Patricko 8082 Napisano 28 Listopad 2013 Temat do ustawiania się online w NFS Rivals na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnuchh 7 Napisano 1 Grudzień 2013 Czarnuchh <-- zapraszam do gry ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 2 Grudzień 2013 Skipi6 ... śmigam dziennie ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glugi 26 Napisano 3 Grudzień 2013 PSN ID: MrGlugiPostaram się śmigać tak często jak możliwe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 6 Grudzień 2013 PSN ID: Kamayeye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzekutor 0 Napisano 7 Grudzień 2013 Ja mam pytanie dotyczące tej gry. Jak się tworzy wyscigi w multi nie chodzi mi o wyscigi head to head tylko jakies wieksze gdzie wiecej niz 2 graczy może brac w nich udział ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 13 Grudzień 2013 Nie widziałem takiej opcji. Jest ktoś chętny na wbicie 2 trofeów online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 21 Grudzień 2013 Jak coś to mam już ten tytuł więc wysyłacie zaproszenia to zagramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rave 9 Napisano 26 Grudzień 2013 Rave__PL (zwróćcie uwagę na podwójne "_" :) ), dołączajcie mnie do znajomych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLMORHEN 0 Napisano 26 Grudzień 2013 (edytowane) Zapraszam do znajomych i wspólnego grania :) PSN ID: PL_MORHEN Edytowane 26 Grudzień 2013 przez PLMORHEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekrybnik 0 Napisano 26 Grudzień 2013 to i ja sie wpiszę Marekrybnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szutek 9 Napisano 29 Grudzień 2013 Moj PSN: szutekk - zapraszam do poscigania sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu123PL 0 Napisano 30 Grudzień 2013 PSN: MikeShymool Chętnie się pościgam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieslo 10 Napisano 1 Styczeń 2014 Cieslo_PL - potrzebuję wbić 2 trofea :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 1 Styczeń 2014 Mam takie pytanie czy jest "fun" warto zagrać i zainwestować w multiplayera w rivals ? Jakie są rozgrywki tzn. czy są wspólne wyścigi online na danych trasach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depeszek 8 Napisano 8 Styczeń 2014 Nick depesz - zapraszam;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 11 Styczeń 2014 Kto przyjmie wyzwanie w rivals :). Chciałbym się pościgać. Jest ktoś chętny na wbicie trofeów. Jak mogę dodać kogoś do friendlisty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 11 Styczeń 2014 Dzsiaj kupiłem NFSa. Mój nick to SlawQ1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 11 Styczeń 2014 (edytowane) Mój PSN ID BERLINEK wysyłajcie zaproszenia Edytowane 11 Styczeń 2014 przez Bartol84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 11 Marzec 2014 Pomoże mi ktoś wbic te 2 trofea :) ? Jak coś to zapraszam :) Nemsik_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 12 Marzec 2014 Pomoże mi ktoś wbic te 2 trofea :) ? Jak coś to zapraszam :) Nemsik_PL Ja też potrzebuję tych dwóch trofików. Dodaj mnie do znajomych to sobie pomożemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 12 Marzec 2014 Ja też potrzebuję tych dwóch trofików. Dodaj mnie do znajomych to sobie pomożemy :) Oki dzis bede jakos po południu o której Ci pasuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 12 Marzec 2014 Będę pod wieczór, myślę że po 18. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 17 Kwiecień 2014 Jak ktoś nadal będzie jutro szukał osoby do tych 2 trophy dodajcie mnie,jutro od 13 jestem wolny w każdym momencie.Wystarczy wiadomość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s4lc 0 Napisano 16 Maj 2014 mój PSN ID: SzUPL mam jeszcze BF4 jaby co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach