamięciUkończ grę w trybie łowczyni pamięciGra na tym poziomie będzie troszeczkę trudna ale tylko do połowy gry. Potem to już będzie łatwiej kilka rzeczy które wam ułatwią rozgrywkę to: Zbierajcie plastry i doładowania skupienia. Dobrze dobierajcie kombinacje najlepiej mieć trzy kombinacje które odpowiadają za coś innego np: trzy razy :square: to pressen mocy. Doładowania życia można znaleźć na ścianach, są to takie skrzynki z pomarańczowym krzyżem wystarczy podejść i nacisnąć :circle: Złomiarz jest też mocną bronią jeden strzał w przeciwnika,dwa uderzenia i przeciwnik leży. Uniki też są bardzo ważne robimy je :x: + kierunek Rdzewiej w pokojuZniszcz Zorna, który gonił cię w prologu Gdy podniesiecie drzwi spamerem idźcie dalej aż zobaczycie go po lewej za zniszczoną szybą. Gdy podejdziecie bliżej on się uaktywni. Rozwalcie go złomiarzem. Przy okazji gdy go rozwalicie, zbierzcie też scarmech który jest na jego barku. Znam kung-fuWykorzystaj w swoich kombinacjach 17 pressenów przynajmniej raz Ten pucharek wpadnie sam wystarczy że będziecie używać każdej, możliwej kombinacji składającej się ze wszystkich pressenów. Motylem jestemPokonaj Kida X-masa w czasie poniżej 5 minut, nie dając się zabićKida spotkacie w epizodzie 2. Najlepiej poziom Domorosła hakerka.Robicie sobie 2 comba jeden z pressenami mocy a drugi z pressenami odnawiania. Gdy, będziecie mieli furie to ją aktywujecie i nawalacie Kida gdy, furia wam się skończy robicie combo x8 z pressenów odnawiania i walicie w niego jeszcze raz furią. Nadole rozpisałem wam jak wygląda walka z nim. Stosujcie uniki.Runda 1: Podczas tej rundy będzie cię próbował atakować z bliska lub używać szarży.Runda 2: Podczas tej rundy Kid strzela pakietami pamięci.Runda 3: W tej rundzie Kid będzie używał spamera jak i miny. Możesz je rozwalać wchodząc i wychodząc z czerwonego kręgu Ziarna i plewyPokonaj Madame, nie trafiając żadnego z jej klonówWalczyć z Madame będziecie pod koniec epizodu 4.W etapie drugim walki z Madame zaczną pojawiać się klony, aby nie trafić żadnego z klonów aktywujcie sensen DOS wtedy wszystkie kolny znikną i zostanie jedynie Madame. Albo użyjcie też sensen RWK który przybierze wam robota seraphina jak sojusznika on rozwali wszystkie klony a nam zostanie madame.Żeby naładować sobie segmenty skupienia możesz zbudować combo złożone z pressenów odnawiania i nawalać nimi enforceryOstatnie przeciążenieZniszcz H3O Pucharek fabularny, nie do pominięcia. Przywódca stadaPokonaj żałobnika, nie uderzając jego pomocnikówZalecam epizod 7 z dwoma żałobnikami. Pierwszy raz podczas epizodu 6 a drugi raz podczas epizodu 7, tutaj będzie ich dwóch. W pucharku chodzi o to aby nie zabić żadnego z liperów. Jest to dość trudny pucharek ale, mi on akurat wpadł spontanicznie. Żeby pokonać żałobnika i nie zabić żadnego pomocnika będziecie musieli uważać. Żałobnika atakujcie sensenem furii i złomiarzem. Furie odnawiajcie sobie na liperach używając comba odnawiania. Tylko uważajcie gdy, będziecie atakować Żałobnika będą podbiegać także lepery i z łatwością możecie je zabić a wtedy pucharek bye bye.Tu leży Zorn pogrzebanyPokonaj Zorna w mniej niż 120 sekund To jest łatwy pucharek. Zorna atakujecie tylko spamerem i złomiarzem ja polecam używać tylko złomiarza. Najpierw Rozwalacie mu jedną rękę (trzy strzały złomiarzem). Potem drugą. Na końcu Zorn będzie tworzył taką kule gdy, ją wystrzeli robicie unik i podbiegacie do niego walizie ze złomiarza i koniec. Pudło!Uniknij szarż obdziera cza pięć razy z rzęduPucharek można zrobić podczas pierwszego epizodu. Gdy, napotkacie obdzieracza nie atakujcie go tylko biegajcie w koło. Obdzieracz będzie robił szarże gdy zrobi ją piąty raz pucharek wpadnie.UpadliZrzuć ze ścian 50 leaperów W epizodzie 3 jest najwięcej liperów aż 40. Będą one skakać po ścianach w tedy walicie ze spamer lub złomiarza aż spadnie. Pucharek wpadnie sam z siebie. Swoje statystyki co do Trofeów można sprawdzić wchodząc zawartość dodatkowa -----> TrofeaInne epizody w których natkniecie się na Lepery: E4 E5 E7Fiat Lux!Pokonaj 15 dusicieli, nie używając sensena DOS Dusiciele to niewidzialne potworki można je zobaczyć tylko w mocnym świetle. Wystarczy że zabijecie ich 15 nie używając sensenu ogłuszania .Tarcza nie działa!Zniszcz tarcze 20 ciężkich Enforcerów Pucharek wpadnie podczas normalnej gry. Tarcze enforcerów rozwalamy złomiarzem.Logika rozmytaTraf jednocześnie 5 przeciwników bombą logiczną, gdy są ogłuszeni sensenem DOSMusicie mieć 5 przeciwników najlepsze miejsce to epizod 4 na siłowni i wyskoczy wam aż 7 przeciwników. Zróbcie tak aby, byli oni jak najbliżej siebie, w tedy wybieramy sensen DOS ogłuszamy ich. Potem szybko wybieramy sensen bomba logiczna podrzucamy ją do przeciwnika na środku, robimy unik i pucharek jest wasz. Pamiętajcie że przeciwnicy muszą być jak najbliżej siebie.FuriatOsiągnij kombinację sensena furii x14Są dwa miejsca gdzie nabijecie mnożnik 14x. Pierwsze to walka z Kid-x mas. Gdy kid zrobi szarże i walnie w ścianę będzie przez chwile ogłuszony my w tedy aktywujemy sensen Furi i nawalamy go. Kolejne miejsce to walka z H3O tam to spokojnie nabijecie mnożnik x14 a nawet x20.Maszyny robią to lepiej Używając sensena RwK, spraw, by roboty obezwładniły 20 ludzkich przeciwnikówWystarczy że z koła sensenów wybierzesz RwK. Nacelujesz na robota. W tedy ten robot będzie zabijał przeciwników. Swoje statystyki możecie sprawdzić w menu zawartość dodatkowa------> Trofea.Spam mi nie przeszkadza!Wykończ 15 enforcerów za pomocą spamera Musimy zabijać enforcery za pomocą spamera nie złomiarza. Swoje statystyki możecie sprawdzić w menu zawartość dodatkowa------> Trofea.Władca pierścieniaPokonaj 15 przeciwników, zrzucając ich z platformyPucharek wpadnie podczas normalnej gry. Ale dobrym miejscem jest obrona baru Thomasa podczas epizodu 3. Wystarczy że Leperów będziecie zrzucać z krawędzi. Leper musi znajdować się jak najbliżej krawędzi a my musimy go atakować dopóki nie spadnie.400Pokonaj 400 przeciwników Gdy będziecie grać drugi raz czyli wbijać brakujące pucharki to ten pucharek wam na pewno wpadnie. Podczas pierwszego przejścia nie wpadnie bo nie napotkamy tylu przeciwników.Sługa sługi Pokonaj 20 robotów Ten pucharek wpadnie wam na pewno podczas normalnej gry.Cudowne 8 trafieńWykonaj 40 kombinacji składających się z 8 ciosów Robimy kombinacje x8 i nawalamy nią przeciwników. Swoje statystyki możemy sprawdzić wchodząc do menu zawartość dodatkowa-----> Trofea.Zrzucanie bomb logicznychAktywuj dwie bomby logiczne w czasie krótszym niż 15 sekund Tutaj będą potrzebne nam dwa segmenty skupienia. Zróbcie też sobie kombinacje x8 dla pressenów odnawiania. Szukamy dwóch przeciwników nie liperów bo oni są strasznie słabi najlepiej to enforcerów. Gdy już mamy dwóch enforcerów. Aktywujemy na jednym bombę logiczną robimy unik gdy, bomba wybuchnie podbiegamy do przeciwnika robimy naszą kombinacje x8 dla pressenów odnawiania i aktywujemy znów bombę logiczną. Kombinacja musi wam wyjść za pierwszym razem. Do kombinacji dodajcie też pressen łańcuchowy. Zły dotykPokonaj 5 elitarnych enforcerów bez używania kombinacji i ataków spameremElitarne enforcery są białe i noszą elektryczną zbroję. Jeśli je uderzysz nie tylko zadasz im obrażenia ale sobie też, dotyczy to też spammera. Tutaj macie kilka sposobów na zabijanie ich. Użyj sensena kamuflażu i przeciąż go od tyłu. Trzy razy aktywuj na nim sensen bomba logiczna. Użyj sensen Furia i atakuj go naciskając trójkąt Gdy nie będziecie mieli segmentów skupienia naładujcie sobie je na zwykłych enforcerach które zawsze pojawią się razem. Królowa wzgórzaPrzetrwaj atak na Leaking Brain (epizod 3) bez używania pressenów mocy i regeneracji To jest łatwy pucharek. Polega on na tym, że nie możemy używać pressenów mocy ani regeneracji zdrowia. Sensen odnawiania, sensen furii, spamer możemy wykorzystać. Ładujecie sobie segment skupienia aktywujecie furie i zabijacie Lepery. Uwaga: Podczas obrony baru możecie zwalić 15 leperów z krawędzi. Pełen zestawWykonaj 10 kombinacji łączących cztery różne rodzaje pressenów Pucharek możecie wykonać po epizodzie 3 ponieważ w tedy odblokujecie czwarty pressen. Robimy sobie kombinacje z 4 różnymi pressenami czyli: Pressen pusty ( zawsze rozpoczynamy combo od pressena który nie jest przypisany do żadnej mocy)Pressen MocyPressen RegeneracjiPressen OdnawianiaPressen ŁańcuchowyBłąd w sztuce medycznejZmień bieg wydarzeń w pamięci OlgiPod koniec pierwszego epizodu będziecie mieli pierwszy raz styczność z mixowaniem pamięci, będzie wam przedstawiony samouczek. Musimy zrobić tak żeby Doktor zabił męża Olgi. Aby to uczynić zmieńcie te rzeczy. Kapsułkę Maskę Pasek Zacznijcie od kapsułki kończąc na Pasku.Zbrodnia namiętnościZmień bieg wydarzeń w pamięci ForlanaPod koniec czwartego epizodu będziecie mixować pamięć. Musisz tak zmienić jego wspomnienia żeby zabił swoją dziewczynę. Aktywujcie te rzeczy: Butelka Odbezpiecz pistolet - w tedy gdy leży na stole Stoliczek Urodzinowa kraksaZmień bieg wydarzeń w pamięci ScylliPod koniec piątego epizodu będziecie mixować pamięć. Musisz tak zmienić jej pamięć żeby winiła za wypadek samą siebie. Aktywujcie te rzeczy: Uchwyt do kawy Torebka Jax Przednia szybaNosił wilk razy kilka...Zmień bieg wydarzeń w pamięci CharlesaNa samym początku ósmego epizodu będziecie mixować pamięć. Musimy tak zmienić jego pamięć żeby myślał że zabił Nilian. Aktywujcie te rzeczy: Rękawica hakerska Uchwyt do kawy Pas bezpieczeństwa Przednia szyba Jax Gniazdo elektryczneNiewiarygodna prawdaDotrzyj do wszystkich błędów pamięci we wszystkich remiksach wspomnieńW każdym mixowaniu pamięci możemy zabić osobę której mieszamy pamięć. Rozpisałem wam co trzeba w danym mixowaniu aktywować. E1 - OlgaZmiana przepływu strumienia pamięci E4 - Florian Odbezpiecz broń (zrób to gdy Florian rzuca broń w stronę stolika) E4 - FlorianButelka E5 - ScyllaPoduszka powietrzna E8 - CharlesRękawica hakerskaUchwyt do kawyPas bezpieczeństwaPrzednia szybaJaxGniazdo elektryczneUwaga: Pamiętaj że w pamięci Floriana zmieniamy rzeczy dwa razy. Bóg jest didżejemZnajdź i uruchom wszystkie interakcje we wszystkich remiksach pamięciW każdym remiksie pamięci znajdują się rzeczy które będziemy mogli modyfikować. Naszym zadaniem jest uruchomienie ich wszystkich chociaż raz. Olga:PasekMaskaMaszyna do zmiany strumienia pamięciMaszyna pingującaTaca na kółkachKapsułki Florian:PapierosyStoliczekZabezpieczenie pistoletu (na stoliku)GPS walizkiZabezpieczenie pistoletu (gdy rzuca go w stronę stoliku)PucharButelka Scylla:Przednia szybaTylni monitor LCDTorebkaJaxUchwyt do kawyPoduszka powietrzna Charles:Rękawica hakerskaGniazdo zapalniczkiPrzednia szybaTylni monitor LCDPas bezpieczeństwaUchwyt do kawyJaxDo mnie mówisz?W remiksie pamięci Olgi: Spraw, by David się obudził i porozmawiał z Olgą Rzeczy które musimy zmienić to: Maska Niespełniony cyngielW remiksie pamięci Forlana: Forlan ma broń, kłóci się z Alexią, ale jej nie zabija Rzeczy które musimy zmienić to: Butelka StoliczekSto latW remiksie pamięci Scylli: Scylla i Nilin nie mają wypadku i udają się do domu Rzeczy które musimy zmienić to: Torebka JaxWyłączenie zasilaniaW ostatnim remiksie pamięci: Jax ma krótkie spięcie, ale nikomu nic się nie dzieje. Rzeczy które musimy zmienić to: Rękawica hakerska Uchwyt do kawy Przednia szyba ZdronowanyNiezależnie od poziomu trudności otrzymaj 5 trafień od drona.Wystarczy że pięć razy damy się zabić dronowi. W grze spotkamy ich pełno.Otwarty umysłDokonaj pierwszej kradzieży pamięci na Bad Requeście Pucharek nie do pominięcia.DezynsekcjaZnajdź wszystkie scaramechyZobacz pucharek :zloto: Diabeł tkwi w szczegółachZłap je wszystkie!Znajdź wszystkie plastry SATZobacz pucharek :zloto: Diabeł tkwi w szczegółachSkup sięZnajdź wszystkie doładowania skupieniaZobacz pucharek :zloto: Diabeł tkwi w szczegółachDiabeł tkwi w szczegółachZnajdź wszystkie zapisy MnesistW całej grze jest do zebrania 135 znajdek. Są trzy rodzaje znajdek. Plastry SAT Doładowania skupienia Zapisy Mnesist Scaramechy Filmiki z dokładną lokalizacją: Epizod 1: Epizod 2: Epizod 3: Epizod 4: Epizod 5: Epizod 6: Epizod 7: Epizod 8: Uwaga: Jeżeli zbierzesz znajdkę i zginiesz przed punktem zapisu będziesz musiał ją zebrać jeszcze raz. Poradnik napisany w całości przeze mnie na bazie własnych doświadczeń z grą.Poradnik w całości wykonany przez Zyla1231Zabrania się kopiowania oraz rozpowszechniania bez zgody autora! 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 3 Listopad 2013 R E W E L A C Y J N Y poradnik! Szacun! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyla1231 21 Napisano 3 Listopad 2013 Dzięki, mogły wkraść się jakieś błedy ale jak zobacze to poprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 3 Listopad 2013 Czy ktoś miał problem z wbiciem trofeum Królowa Wzgórza? Grałem już pare razy i nie chce wpaść. Jeden raz zabiłem wszystkim samym spamerem i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 3 Listopad 2013 A masz wszystkie sloty wyczyszczone? Może to też ma znaczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyla1231 21 Napisano 3 Listopad 2013 Na pewno kogoś zabiłeś pressenem mocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 3 Listopad 2013 Nie zabiłem nikogo mocą. Tak jak wspominałem jeden raz używałem specjalnie tylko spamera i tak nie wpadło. Jak używałem tylko pressenow odnowienia ( tylko one były podłączone pod kombinacje) i potem furia to też nie wpadło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 3 Listopad 2013 Masz mieć wszystko wyczyszczone! Tylko pojedyncze ataki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 3 Listopad 2013 (edytowane) Masz mieć wszystko wyczyszczone! Tylko pojedyncze ataki Spróbuję tak jak piszesz, jeśli będzie ok to dam znać. I nie można używać również spamera? Na to by wychodziło. Edytowane 3 Listopad 2013 przez dwarfpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyla1231 21 Napisano 3 Listopad 2013 Można używać spamer mi normalnie wpadło ale wyczyść wszystko może to pomoże. Ja bez tego dałem rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 3 Listopad 2013 Ja to zrobiłem tak, ze pod combo x3 kwadrat wlozylem odnawianie spressenow, nawalalem tą kombinacje, ( jest najszbsza i nie ma opcji zeby przypadkowo weszlo nam inne combo) ladowala się furia i resztę przeciwników wykanczalem furią. Trzeba pamietac o tym, że zeby pucharek wpadł nie można używać pressenow mocy i regeneracji życia. Odnośnie innych pucharkow dodam jeszcze, że ten za zabicie Zorna najlepiej zrobić w 3 epizodzie, bo Zorn z 7 poziomu jest wytrzymalszy i bardziej agresywny. Mój czas to 90 sekund, więc został mi spory zapas. Mój sposób na pucharek za czterdziestokrotne użycie comba x8 to ułożenie kombinacji złożonej z pressenow regeneracji mocy i łańcuchowych, jak znajdziemy juz miejscowke z mobami to naparzamy kombo aż do momentu możliwości użycia mocy DOS, kiedy przeciwnicy SA ogluszeni to naparzamy kombo, zanim DOS się skończy dzięki bonusowi z komba będziemy mieli ponowną możliwość jego użycia. Kombi x8 wchodzi w ogłoszonych wrogów jak w masło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Listopad 2013 Przecież to jest prostacka walka.Wystarczy stanąć przy krawędzi i zrzucać ich na dół.Nie są potrzebne do tego żadne moce ani kombinacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 4 Listopad 2013 Wyczyściłem wszystko. Dalej nie wpadło. Chyba będę musiał obyć się bez tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Listopad 2013 A używałeś mocy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 4 Listopad 2013 A używałeś mocy? Wyczyscilem wszystkie presseny. Zrzucałem ich tylko na dół i jak naładowala sie furia to furia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Listopad 2013 (edytowane) Dlatego nie wpada... Furii też nie możesz używać W tym poradniku jest błąd! Edytowane 4 Listopad 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 4 Listopad 2013 Żeby pucharek wpadł nie możesz użyć pressenow mocy i regeneracji w ŻADNEJ fazie obrony baru, pierwszy etap zaczyna się zaraz po cutscence z dotarciem do baru, masz wtedy do wykończenia dwóch przeciwników; kolejny etap to moby wychodzące na platformę (najlepiej je zrzucać, wtedy nabijamy staty dla innego pucharka); ostatni etap obrony zaczyna się po otrzymaniu powerupu do spammera, niszczymy dwa cele umożliwiające zamkniecie wejście do kanałów, zabijamy pozostałych przy życiu i pucharek wpada. Jeśli nie, to znaczy, ze ubiles kogoś zakazanym pressenem, nie ma innegj opcji. (pucharek na 100% nie jest zglitchowany, coś w którymś momencie robisz źle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Listopad 2013 Używa Furii. To robi źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 4 Listopad 2013 Dlatego nie wpada... Furii też nie możesz używać W tym poradniku jest błąd! W poradniku jak i w samym opisie pucharu jest błąd. Jak nie używałem furii to wpadło. Nie wiem tylko dlaczego nie wpadło jak używałem tylko spamera. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Listopad 2013 Mogło nie wpaść,bo pewnie miałeś ustawione jakieś kombinacje. Nie używałeś ich,ale miałeś ustawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 4 Listopad 2013 Mogło nie wpaść,bo pewnie miałeś ustawione jakieś kombinacje. Nie używałeś ich,ale miałeś ustawione. Pewnie w taki sposób to jest rozpatrywane. Czyli pewnie jak sie wyrzuci wszystkie presseny mocy i życia z kombinacji a zostawi odnawiania to furia też nie zablokuje pucharu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 5 Listopad 2013 Czy w menu można jakoś śledzić postępy w zbieractwie? Chodzi mi o to, czy jak pominę jakąś znajdźkę, to będę wiedzieć którą ominąłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 5 Listopad 2013 (edytowane) Czy w menu można jakoś śledzić postępy w zbieractwie? Chodzi mi o to, czy jak pominę jakąś znajdźkę, to będę wiedzieć którą ominąłem? Jak weźmiesz wybór poziomów to tam masz opisane ile masz czego. Ja chyba jestem jakimś pechowcem. Do platyny brakuje mi zabicie jednego "robaka". I znów nie mogę go wziąć nie ze swojej winy. Jest w epizodzie 7. Rozwalam ten obraz za którym sie chowa, a potem nie da sie w niego wycelować ze spamera! No żesz! Miał ktoś tak jak ja? Edytowane 5 Listopad 2013 przez dwarfpm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ignus 6 Napisano 6 Listopad 2013 Jak weźmiesz wybór poziomów to tam masz opisane ile masz czego. Ja chyba jestem jakimś pechowcem. Do platyny brakuje mi zabicie jednego "robaka". I znów nie mogę go wziąć nie ze swojej winy. Jest w epizodzie 7. Rozwalam ten obraz za którym sie chowa, a potem nie da sie w niego wycelować ze spamera! No żesz! Miał ktoś tak jak ja? Też tak mi się zrobiło, ale jest to jedynie wizualny bug. Jeżeli nie możesz namierzyć go ze spammera to znaczy, że wcześniej go już rozwaliłeś. Przynajmniej ja tak miałem - jesteś pewny, że żadnego innego nie pominąłeś w tym epizodzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 6 Listopad 2013 Też tak mi się zrobiło, ale jest to jedynie wizualny bug. Jeżeli nie możesz namierzyć go ze spammera to znaczy, że wcześniej go już rozwaliłeś. Przynajmniej ja tak miałem - jesteś pewny, że żadnego innego nie pominąłeś w tym epizodzie? Jestem pewny. Wszystkie zebralem. A tego odkrylem dzieki poradnikowi i za pierwszym razem juz go nie mogłem wziąć. Przejdę dziś jeszcze raz ten epizod, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach