Patricko 8082 Napisano 29 Listopad 2013 Tymczasowo w tym dziale, dopóki nie zrobimy osobnego poddziału dla FIFY. Oczywiście ustawki w wersji PS4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santom_pl 1 Napisano 29 Listopad 2013 jak sie polaczyc bo mi wyskakuje caly czas ze mam sie zalogowac do psn (a jestem zalogowany) i ea... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santom_pl 1 Napisano 29 Listopad 2013 JAk co PSN: SantomPL zapraszam do gry :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdv 3 Napisano 29 Listopad 2013 PSN ID: PDV1990 Tez zapraszam do mucenia w galeczke! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santom_pl 1 Napisano 29 Listopad 2013 tez wam tak slabo dzialaja servery ea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloskb 0 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Chętnie zagram. Trofea jak i sparing. PSN: karloskb Nie zauważyłem, że to temat o PS4. Jak coś to PS3 :) Edytowane 30 Listopad 2013 przez karloskb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traanZ 0 Napisano 30 Listopad 2013 Całkiem ogarnięty gracz chętnie przygarnie kogoś do wspólnych co-op seasons (i nie tylko) ;) Na PS4 oczywiście. PSN: traanZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 30 Listopad 2013 Szukam jakiś osób ogarniętych do gry w Virtual Pro, chętnych proszę o kontakt na PSN: Salwik92. Dobrze by było, żeby osoby miałe jakieś doświadczenie w grze w tym trybie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
budyniovsky 2 Napisano 30 Listopad 2013 Chętny do pogrania w wielu płaszczyznach! ID: budyn_gohan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s1ssoko 0 Napisano 1 Grudzień 2013 Zapraszam ID: s1ssoko - grywam FUTa, a także troszkę "zwykłego" trybu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santom_pl 1 Napisano 1 Grudzień 2013 PSN: SantomPL - zapraszac:) pokaze wam jak sie gra;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 1 Grudzień 2013 (edytowane) Chętnie zagram :) dopiero się uczę grać na ps4 :) wcześniej xbox360 PSN Patrix97PL Może by tak klub WG założyć :) Edytowane 3 Grudzień 2013 przez Patrix97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Grudzień 2013 Również pogram, PSN PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 2 Grudzień 2013 Ja również chętny głównie w FUTa. Uczę się grać na padzie od ps4 :) Z miłą chęcią jeśli jestem przyjmę zaproszenie na sparing :) PSN BatataPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek1351 0 Napisano 3 Grudzień 2013 PSN: bartek1351pl - zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AlexS 0 Napisano 3 Grudzień 2013 I u mnie podobnie, gram w Fifę już od kilku edycji. Wcześniej na Xbox-ie (zacięte pojedynki z obecnym tu BatataPL, tylko pod innym nickiem byłem), od dwóch lat jedyna słuszna opcja czyli Playstation.Jeżeli będę dostępny to chętnie zagram sparing, sezony online lub FUT. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasza92 4 Napisano 3 Grudzień 2013 Chętnie pogram z kimś sezony 2vs2, dla funu, bez żadnej spiny ;) PSN: Kasza92 Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BERTA22 0 Napisano 3 Grudzień 2013 jak zagrać jako gość?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasDBC 5 Napisano 3 Grudzień 2013 Szukam chętnych na sparingi. Mój psn: bartasik1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 4 Grudzień 2013 Zapraszam chetnych do sparingow tomkox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 5 Grudzień 2013 Szukam kogoś kto potrafi grać na GK na Virtual Pro (wirtualna gwiazda), graczy w polu też się przydadzą oczywiście. Cały czas poszukuję, także, piszcie w prywatnej wiadomości, będę przedstawiał szczegóły. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lllll5 0 Napisano 6 Grudzień 2013 Jeżeli ktoś jest chętny żeby zagrać mój login to juvntino24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter33 2 Napisano 7 Grudzień 2013 Witam.Szukamy ludzi do gry w Wirtualy Klub !Nazwa klubu Polish Fighter.Jezeli grasz wieczorami zapraszamy.! Kontakt Krzys_iek35 badz GG.40037500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekACM 2 Napisano 9 Grudzień 2013 Szukam kogoś do co-op season. PSN: SlaviS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shock 0 Napisano 10 Grudzień 2013 Chętnie z kimś wbiję pucharki jak i pogram dla fanu :) Nick : drifter5137 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach