Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nasz Krecik jaki złoty człowiek, Yoshiemu użyczył premium w BF4 :biggrin:

PS. Pożycz Bale, może być ten z Realu nie musi być ze Spurs ;)

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dosc na dzisiaj! Kazdy mecz = sweaty BPL i wrzutki! 20min-3:0! Dziekuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.02.2014 o 18:52, s0-Vicky napisał:

Proszę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najwyzsza pora zrobic BPL i posypac glowkami! :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już przechodziłem wszystkie warianty w tej grze, wrócę do FUT jak zdobędę gracza którego lubię = Bale, ktoś pożyczy to wracam, a jak nie to tylko sezony do premiery 15 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.02.2014 o 18:52, s0-Vicky napisał:

Jaką grasz formacją? Po zmianie na 4-1-2-1-2 i 4-5-1 jeszcze nikt ze mną nie wygrał grając skrzydłami i wrzutkami w pole karne. Co prawda moi boczni pomocnicy więcej zasług mają w obronie niż ataku, ale szarże po skrzydle już mnie nie przerażają. Moja gra jest bardziej realistyczna. Nie zdobywam jak wcześniej 4, 5 czy 6 bramek, ale i tylu nie tracę. Najczęstrze wyniki, to 1:0, 2:1, 2:0. I przyjemność z gry wróciła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.02.2014 o 19:03, mrchilihead napisał:

Jaką grasz formacją? Po zmianie na 4-1-2-1-2 i 4-5-1 jeszcze nikt ze mną nie wygrał grając skrzydłami i wrzutkami w pole karne. Co prawda moi boczni pomocnicy więcej zasług mają w obronie niż ataku, ale szarże po skrzydle już mnie nie przerażają. Moja gra jest bardziej realistyczna. Nie zdobywam jak wcześniej 4, 5 czy 6 bramek, ale i tylu nie tracę. Najczęstrze wyniki, to 1:0, 2:1, 2:0. I przyjemność z gry wróciła.

4--1-2-1-2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  W dniu 21.02.2014 o 19:18, s0-Vicky napisał:

4--1-2-1-2

Może za mało pracujesz w obronie? Nie chcę się wymądrzać, ale po stracie piłki nie cisnę, by ją za wszelką cenę odzyskać. Cofam wszystkich zawodników. Bronię na swojej połowie. Najpierw blokuję skrzydłowych przeciwnika swoimi bocznymi pomocnikami. Bocznymi obrońcami nigdy nie schodzę do środka jeśli widzę, że przeciwnik gra skrzydłami. U mnie, to działa. Gra jest często ociężała, ale jak w życiu. Trzeba się najebać na sukces. W każdym razie zaczynam lubić Fifa 14. Przede wszystkim obrona. W ataku jak przeciwnik pozwoli. Jeśli gra presingiem ja gram z klepki. Jeśli jest wycofany gram indywidualnie. Kiwając robię przewagę i oddaję. Od kilkudziesięciu gier nie mam powodów do narzekania, co chyba widać po moich postach. 

Poza tym zauważyłem, że najlepiej gra mi się niekombinowanymi składami. Tak było w przypadku Atletico Madrid i zespołu opartego o graczy FC Bayern i Borussia Dortmund. Tak jest teraz w przypadku PSG.  

Edytowane przez mrchilihead

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem tak jak zawsze, ale dzieja sie cuda! Wlacz sobie stream Fenixa to zobaczysz o czym mowie!

Moi obroncy podaja do napastnikow, wybijaja pilke wprost pod ich nogi 5m dalej, nie skacza do glowek, pilka odbija im sie 30 razy od nogi kiedy ja przyjmuja i nie potrafia wcelowac do bramki. Poza tym uciekaja od pilki, jakby byla zaczarowana!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mi pobrało akutalizacje naprawiajaca DC Glitch (wg opisu).

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.02.2014 o 19:53, s0-Vicky napisał:

Gralem tak jak zawsze, ale dzieja sie cuda! Wlacz sobie stream Fenixa to zobaczysz o czym mowie!

Moi obroncy podaja do napastnikow, wybijaja pilke wprost pod ich nogi 5m dalej, nie skacza do glowek, pilka odbija im sie 30 razy od nogi kiedy ja przyjmuja i nie potrafia wcelowac do bramki. Poza tym uciekaja od pilki, jakby byla zaczarowana!

Znam, to z autopsji. Dodałbym do tego niewytłumaczalną niemoc napastników. Z tym, że nie doświadczam tego ostatnimi czasy. Zrobiłem dwie custom taktyki. Ogólnie ujmując agresja/presja/a free hand oraz dokładność/rozwaga/conscientiousness.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.02.2014 o 20:20, bartbuks napisał:

IF Robaka :-P 4 gole w jednej połowie

Podbije mu to ovl do 55! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy karty juz kupione ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak kupie wszystkie na raz to beda mi sie aktywowac jedno po drugim czy zostanie tylko te kupione jako ostatnie i erszta przepadnie ?
Chodzi o coins boosty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedź na to pytanie dałem wcześniej ;)

Robak 5 gol :D

z +15 do strzałów mu dadzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  W dniu 21.02.2014 o 11:04, F3niX napisał:

Oglada to ktos? Ten Fifa playa ogarnia ladnie Fife, ale troche za duzo kozaczy :) ogolnie obok Japesa to najlepszy YTber grajacy w Fife.

Miałem wolną chwilę więc obejrzałem. Straszne mydło. Zaczynam wierzyć, że nie jestem taki zły jak sądziłem. Proste, banalne błędy jak wybicia na aut prawdopodobnie w wyniku kilku nerwowych naciśnięć przycisku podania. W ataku tylko do przodu, jak taranem. Może odnoszę mylne wrażenie, ale codziennie gram z o klasę lepszymi zawodnikami. Szczególnie w pucharach. Jak pomyślę o gościu, który przez kilkadziesiąt fifaminut nie pozwolił mi odebrać sobie piłki mimo mojego podwajania, wślizgów, próby faulowania i nie pozwolił mi nie tylko oddać strzału, ale i dojść do swojego pola karnego, to żal mi tych youtubowych grajków. Szkoda czasu.

PS. Ten Niemiec grający PSG, to wirtualne nieporozumienie. Pierwszy dzień grałem swoim składem PSG. Tyle się nagadał o Ibrahimowiciu, a z za szestnastki wymęczył chyba jeden bida shot (nie mylić z sneaky shotem), gdzie Ibra jest maszyną w zdobywaniu bramek po power i sneaky longshotach. 

Fangs jest fajnym playerem  :whistling:  :whistling:  :whistling:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Edytowane przez mrchilihead

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak mam 2 sklady i uzywam jednego to czy ten drugi odpoczywa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.02.2014 o 21:34, mrchilihead napisał:

Miałem wolną chwilę więc obejrzałem. Straszne mydło. Zaczynam wierzyć, że nie jestem taki zły jak sądziłem. Proste, banalne błędy jak wybicia na aut prawdopodobnie w wyniku kilku nerwowych naciśnięć przycisku podania. W ataku tylko do przodu, jak taranem. Może odnoszę mylne wrażenie, ale codziennie gram z o klasę lepszymi zawodnikami. Szczególnie w pucharach. Jak pomyślę o gościu, który przez kilkadziesiąt fifaminut nie pozwolił mi odebrać sobie piłki mimo mojego podwajania, wślizgów, próby faulowania i nie pozwolił mi nie tylko oddać strzału, ale i dojść do swojego pola karnego, to żal mi tych youtubowych grajków. Szkoda czasu.

PS. Ten Niemiec grający PSG, to wirtualne nieporozumienie. Pierwszy dzień grałem swoim składem PSG. Tyle się nagadał o Ibrahimowiciu, a z za szestnastki wymęczył chyba jeden bida shot (nie mylić z sneaky shotem), gdzie Ibra jest maszyną w zdobywaniu bramek po power i sneaky longshotach. 

a kto powiedzial, ze YTberzy maja skilla? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  W dniu 21.02.2014 o 21:35, jawa napisał:

Czy jak mam 2 sklady i uzywam jednego to czy ten drugi odpoczywa?

JAWA TY GRASZ W FIFE? :biggrin: kope lat ;d zeby tamten odpoczywal musisz dac go na lawke rezerwowych.

Edytowane przez F3niX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko rezerwa dostaje wiecej pkt staminy niz pozostala 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi