Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

Ja grałem Dybalą na cam do ich pary i tak mi się spoko grało , na tyle spoko że teraz jakoś dziwnie mi się gra nim na st za mało miejsca mam a tak robił trochę za takiego mini messiego ze starych czasów na środku heh wersja 81 podania jak najbardziej spoko .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy mecze po tygodniu przerwy. Trzy razy wywalilo mnie z serwerów...

Tadek, nie pisz XO, bo jestem skłonny rzucić czymś w ścianę...

I jeszcze coś takiego. Jak mnie wywali z serwerów, to muszę zresetować konsolę, bo ani w fut, ani w zwykłych sezonach, nie znajdzie mi przeciwnika...

Edytowane przez bartbuks
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Messi i aduriz pewniaki do ifow, hat-tricka na łba mają. Chyba, że coś cudownego stanie się w weekend

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie pytam: gdzie jest if dla Swierczoka ?! :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Grał ktoś ifem Xhaka, Castro,Raffael, Calhanoglu? Szukam dobrego środkowego pomocnika do bundes. Mam juz ifa Mullera oraz Gundogana. Jakieś sugestie? To samo ze środkowym obrońca. Kogo polecacie? Mam nif boateng, hummels, Sokratis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie NIF Calhanoglu, bardzo dobry CAM + perfekcyjnie stałe fragmenty gry. Z obrońców (niestety) Boateng i Sokratis kosztem Hummelsa. Niemiec z BVB to wybitny piłkarz, ale nie w FUT, gdzie z H/M często wychodzi do przodu, łamie linię obrony i przy jego tempie nie ma szans skutecznie wrócić. W obecnym silniku gry, gdzie często CD z M/H dostaje choroby umysłowej i wybiega do przodu (nawet przy stay back while attacking) trzeba moim zdaniem na to zwracać uwagę. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grał ktoś ifem Xhaka, Castro,Raffael, Calhanoglu? Szukam dobrego środkowego pomocnika do bundes. Mam juz ifa Mullera oraz Gundogana. Jakieś sugestie? To samo ze środkowym obrońca. Kogo polecacie? Mam nif boateng, hummels, Sokratis.

If Castro jest genialny. W obronie mam nify Boatenga i Naldo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś meczyk teraz ? PSN na priv. Zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGrał ktoś ifem Xhaka, Castro,Raffael, Calhanoglu? Szukam dobrego środkowego pomocnika do bundes. Mam juz ifa Mullera oraz Gundogana. Jakieś sugestie? To samo ze środkowym obrońca. Kogo polecacie? Mam nif boateng, hummels, Sokratis.

Vidal, Lahm. CB Naldo
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 farfocle typu "Jak siadlo tak wpadło"

https://youtu.be/h-aznNryH-s

https://youtu.be/kLHQdQcVNtE

Uwielbiam long shoty bite i wpadające "nisko nad ziemią" nawet jak mi przeciwnik takie zasadzi, oglądać mogę bez końca :-) Szkoda, że to bardzo mały procent brameczek w fifie.

Edytowane przez stMikolaj
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast Coste 83 wzięlibyście ifa Mkhitariana ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie, grałem jednym i drugim i Henryk wypada lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie, grałem jednym i drugim i Henryk wypada lepiej.

dzieki Kolego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIF Griezmann lepszy od SIF Benzema?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Kolego!

Nie zgodzę się z mat_eyo Weź Coste 81 nie ma lepszego rw-rm w tej edycji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIF Griezmann lepszy od SIF Benzema?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

benzema lepszy 2 razy ;)

bez przesady, przy łysym z Bayernu Costa nawet nie stał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bale chociażby, Messi i by się znalazło kilku innych :)

Zamiast Coste 83 wzięlibyście ifa Mkhitariana ?

Nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze że wolę Coste od Messiego miałem obu, wiadomo że cena też tu odgrywała role.

Dobra poprawię się, najlepszy rm-rw w stosunku cena-jakość.

benzema lepszy 2 razy ;)

bez przesady, przy łysym z Bayernu Costa nawet nie stał ;)

Chyba łysy przy Coscie nie stał.

Edytowane przez Malix7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka modyfikacji względem poprzedniego składu, który był zbyt ofensywny. Alba zastąpi Marcelo (tempa nigdy za mało na bokach obrony). W miejsce Varane'a wejdzie najlepszy moim zdaniem środkowy obrońca w FUT, czyli Boateng. Kovacic i Effenberg to razem zbyt ofensywne CDM-y, zatem z 8 chemii Ramires. Jak nie będzie dawał rady to Krychowiak na pewno sobie poradzi. Trochę za dużo graczy z wysokim ratingiem. Zawsze można zastąpić Albę jakimś low-ratingowym piłkarzem, podobnie Ter Stegena.
Na papierze skład w obronie wygląda perfekcyjnie. Udało się połączyć 4 moich ulubionych obrońców w FUT. Effenberg jest fantastycznym graczem. Ramires jednym z najbardziej przepakowanych. TOTY Modrić ciągle w fazie testów, ale jak on zawiedzie to nie wiem kto nie. Bale - trudno o lepszego prawoskrzydłowego w FUT, szczególnie że wystawianie Messiego na RM to marnowanie jego możliwości. Jese zawsze u mnie dawał radę i miał pierwszeństwo przed Konoplyanką z Sevilli.
NIF Ronaldo z 7 chemii na strikerze gra lepiej niż jakakolwiek legenda. Na razie niewielu meczów jeszcze zagranych, ale podejrzewam, że jedyny kto z nim będzie mógł się równać na tej pozycji to TOTY Neymar. Chociaż Portugalczyk potrafi w razie czego zagrać głową, więc wydaje się być bardziej kompletnym piłkarzem. Neymar jednak - drybling i zwinność absolutnie naginająca reguły tej gry ;).

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramires przecież jest aż za bardzo ofensywny więc co Ty zmieniasz ? :D z za bardzo ofensywnych na najbardziej ofensywnego gdzie ofensywa na tej pozycji Ci przeszkadza? Nie ogarniam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze że wolę Coste od Messiego miałem obu, wiadomo że cena też tu odgrywała role.

Zdecydowanie. 5*, lewonożny, doskonały drybling i zwinność. Na razie zagrałem kilka meczów Walijczykiem, trochę inny typ piłkarza - bardziej siłowy niż techniczny Brazylijczyk, ale na chwilę obecną wydaje mi się, że Douglas > Bale. I też nie ma wysokiego ratingu, za co plus. O śmiesznej cenie w ogóle nie wspominając. W cenie Bale'a można kupić Douglasa 81, Vidala, Boatenga, Alabę i Ribery'ego, zatem solidny pakiet.

Ramires przecież jest aż za bardzo ofensywny więc co Ty zmieniasz ? :biggrin: z za bardzo ofensywnych na najbardziej ofensywnego gdzie ofensywa na tej pozycji Ci przeszkadza? Nie ogarniam

W 4-2-3-1(2) zawsze dobrze trzymał pozycję. Dodatkowo pace, więc nie miał problemów z łataniem luk i przecinaniem podań. W duecie CDM-ów z Fernandinho dobrze mi hulali w 1. lidze. Z Effenbergiem raczej nie będzie inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłem ustawienie i w końcu przestałem przegrywać.

Przy okazji wpadły takie 2 brameczki:

https://www.youtube.com/watch?v=NB0eaAoIEqQ

https://www.youtube.com/watch?v=pwSA4HJdr5c

:biggrin:

Z jakiego na jakie?

Ten zeszłotygodniowy soft patch EA dał się mocno we znaki w gameplay'u. Nie grałem od zeszłego piątku zbyt wiele, raptem parę meczów online, ale zauważyłem, że jakoś dziwnie (inaczej) to wszystko funkcjonuje w porównaniu do tego co było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pany mieliscie dzis jakies problemy z serwerami? wyrzucilo mnie dzis 2 razy pod rzad

oczywiscie prowadzilem mecz o awans ;)

pozniej 3 razy wywalilo juz w menu futa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TOTY Neymar. Chociaż Portugalczyk potrafi w razie czego zagrać głową, więc wydaje się być bardziej kompletnym piłkarzem. Neymar jednak - drybling i zwinność absolutnie naginająca reguły tej gry ;).

No właśnie... Ronaldo - czuć, że to silna karta, czuć moc ale przez to, jest jakiś taki ślamazarny... W porównaniu do Neymara.

Neymar to jak koks z espresso na nogach, jest szybszy, zwinniejszy i lecisz nim jak na cheat codes... Ronaldo tego nie ma... 

Cały czas mam dylemat czy go nie wymienić - Neymarem grałem łącznie z 200+ spotkań i to jedyna karta, która waliła mi bramki na zawołanie i za każdym razem miała więcej bramek niż meczy... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest piękne. Jednemu pasuje costa drugiemu robben. Gdyby wszyscy grali tymi samymi zawodnikami to byłoby nudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi