adrian1231 0 Napisano 4 Grudzień 2013 witam :) czy ktos z wam wie jak uzyc tego kreatora zabawek do playstation playroom? Mam polaczony telefon do ps4 przez playstation app , zainstalowalem dodatek z tym kreatorem zabawek dla robotow na ps4. I teraz mam problem: mam na telefonie opcje : DRUGI EKRAN , gdy go wlaczam to jest napisane " ten ekran nie jest obecnie uzywany " jak zrobic zeby wyswietlil mi sie ten kreator na telefonie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 11 Grudzień 2013 Witam, Ja tez miałem ten problem. Niby był zainstalowany dodatek a nie był. Rozwiązałem go reinstalując dodatek i uruchamiając grę z ekranu powiadomień (dodatek został zainstalowany). Gra sie uruchomiła normalnie a po wybraniu robocików był nowy ekran podpowiedzi o zabawkotronie ;) Teraz córa katuje biedne robociki sowimi malunkami :D Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pusiek 9 Napisano 14 Grudzień 2013 U mnie był ten sam kłopot i rozwiązanie się sprawdziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pabliq 3 Napisano 18 Grudzień 2013 Wie ktoś gdzie i jak pobrać dodatek "kumpel z kosmosu"?? Czy może dopiero będzie ten dodatek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Grudzień 2013 Dzisiaj się pojawił w sklepie. Już mam 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pabliq 3 Napisano 19 Grudzień 2013 Dzisiaj się pojawił w sklepie. Już mam 100% Najpierw napisałem posta a później sprawdziłem aktualizację PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Marzec 2014 Wczoraj wpadł nowy dodatek do PlayRoom. Ludziki Ninja. Typowa gra typu "run" znana ze smartfonów (chociażby Temple Run i podobne). Całkiem przyjemna i na wszystkie trzy trofea w końcu trzeba się jakkolwiek postarać :D Można grać do 4 osób (4 pady). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Kwiecień 2014 Wczoraj kupiłem kamerę i ściągnąłem grę. Muszę powiedzieć, że przeskok jakościowy między takim EyePetem a Playroomem jest ogromny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 18 Kwiecień 2014 Potrzebna do tego jest kamera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 18 Kwiecień 2014 Potrzebna do tego jest kamera? Tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 6 Maj 2014 Mam znowu problem z playroomem. Przy aktualizacji wyskakuje błąd ze nie mozna zainstalować. Odpalając grę jest tylko jeden z dodatków - "Kumpel z Kosmosu", pozostałych - "Zabawkotron" oraz "Ludki Ninja" już w samej grze nie ma. Co zrobić, żeby zainstalować aktualizację i żeby konsola ropoznała dwa pozostałe dodatki. Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Sierpień 2014 Nowy darmowy dodatek: Wirtualne Studio Link do sklepu: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/wirtualne-studio-dla-the-playroom/cid=IP9100-CUSA00001_00-PLAYROOM0DLC0SM0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach