Hooligan_Rycerzyq 0 Napisano 1 Luty 2014 (edytowane) siema , szukam ludzi do klubu :) Oczekuje: - Overall min. 85 - Duze checi do grania :) Chętnych proszę o kontakt: psnID: pilchoworycerz Edytowane 1 Luty 2014 przez Hooligan_Rycerzyq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Luty 2014 PSN ID: TabciogarajInteresuje mnie:- Sezony współpracy- gwiazda w klubach online (chciałbym rozwinąć się)- towarzyskie od czasu do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piekar83 0 Napisano 1 Luty 2014 Witam. Troche to dziwne ale nie chce mi wskoczyc trofeum lSkills to Pay the Bills, mial ktos tez z tym problem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 3 Luty 2014 (edytowane) Dojde do dobrego klubu ln 88 spo 90 Edytowane 16 Marzec 2014 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 4 Luty 2014 psn: matibba szukam gosci ktorzy pomoga ogarnac FIFE, nie jestem kozakiem, chcialbym z kims potrenowac itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafałchef 0 Napisano 22 Luty 2014 Witam serdecznie!!!! tak wiem nie w temacie!!! ale mam problem z pro evolution soccer 2012 nie mogę sie połączyć online wyskakuje komunikat o tym aby zrobić jakieś konfiugaracje w ustawieniach sieci (robiłem juz to kilka razy, co tylko mozliwe) konsola jest połączona przez ruter z neti przeglądarka internetowa działa bez zarzutu. z góry bdzieki.... i sorry że nie w temacie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 25 Luty 2014 Witam serdecznie fanów naszej wirtualnej piłeczki na nowym sprzęcie ;) Szukam ludzików do klubu w trybie pro clubs, szukamy przedewszystkim ogarniętych obrońców! Nasz klub FC NaProcentach w fifie 13 grał w drugiej lidze. Teraz chcemy powrócić na tron jednak przyda nam się zgrana ekipa, bo boty trochę nie dają rady! Mamy gwiazdy overall 83+ i zajebisty klimat w zespole, zapraszamy osoby które chcą grać na najwyższym poziomie bez "spiny" luźno co da nam wszystkim ogrom funu! Gramy w godzinach 18 do ~1 Serdecznie i gorąco zapraszamy! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piekar83 0 Napisano 10 Marzec 2014 (edytowane) Witam. Moze troszke nie w temacie ale szukam osoby z duzym lvl-em 80/90, wyzszy tez moze byc ;p. Chodzi mi o wyslanie paru gifow za pomoc odwdziecze sie cointami w ultimate team ps4; gg; 43945556 Edytowane 12 Marzec 2014 przez Piekar83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArcherQ 0 Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Szukam jakiegoś klubu do pogrania z spoko klimacik over 80 ale ciężko gra się samemu w tych dropach :P i kogoś kto by chciał zrobić trofki z co i meczami towarzyskimipsnid ArcherQ Edytowane 15 Marzec 2014 przez ArcherQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 16 Marzec 2014 Szukam jakiegoś klubu do pogrania z spoko klimacik over 80 ale ciężko gra się samemu w tych dropach :P i kogoś kto by chciał zrobić trofki z co i meczami towarzyskimi psnid ArcherQ wyslij mi zap mozemy zrobic klubik i pykac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronniq 0 Napisano 17 Marzec 2014 Dopiero zaczynam gwiazda 76, 5 meczy rozegranych. Jesli ktos chetny na gre i pucharki to z miłą chęcią pogram. PSN: Ronniq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 19 Marzec 2014 wyslalem ci zapr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YariAshigaru 4 Napisano 21 Marzec 2014 Witam jeśli ktoś chętny na granie i zdobywanie pucharków to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Binek 0 Napisano 21 Marzec 2014 Klub "Galerianki" szuka chętnych do rozegrania meczu międzyklubowego i pomocy przy trofeum "Teamwork". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 25 Marzec 2014 tyle niby chetnych do klubu a nie ma i tak komu grac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danieloss91 0 Napisano 27 Marzec 2014 PSN : danieloss91 dodawac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caico 3 Napisano 2 Kwiecień 2014 (edytowane) PSN: lllCaicolll Przez "L" Chętnie pogram :) Edytowane 2 Kwiecień 2014 przez Caico Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 4 Kwiecień 2014 Jest ktos chetny do zagrania sezonu ze znajomym zeby wbic trofeum? jak cos dodawac Drozdaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 12 Kwiecień 2014 (edytowane) Panowie, znalazłby ktoś 15 min i pomogl wbić 2 trofea? Jeden za rozpoczęcie co-opa, a drugi za mecz pro club:) EDIT: Nieaktualne Edytowane 13 Kwiecień 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 14 Kwiecień 2014 chce ktos do klubu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 20 Kwiecień 2014 Siema. Swieżak za sterami PS4 Chetnie pogram psnid walus_87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 20 Kwiecień 2014 ps4 psn id: otacon3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 24 Kwiecień 2014 Ktoś chętny do wbicia trofeum teamwork? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 25 Kwiecień 2014 Ktoś chętny do wbicia trofeum teamwork? napisz do mnie po 22 dzis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 11 Maj 2014 Moze jakis forumowy turniej? Mozna by zagrac sysyemem knockout lub jakas lige, zalezy ile chetnych by bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach