Vinnie 115 Napisano 16 Luty 2014 jaki ten Lachu ma sklad? jest duza szansa ze z nim zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Luty 2014 A czego wy się spodziewaliście w takim turnieju? Pięknej gry jak w LM? To wiadome, że każdy będzie grał najprostszymi sposobami byle wbić bramkę. Takie coś mnie nie jara. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:39, Malix7 napisał: U mnie Adler do każdej takiej piłki wychodzi, wkurza mnie to bo już tam zawsze czekam na zagranie a on się wpierdziela i piąstkuje Nie wiem jak ja to robię ale zawsze beke mam z tych zagrań, naprawdę trzeba się postarać aby stracić gola, imo. W dniu 16.02.2014 o 19:41, Whizzer napisał: A czego wy się spodziewaliście w takim turnieju? Pięknej gry jak w LM? To wiadome, że każdy będzie grał najprostszymi sposobami byle wbić bramkę. Takie coś mnie nie jara. Z tego samego powodu i kilku innych nawet nie podejmowałem rękawicy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 16 Luty 2014 Jaki Lachu ma nick na Twitchu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Luty 2014 Czasem bramkarz sam wyjdzie, np sobie raz swojaka wbilem bo wlasnie Adler urszyl do pilki a ja chcialem ja mu podac, tylko, ze on postanowil rzucic sie na ziemie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:42, s0-Vicky napisał: Jaki Lachu ma nick na Twitchu? http://www.twitch.tv/lachuhq/profile offlajn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:42, s0-Vicky napisał: Jaki Lachu ma nick na Twitchu? LAchuHq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:44, Van der Fck napisał: Czasem bramkarz sam wyjdzie, np sobie raz swojaka wbilem bo wlasnie Adler urszyl do pilki a ja chcialem ja mu podac, tylko, ze on postanowil rzucic sie na ziemie.. Jesteś pewny, że nawet jak będziesz tam przed przeciwnikiem swoim napastnikiem - bramkarz wyjdzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Luty 2014 Spokojnie Panowie ja juz mam plan na nastepne rundy w glowie hahahaha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:45, F3niX napisał: Spokojnie Panowie ja juz mam plan na nastepne rundy w glowie hahahaha O ten jaki dowcipniś ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 16 Luty 2014 Ja gram dalej ale nie chce mi połączyć z gościem od 25 minut :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:45, piachu00 napisał: O ten jaki dowcipniś ;> Pamietaj, zawsze trzeba miec plan awaryjny :D trzeba zbadac konkurencje najpierw :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 Dzejkop odpadł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Luty 2014 ide analize meczu jebnac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 16 Luty 2014 2:0 do przxerwy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:44, piachu00 napisał: Jesteś pewny, że nawet jak będziesz tam przed przeciwnikiem swoim napastnikiem - bramkarz wyjdzie ? Nie cofam napastnikiem, wrzucam sobie od razu na obronce i wg radaru stoje w miejsce gdzie leci przeciwniy napastnik i pilke potrafie zbic, tylko czasami np napastnik z moim obronca potrafia sie zderzyc, wlasnie czasem bramkarz sam wyjdzie i wtedy robia sie problemy, gdy stoi na linii to wszystkie pilki kasuje jedna reka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:50, Van der Fck napisał: Nie cofam napastnikiem, wrzucam sobie od razu na obronce i wg radaru stoje w miejsce gdzie leci przeciwniy napastnik i pilke potrafie zbic, tylko czasami np napastnik z moim obronca potrafia sie zderzyc, wlasnie czasem bramkarz sam wyjdzie i wtedy robia sie problemy, gdy stoi na linii to wszystkie pilki kasuje jedna reka.. Rób jak wujek piachu mówi ;) to doświadczony "fifacz" niczym łachu :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Luty 2014 omg jakie ja bramki tracilem :( :D:D:D:D 1 i 2 to esencja fify. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:49, F3niX napisał: ide analize meczu jebnac Główki są nie do powstrzymania, albo Ty go albo on Ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Luty 2014 W dniu 16.02.2014 o 19:52, piachu00 napisał: Główki są nie do powstrzymania, albo Ty go albo on Ciebie e tam po prostu moja wina i tyle ;) serio nie ma co drazyc tematu, za tydzien sie odbije. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 16 Luty 2014 Za tydzien druga runda jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 16 Luty 2014 Fenix, pracujesz juz nad filmem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Luty 2014 No, z glowkami nie da sie zrobic nic.Musi wpasc i wpadnie. Wczoraj praktycznie przykleilem sie do tv, stajac idealnie na punkcie gdzie pilka miala spac, stanalem tam KOMPANYM !I co ? i gowno. Wyskoczyl mi zza plecow Santiago Cazorla i bez problemu przybil gwozdzia ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Luty 2014 Widocznie F3niX emocje wzięły górę a to w przypadku FIFY jest na równi z porażką. Ile razy grałem pod wpływem emocji i przegrywałem, a później się dziwiłem, że traciłem głupie bramki czy rozgrywałem w ten sposób akcje. Do FIFY to tylko z chłodną głową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 16 Luty 2014 Człowieka nie ma jeden dzień i tu kilkanaście nowych stron, ostro idziecie :D. Oglądał ktoś mecz Realu? Jese widzę bramka i dużo wiatru robił? Oby w końcu IF-a dostał za całokształt jak Modrić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach