Grecky 1422 Napisano 13 Sierpień 2014 Czy jest jeszcze możliwe wbicie platyny w BF? Czy potrzebne do tego wyzwania się już skończyły? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Sierpień 2014 Dlaczego miały się skończyć skoro serwery działają ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darol83_PL 1 Napisano 17 Sierpień 2014 W dniu 4.08.2014 o 10:38, stiepan87 napisał: Szukam chętnych do wbicia pucharków w multi z DLC. Cały sierpień mam wolny więc czasu mi nie brakuje:). Wiem, że te DLC nie jest czasochłonne, czy trudne więc powinno pójść lekko. Witam, Mam już platynę w tej grze, ale bardzo chętnie Ci pomogę. Jak coś to dodawaj śmiało do znajomych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtv2500 0 Napisano 21 Wrzesień 2014 Szukam kogoś do zrobienia trofeum "Pan Karaibów". Czyli ukończ tryb watahy (odkrycie w grze wieloosobowej). Najlepiej pasowałoby mi dziś, nick z psn: pawel_2500. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 22 Wrzesień 2014 Te trofeum idzie wbić samemu. Grasz poprostu watahę w pojedynkę... Dzięki UBI za tak zj@#% trofea online,które uniemożliwiają wbicie platyny. Bo takiej nędzy multi w AC to wieki nie widziałem, do tego ciągle problemy z serwerami. Dlatego platynę odpuściłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 23 Wrzesień 2014 O które to niby trofea chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati91 23 Napisano 25 Wrzesień 2014 (edytowane) Szukam osób do wbicia pucharków z DLC w ten weekend. Edytowane 25 Wrzesień 2014 przez Mati91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 20 Grudzień 2014 (edytowane) Witam szukam dwóch osób do wbicia trofeów w multi takich jak: za ukończenie meczu w każdym trybie, za ukończeniu meczu w trybie Laboratorium oraz dwa trofea z DLC wygrać mecz w trybie Dominacja grając Jaguarem i złapanie kogoś w pułapke gdy będzie korzystał z windy. Obecnie multi działa ale prawie nikt w to nie gra. Jak znajdzie się ktoś chętny to niech doda mnie do znajomych na PS4 i napisze że chodzi o multi w AC. Moje PSN id Mapig EDIT: Wszystkie trofea z multi już zdobyłem samemu bez ustawek. Na swięta multi ożyło i znowu mozna było pograć mecze. Edytowane 3 Styczeń 2015 przez Mapi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kouczu 0 Napisano 6 Styczeń 2015 (edytowane) Technik laboratoryjny :braz:Rozegraj i ukończ sesję trybu Laboratorium na publicznej liście trybów gry wieloosobowej rozegrałem już kilka krotnie ten tryb, a trofik jak nie wpadł, tak nie wpada :/ Edytowane 6 Styczeń 2015 przez kouczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polak 0 Napisano 18 Styczeń 2015 Siema, szukam ludzi do wbicia pucharkow multi. ID: bad_-_boyPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kouczu 0 Napisano 23 Styczeń 2015 Ktoś chętny do wbicia trofiku: Oddany sprawie mój login w PSN: kouczu80 zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 15 Marzec 2015 (edytowane) Edit: Witam czy ma ktoś może na mapie niebieską skrzynię i mógłby podesłać namiary na nią? Edytowane 26 Marzec 2015 przez misiek9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 21 Maj 2015 Hej. Szukam chętnych do levelowania a głównie do trofki za tryb laboratorium bo nikogo mi nie wyszukuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 17 Czerwiec 2015 Szukam osob do trybu laboratorium. Chciałem wbić trofik. Pomoże ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 22 Czerwiec 2015 Te tryby tez sie wbijają na prywatnej sesji czy musi byc publiczna? Mało osob gra w tryby a sa potrzebne do zaliczenia trofika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 22 Czerwiec 2015 Chętny do trofkow online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 27 Czerwiec 2015 Witam mam pytanie. Posiadam passa do gry.sciagnale Dodatek freedom CRY. Ważył 3 giga. Pytanie jak sie nazywa dodatek do wratha??? Chodzi mi o 2 turę trofeow z dodatku. Ktos swie? Resztę dodatków ma mała wagę wiec nie wiem gdzie szukać aby wbić dalsze trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam, poszukuję 3 osób w pomocy przy trofeum "Sacred Land" (Święta ziemia). Opis trofeum: Grając Jaguarem, osiągnij najwyższy wynik ze wszystkich graczy podczas sesji Dominacji. Niestety próbowałem zdobyć go podczas normalnej gry, jednakże problem pojawia się już na początku, że nie zawszę wybieram postać, a kwestia zdobycia największej ilości punktów również jest problematyczna. Wbicie trofika z ustawką będzie banalnie proste. Maksymalnie potrzebne będzie 20 minut. Sposób zdobycia jest mi znany. Jeśli ma ktoś możliwość i chęci pomocy to śmiało pisać w tym temacie lub na PW lub na PS3. Mój identyfikator PSN to: AdrinnoX. Oczywiście mogę również odwdzięczyć się pomocą w innych trofeach. :) P.S. Nie wiem szczerze mówiąc czy to ma wpływ, ale gram na PS3, jednak tego tematu z PS3 nie było, więc napisałem tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpieg997 2 Napisano 9 Październik 2015 witam potrzebuje pomocy przy trofeum "technik laboratoryjny" Pomoże ktoś?? PS 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 28 Grudzień 2016 Witam, czy wszystkie pucharki z tryby ON line można wbić samemu grając w prywatna sesje bez posiadania ps plus ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 9 Luty 2017 szukam pomocy do trofika All Rounder do trybów laboratorium bo reszta już ogarnięta Pomoże ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach