Twinskillers 87 Napisano 11 Styczeń 2014 Nie wiem ale powinno działać - mam nadzieję :) Wpisujesz kod zniżkowy i ściągasz na PS4. Na początku gdy odpaliłem na PS4 zapytało się czy przenieść profil z PS3 (musi być płyta BF4 z PS3 w napędzie PS4). Spadki animacji są ale nie aż tak drastycznie :) Bardziej denerwuje "zrywanie animacji" na dużym podboju (tylko niektóre mapy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 11 Styczeń 2014 Na pewno działa wersja z PS3 na PS4 bez wcześniejszego uruchomienia na tej pierwszej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 11 Styczeń 2014 Da się dzielić BF Premium na PS4? (konkretnie 2 sloty PS3 i jeden PS4?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Styczeń 2014 W takim ukladzie nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 11 Styczeń 2014 A da się w jakiś sposób? Tak żeby było na PS3 i na PS4 ? Bo kuzyn chce na PS3 kupić a ja chętnie bym się z nim zrzucił jak by była taka możliwość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 11 Styczeń 2014 A da się w jakiś sposób? Tak żeby było na PS3 i na PS4 ? Bo kuzyn chce na PS3 kupić a ja chętnie bym się z nim zrzucił jak by była taka możliwość Ja mam tak. Kupiłem cyfrowa wersje na ps3 + premium. Po dokupieniu update dostajesz możliwość kupić bf4 i premium za 0zl. W ten sposób mam na obu z tym, ze na ps3 już nie gram.. http://www.ps3site.pl/forum/topic/76498-battlefield-4/page-120#entry925182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 13 Styczeń 2014 Leci kolejny pacz ,na razie dla PC ale na pewno kilka dni pózniej na kosole też.http://bf4central.com/2014/01/battlefield-4-patch-released-includes-fixes-gameplay-tweaks/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 13 Styczeń 2014 Leci kolejny pacz ,na razie dla PC ale na pewno kilka dni pózniej na kosole też.http://bf4central.com/2014/01/battlefield-4-patch-released-includes-fixes-gameplay-tweaks/ Zmartwie Cie ,gralem dzisiaj i nic nie naprawili a doszedl kolejny bug w postaci 0% energii u typa podniesionego w ostrej akcji .Taki typek wybija całą grupke ludzi i biegnie sobie dalej podskakując radośnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 14 Styczeń 2014 Jak odblokować ace23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) No przecież masz tam napisane na battlelogu jak odblokować. 50 razy zdobyć medal (czy coś tam) aptekarza + parę innych drobnych rzeczy, które już pewnie dawno masz zrobione oprócz tej apteczki. Edytowane 14 Styczeń 2014 przez cinkibolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Styczeń 2014 Chyba baretke, a nie medal Chyba baretke, a nie medal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) O widzisz, tak też mi się wydawało że coś w ten deseń, ale nie byłem pewien, zresztą jak zwał tak zwał, wiadomo o co chodzi. Edytowane 14 Styczeń 2014 przez cinkibolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 14 Styczeń 2014 I jak tan nowy patch ?? Coś wniósł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 14 Styczeń 2014 a jest jakiś nowy patch ? :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 niom, trzymaj zwieracze bo jak odpalisz konsolę to gry nie poznasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 14 Styczeń 2014 Okoni, co się pozmieniało ? :D aż taaakie zmiany ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 14 Styczeń 2014 Jak dla mnie grafika jest jakaś gorsza a tak po za tym to placebo nic się nie zmieniło ;) Trochę się lagi zmniejszyły na Zaporze więc na + :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 14 Styczeń 2014 Jak dla mnie grafika jest jakaś gorsza a tak po za tym to placebo nic się nie zmieniło ;) Gorsza grafika ? :D to faktycznie mogą mi puścić zwieracze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 14 Styczeń 2014 A u mnie tragedia jak cholera :/ pierwszy mecz TDM - straszne lagi (takich jeszcze nie miałem) wychodzę, drugi mecz TDM - zmiana mapy lagi nic nie ustąpiły, wychodzę, ładuje trzeci mecz TDM - musiałem wyłączyć Bfa i od nowa bo nie załadowało. Ostatni mecz TDM myślałem, że może zaraz się rozkręci a gdzie tam lagi do samego końca. Zdenerwowany wyłączyłem BFa i chyba długo nie włącze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 14 Styczeń 2014 Podejrzewam, że to wina dzisiejszego patha bo u mnie też lagowało nie mało. Co do patha to drobne to jedyne co zauważyłem, że zawsze oznacza naszego żołnierza, nie jak to miało wcześniej: strzelamy do gościa a to okazuje się sojusznik :D Innych zmian nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) Rowniez zmian nie widze jakis ktore rzucaly by sie w oczy. Jednak lagow zadnych nie uswiadczylem. Edytowane 14 Styczeń 2014 przez vasyndrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 14 Styczeń 2014 Ja jeszcze obok tych lagów dodam, że dwa razy z goścmi strzelaliśmy się bezpośrednio i on nie ginął przy życiu 0% 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 14 Styczeń 2014 Ja kilka razy padlem od goscia 0%. Lipa jakaś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) Dokładnie, 0% . Dźwięk zanika tak jak wcześniej. Co prawda zwiechy żadnej nie miałem ale grałem tylko półtorej godziny. A, i nie poprawili poprawnego wyłączania konsoli po wyjściu z gry. Czyli nic nie poprawili co mi przeszkadzało. Złota kupa jest namacalna , panowie z Dice/EA. Sorki, miało być w temacie bf4 na ps3. Edytowane 14 Styczeń 2014 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Styczeń 2014 ?.. Sorki, miało być w temacie bf4 na ps3. Co za roznica. Tu i tu gra ma bledy:p :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach