Gucio79 157 Napisano 4 Styczeń 2014 A pytanko mam czy zapis gry z PS3 będzie działał na PS4? Miałem tam zrobione prawie wszystkie trofiki singlowe a tutaj jest goło i wesoło.Trofea z PS3 i na PS4 to dwie oddzielne pozycje na liście Twoich trofeów, dzięki czemu można wbić dwie platyny. Automatycznie przechodzą trofea z multi ale nie wiem czy wczystkie, kilka mi wpadło przy pierwszym odpaleniu multi na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 4 Styczeń 2014 A ja tak w kwestii "nieśmiertelników",w BF3 na prawym widać było np.ilosć zabitych z danej broni-ja do tej pory nie widziałem takiego w grze.Na battelogu w statystykach broni część jest podświetlonych na biało,cześć na szaro(zablokowane),dlaczego wśród podświetlonych na biało mam np usasa-termo a nigdzie nie mogę go znaleźć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 4 Styczeń 2014 Przed chwilą znikła mi ranga... WTF ? Wchodzę na serwer i mam tylko podstawowe wyposażenie ... aż mi się BC2 przypomniało :D Mieliście już tak w BF4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Styczeń 2014 Pewnie wyłączyli slinik statystyk,albo spróbuj wejść na inny serwer,można jeszcze zrestartowac grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 4 Styczeń 2014 Zmiana serwera i restart nie pomógł .... chyba trza przeczekać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Styczeń 2014 (edytowane) Pewnie efekt uboczny "double xp event" :) Już od czasów Battlefield 3 zastanawiam się na co komu podwójne punkty,pomijając podrasowane SPM które jak wiele ze statystyk według mnie straciło jakiekolwiek znaczenie jako wartość statystyczna powinno być liczone tak samo dla każdego gracza.Jak tak rzucają tymi boostami 200% i podwojnymi punktami to lepiej jakby za takie czynności jak ratowanie życia czyt.apteczka,defi,palnik,asysty wybawiciela obdarowywali nas punktami a nie takie dziadowanie.Ja nie używam żadnych boostow bo według mnie tylko psują zabawe. Edytowane 4 Styczeń 2014 przez PLasgoogle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedrolot0 0 Napisano 5 Styczeń 2014 Mam problem z odblokowaniem L85A2. Posiadam dodatek, zrobiłem zadanie a broni jak nie miałem tak nie mam. Wiecie może o co chodzi. Czy to zadanie trzeba wykonać na mapach z dodatku, bo ja zrobiłem na innej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2014 jestes pewien, ze w ciagu jednej rundy zrobiles kille z odpowiednich broni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedrolot0 0 Napisano 5 Styczeń 2014 jestes pewien, ze w ciagu jednej rundy zrobiles kille z odpowiednich broni? Na 100 % Zadanie wykonałem CZ-75, granat v40 mini, defibrylator :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2014 czyli: - masz 10 poziom - masz 3 baretki za karabin szturmowy - masz chinska nawalnice - zabiles w jednej rundzie pistoletem, granatnikiem i defibrylatorem ? jak na battlelogu to wyglada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedrolot0 0 Napisano 5 Styczeń 2014 czyli: - masz 10 poziom - masz 3 baretki za karabin szturmowy - masz chinska nawalnice - zabiles w jednej rundzie pistoletem, granatnikiem i defibrylatorem ? jak na battlelogu to wyglada? Na battlelogu też nie mam odblokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2014 ogolnie na koniec rundy nalicza ci kille do tego zadania? bo ja mimo odblokowania dalej mam kille naliczane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedrolot0 0 Napisano 5 Styczeń 2014 Na battlelogu też nie mam odblokowane. Już wiem co zrobiłem nie tak. Zamiast granatnikiem zabiłem granatem. Dzięki za info kolego. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2014 Ma ktoś odblokowanego usasa-termo? a mozna go w ogole odblokowac? Już wiem co zrobiłem nie tak. Zamiast granatnikiem zabiłem granatem. Dzięki za info kolego. Pozdrawiam :) na poczatku robilem ten sam blad :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 5 Styczeń 2014 m 320 a nie granat:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zlyathcx 3 Napisano 5 Styczeń 2014 Witam mam konsole ps4 grając w BF4 po około 0,5 h zaczyna mi przycinać gra takimi skokami idzie co sekundę lekko sie zacina wina konsoli czy gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 5 Styczeń 2014 a mozna go w ogole odblokowac? na poczatku robilem ten sam blad :P mam go podświetlonego na battelogu na"biało"tak jakby był odblokowany,reszta broni nie odblokowanej jest w kolorze szarym. Witam mam konsole ps4 grając w BF4 po około 0,5 h zaczyna mi przycinać gra takimi skokami idzie co sekundę lekko sie zacina wina konsoli czy gry ? mam dokładnie tak samo grając na dużych mapkach typu "zapora",na "miejskich" nie ma tego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 5 Styczeń 2014 a jak kupie używke z ps3 i kod był wykorzystany na granie online to jest jakis klucz dodatkowy aby zapłacic gdy przejde na ps4 aby tam zagrać online??czy wystarczy ten klucz tylko zniżkowy i kupno gry za 39?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 5 Styczeń 2014 (edytowane) Musisz mieć kod zniżkowy i płytę z Battlefield 4 na PS3,ponieważ po tym jak zapłacisz 40 zł za wersje cyfrową konsola będzie wymagać obecności płyty w napędzie.Żadne inne kody nie są potrzebne. Edytowane 5 Styczeń 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 5 Styczeń 2014 mam go podświetlonego na battelogu na"biało"tak jakby był odblokowany,reszta broni nie odblokowanej jest w kolorze szarym. mam dokładnie tak samo grając na dużych mapkach typu "zapora",na "miejskich" nie ma tego problemu. Witam mam konsole ps4 grając w BF4 po około 0,5 h zaczyna mi przycinać gra takimi skokami idzie co sekundę lekko sie zacina wina konsoli czy gry ?zapora i kurort na tą chwile non stop mają rubber banding, trzeba czekać na kolejnego patcha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufusss_PL 0 Napisano 5 Styczeń 2014 Witam mam konsole ps4 grając w BF4 po około 0,5 h zaczyna mi przycinać gra takimi skokami idzie co sekundę lekko sie zacina wina konsoli czy gry ? niestety też mam ten problem, przycina mi się na dużym podboju np. jak biegnę to czasem jakby mnie przytrzymywało, lecę w helce jako obsługa karabinu maszynowego to też jak się obkręcam szukając celu to dziwnie obraz skacze...nie wiem czy nie jest to wina mojego netu, czy może coś z samą konsolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 5 Styczeń 2014 Ma ktos jakies info kiedy bedzie nastepny pacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 5 Styczeń 2014 Ma ktos jakies info kiedy bedzie nastepny pacz? Tysiące graczy zadaje sobie to pytanie i pewnie długo jeszcze nikt na nie nie odpowie konkretnie...,czekać,czekać... niestety też mam ten problem, przycina mi się na dużym podboju np. jak biegnę to czasem jakby mnie przytrzymywało, lecę w helce jako obsługa karabinu maszynowego to też jak się obkręcam szukając celu to dziwnie obraz skacze...nie wiem czy nie jest to wina mojego netu, czy może coś z samą konsolą. To nie jest wina Twojego neta-mam podobnie i wielu kolegów też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 5 Styczeń 2014 Ja mam pytanie do osób które używają jakiś modem internetowy czy coś w tym stylu.Czy można kupić coś pożądnego w tym temacie w okolicach 200 zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 5 Styczeń 2014 A może masz na myśli router? MOdem to zazwyczaj usługodawca gwarantuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach