Jump to content
Patricko

FIFA Ultimate Team

Recommended Posts

fifa-14-ultimate-team-guide.jpg

Wiele osób prosiło, żeby założyć taki temat tutaj, także to robię :)
Prosiłbym, aby wszelkie rozmowy związane z UT na PS4 były właśnie tutaj, a nie w ogólnym temacie FIFA 14.

Mam nadzieję, że to pojawi się w Europie bez opóźnienia i nikt nie będzie musiał sprowadzać tego tytułu z Azji. Ja nie muszę czekać na recenzję, opinię i trailery. Absolutny must-have. 

Mam nadzieję, że to pojawi się w Europie bez opóźnienia i nikt nie będzie musiał sprowadzać tego tytułu z Azji. Ja nie muszę czekać na recenzję, opinię i trailery. Absolutny must-have. 

Mozg ******** . 

Jaram się znowu, nie mogę się doczekać aby użyć  Ronaldo SIF na next-genie gdzie podobno drybling dużo lepszy i sprawdzić Messiego, który IMHO jest gniotem w FUT14 CG, ale podobno świetny jest na Next Genie

Jaram się znowu, nie mogę się doczekać aby użyć  Ronaldo SIF na next-genie gdzie podobno drybling dużo lepszy i sprawdzić Messiego, który IMHO jest gniotem w FUT14 CG, ale podobno świetny jest na Next Genie

Czyzby multi acc? To jest dopuszczalne tutaj?

• Like 1

Czyzby multi acc? To jest dopuszczalne tutaj?

Coś Ci się pomyliło ;)

Jutro z rana atakuję FUT tymi:

http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bnQz5TfdnKxIp:ps3

http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=qrkNGmPRnKxIr:ps3

Możliwe, że zbuduję znowu tak jak w FUT13, Ultimate skład, gdzie nie patrzę na chemię, byle by każdy miał te 5 chemii (w FUT13 to by było 6 chemii - taki skład grał OK)

Po kombinacjach alpejskich(problemy z PS Plus) udalo mi sie zrobic streama. Jakosc jest bardzo dobra wg mnie.

www.twitch.tv/plfenix

Teeej dobra w chuu.... jakosc nie ma co tylko od czasu do czasu przylaguje

Dzieki, to glownie zasluga duzego uploadu. Na dzis koniec, bo do roboty trzeba rano isc. Ale w poniedzialek zapraszam od samego rana.

No i jest moje cudo :wub: po ustaiam tam rzeczy i odpalamy fife, tez sprobuje stream zrobic

xKris_PLx dodawac mnie !!!

Edited by Trading24/7

zaraz cie dodam i zagramy :biggrin: powiem ze 3 mecze zagralem i dobre wrazenie w chuuu.. trudniej jest

Edited by Trading24/7

Wypowie się ktoś jak rzecz ma się do momentum i do magicznych główek?

zagralem z 15 meczy, wpadly 4 glowki i chyba nie bylo bramki w 45 i 90 min, przypadek?

uruchomilem UT i na dzien dobry pojawilo mi sie zeby wpisac haslo pomocnicze, wpisalem kilka razy zle i zablokowalo konto, wie ktos jak to odblokowac

Edited by zizikus

Rynek UT chyba umarł.. nikt nie chce kupować kart moich zawodników i jednorazowych. Wystawiam od wczoraj i kicha. Coś mi się wydaje, że w 14-ste rynek jest przesycony kontraktami i kartami treningu, których jest więcej w paczkach. Macie jakieś rady co do sprzedaży, żeby coś zarobić??

nasz koleszka z forum Jcobowi (YT) podarowal Bale do jego serii filmow  ;)

Edited by piachu00

chcecie jakiegoś streama takim uber-rejtingi anty-sklad-za-paczka-fajek teamem?