beardo0 236 Napisano 13 Grudzień 2013 (edytowane) Czy ktos ogrywal na vicie? Jak z plynnoscia? http://www.youtube.com/watch?v=gUGnd8AxVkg Edytowane 14 Grudzień 2013 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 13 Grudzień 2013 Dzisiaj kupiłem i framerate szału nie robi a i zdarza się,że gra na sekundę się przytnie (przeważnie przed jakimś filmikiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 14 Grudzień 2013 Właśnie się zastanawiam, bo wersja na ps3 między innymi framratem mnie nie przekonała do siebie. Z drugiej strony, jest szansa, że w plusie prędzej czy później wyląduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 14 Grudzień 2013 za niecale 36zl jest w psstore kurcze mam dylemat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 14 Grudzień 2013 Na ajfonie mam lepszy framerate niż na vicie, ale gra broni się fabułą. To nie fps w którym każdy drop animacji to potencjalna katastrofa. Warto kupić zwłaszcza za tam niewielkie pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 14 Grudzień 2013 Dajcie spokój za tak wysoko ocenianą grę takie grosze! Wziałem, żeby chociaż wypróbować. Szansa, że tytuł jest warty mnie niż 35 zł, jest nikła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 10 Luty 2014 Właśnie kupiłem w promocji za 30 parę złociszy. Jeszcze nawet nie ściągałem. :) Na ile godzinek starczy? Jak jest ze sterowaniem? Gałki + dotyk czy sam dotyk? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Luty 2014 Tez kupilem w tej promocji (głównie ze wzgledu na dodatek, którego nie ogralem na ps3) Długi ten tytuł nie jest, ale zawsze po ukończeniu możesz zagrać jeszcze raz i dokonać innych wyborów, wiec na chwilke starczy. Przy pierwszym uruchomieniu gra pyta o sposób sterowania (klasyczny czy dotyk) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 10 Luty 2014 Dzięki ;) Ze względu na jaki dodatek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Luty 2014 400 days - spin-off między sezonem pierwszym i drugim. W wersji na ps3 kosztuje 19 zł, cena TDW w promocji jest na tyle atrakcyjna, ze postanowiłem skorzystać z promocji i odświeżyć sobie podstawkę (grałem na ps3), a potem ograc dodatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 10 Luty 2014 A na Vicie ile kosztuje? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) 32 zł ale nie jest dostępny jako samodzielny dodatek tylko w ramach "The Walking Dead: The Complete First Season", mając wybór między tylko dadatkiem na ps3 albo całością na vitę wolałem dołożyć to 13 zł. Edytowane 10 Luty 2014 przez HarDy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 10 Luty 2014 Za samo przejście gry macie platyne :) Kurcze chętnie bym kupił,ale szukam pudełkową wersję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 11 Luty 2014 Wersja pudełkowe wyszła tylko w USA, w Europie dostaniesz tylko kopie importowane ze stanów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 11 Luty 2014 Łół... No to dobrze, że i dodatek się załapał. Może złapię bakcyla, żeby zakupić drugi sezon. Tymczasem dopiero połowa 1 epizodu za mną :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 11 Luty 2014 Nie mogę zedytować już, więc tutaj dopiszę. Gra strasznie gubi framete. Okropność :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 11 Luty 2014 (edytowane) Ten dodatek jest strasznie krotki. :) Edytowane 11 Luty 2014 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 11 Luty 2014 Nie mogę zedytować już, więc tutaj dopiszę. Gra strasznie gubi framete. Okropność :P I między innymi to mnie odrzuciło po pierwszym odcinku od wersji na ps3. Miałem brać na vitę za te 32 zł, ale niczym mnie ta gra do siebie nie zachęciła, a te dropy po prostu mnie w@$!%#*ją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 12 Luty 2014 I między innymi to mnie odrzuciło po pierwszym odcinku od wersji na ps3. Miałem brać na vitę za te 32 zł, ale niczym mnie ta gra do siebie nie zachęciła, a te dropy po prostu mnie w@$!%#*ją. Akurat na PS3 przeszedłem pierwszy odcinek i muszę powiedzieć, że nie zauważyłem większych spadków animacji. Tutaj jest to notoryczne, przy każdym wyborze oraz przy zmianie cutscenki jest jeden wielki freeze 1-2 sekundowy. Tak czy siak nie zabiera to przyjemności z grania, choć trochę irytuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 12 Luty 2014 A ja myslalem ze mi laser pada na ps3, a tu taki myk :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 15 Luty 2014 Gra ukończona i DLC także. Świetne! :) Wiadomo coś o drugim sezonie na PSV? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 15 Luty 2014 Gra ukończona i DLC także. Świetne! :) Wiadomo coś o drugim sezonie na PSV? 17 grudnia 2013 ( światowa data premiery ) obecnie brak planów wydania ( w Polsce ) 17 grudnia 2013 ( Europejska premiera PAL ) 17 grudnia 2013 ( premiera w USA NTSC ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 15 Luty 2014 Ta, ale nie na Vite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 2 Styczeń 2015 Chłopaki a pierwszy sezon jest pl czy eng tylko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 2 Styczeń 2015 Tylko angielska wersja językowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach