jakimoto 0 Napisano 16 Listopad 2013 (edytowane) Witam, Mam taki problem pogram sobie trochę singla w BT4 np. przeszedłem dwie misje później wyłączam konsole i po ponownym uruchomieniu nie mam już tego tylko muszę zaczynać kampanię od początku. teraz gram w Klondike Wiecie o co może chodzić? Edytowane 3 Styczeń 2023 przez jakimoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 16 Listopad 2013 Przeczytaj strony o BF4 tam jest wszystko napisane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 16 Listopad 2013 Nie możesz łączyć grania w kampanie i między czasie online bo wtedy save się traci, najlepszy sposób to po każdym ukończeniu gry wrzucaj save na pendrive. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks981 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Witam, Odświeżam wątek.Jestem nowym graczem na ps3 i na razie nie ma mowy o grze w sieci. Kupilem na świeta battlefielda 4 i niestety nie zapisuje mi stanu gry...przechodze misje ,wylączam konsole i musze grać od nowa. Czy da się zaradzić? jak tak to wytłumaczcie ale tak bym zrozumiał ponieważ widzę,żę jestem 100 lat za murzynami jezeli chodzi o Wasze słownictwo ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 26 Grudzień 2013 Kurde ja piąty raz na PS4 straciłem save :/ wczoraj włączyłem od nowa dziś już nie ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks981 0 Napisano 26 Grudzień 2013 Ściągnęłem najnowszego patcha i dalej savy uszkodzone...gram tylko kampanie w multi jestem za cienki. Zna ktoś rozwiązanie problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwy0666 0 Napisano 7 Styczeń 2014 tak jak wspomniał Paweł91 zrzucanie na pena to chyba jedyny dobry sposób na zachowanie save ale jak komuś chodzi o sprawdzanie ilości punktów w kompanii to zawsze mamy je zapisane na battlelog-u ;) Ja poświęciłem jednokrotnie czas i usiadłem i przeszedłem całą grę za jednym razem :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach