Jump to content
Sign in to follow this  
crash5

[Online] Battlefield 4

Recommended Posts

Jeżeli ktoś chce popykać w BF4 na PS4 to pisać. 

Edited by sebaps4

Cześć.

Zastanawiam sie nad ta grą. Cieszy się dużym zainteresowaniem ? Da się wbić trofea online?

No i czy ustawki są możliwe ? Widziałem na głównej stronie, że jakaś ustawka wspólnego grania była w ten weekend, ale gry nie mam póki co.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gram na chillku bez żadnej spiny w sensie takim że zawsze się staram na maxa grać ale jak nie wychodzi to nie mam rage :24_stuck_out_tongue: Ale za to jeśli mi coś wyjdzie to się bardzo ciesze :) ta gra mnie tak cieszy że to jest szok najlepsza z najlepszych nigdy się tak dobrze nie bawiłem znaczy podobnie się bawiłem jak był czas na bf3 :24_stuck_out_tongue: KD mam na poziomie 1,85, myślę że to spoko wynik jak na granie totalnie na chillku, tak szczerze jak się zastanowić to serio nie pamiętam kiedy się zdenerwowałem w bf4 zawsze gdy mam kd poniżej 2.0 to mówię że mogłem zagrać lepiej no ale cóż nie wyszło :24_stuck_out_tongue:

Wesele w Radomiu

Edited by matrioszka987

O dziękuje Tobie bardzo, jeszcze trochę ludzi widzę, że gra. Ale te trofki online z bombami i 45 zabić z pistoletu moze mnie przerosnąć.

Dzięki za odpowiedz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk