Twarek 4 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) Football LegendUnlock all other trophies (excluding additional content trophies) Power and MovementScore with a Curling Lace Shot What a Hit, Son!Score with a Dipping Volley Beast ModeStraight Arm a Defender to Protect the Ball Seconds, PleaseWin the ball back with a Second Chance Tackle Extra EffortScore with a first time Sliding Shot Who Needs a Weak Foot?Score with an Outside of the Foot Shot A Legendary PerformanceWin a game on Legendary after trailing at half time PerfectionScore a Perfect Hat Trick (left foot, right foot, header) Silver LiningComplete the Silver stage of all Skill Games LegendaryBecome Legendary on one of the Skill Challenges in Skill Games So SkilledUnlock a single Skill Challenge in Skill Games Fancy Some FUT?Follow a Football Club News & Alert to start or enter FUT We’re Bros NowEarn a player’s loyalty in FUT by playing 10 or more games with him Chemistry ExperimentApply your first Chemistry Style consumable in FUT I Could Do This Every WeekChallenge the Team of the Week in FUT Fuel For My ClubOpen 20 packs in FUT Collecting SilverwareWin a division title in FUT Seasons Hey Look, a Free Gold Pack!Complete all Manager Tasks in FUT Passing on the ArmbandChange your captain in FUT Long Term SigningApply a 99 Match Player Contract from the Catalogue to any player in FUT First MissionSend a Scout on an Area Scouting mission. You Struck Gold!Scout and find a player with any combination of 3 Global Transfer Network attributes in Career SilverwareWin a trophy as a Team Manager in Career ControlChange your formation from the Team Management tile in Squad during your Career You Got MailOpen up your inbox while advancing in Career Rising StarBe featured in the team of the week in your Career as a Player Bros Gonna BroStart a Co-op Season with a Friend Moving On UpEarn Promotion in Seasons Just Dropped InPlay a Drop-In Match in Pro Clubs Bling BlingEarn a trophy in Seasons Best Friends ForeverFinish a season in Online Friendlies On Your WayUnlock 15% of the Pro Accomplishments in Pro Clubs TeamworkWin your first seasons match in Pro Clubs ChallengingComplete a Match Day Challenge in Highlights of the Week on at least World Class difficulty Big GameWin a Game of the Week in Highlights of the Week On My OwnComplete a Be a Pro Challenge on any difficulty in Highlights of the Week Thanks, TipsFollow a Football Club Recommendation From Me To YouGift a Football Club Catalogue item to a Friend Skills to Pay the BillsBeat a Friend’s score in Skill Games It’s Mine NowRedeem an item from the Football Club Catalogue Started From The Bottom…Reach EA SPORTS Football Club Level 15 Od razu ze swojego odpalenia fify 14 na next-genie doznalem szoku. Tryb Ultimate wymaga usuniecia klubu, gdyz trofea nieprzechodza z PS3 na PS4. Po odpaleniu UT nie da sie wykonac chociazby trofeum z zadaniami managera, bo beda 13/13 z wersji ps3. Ja dzisiaj musze usunac klub zalozony w 2009 roku. Edytowane 31 Grudzień 2013 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 26 Grudzień 2013 ma ktos rozpiske po pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 28 Grudzień 2013 Nikt nie posiada rozpiski po pl ????:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 28 Grudzień 2013 google naprawdę nie gryzą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 28 Grudzień 2013 Nie ma po pl do ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 29 Grudzień 2013 Platyna wbita :) up wystarczy wpisać na ps3 i zaraz znajdziesz po Polsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 5 Styczeń 2014 (edytowane) Mi kilka osiągnięć zostało jeszcze :) Tu mam problem : Best Friends ForeverFinish a season in Online Friendlies Chodzi żeby rozegrać klika meczy z kolegą ? Bo już grałem mecze towarzyskie ( online) i pamiętam ze awansowałem do wyższej ligi.. Pomoże ktoś ? Juz sobie poradziłem a przy okazji platyna wpadła :) Edytowane 8 Styczeń 2014 przez wrobellito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Styczeń 2014 witam, mam problem. wlasnie skonczylem sezon ze znajomym w co op i nie wpalo mi trofeum za konczenie sezonu.. co prawda teraz zagralem 4 mecze sam ale sezon skonczylem.. ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 15 Styczeń 2014 Ze znajomym to musisz rozegrać cały sezon pojedynków online (czyli wygrać 4 mecze), a nie sezon meczy coop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 16 Styczeń 2014 Ze znajomym to musisz rozegrać cały sezon pojedynków online (czyli wygrać 4 mecze), a nie sezon meczy coop. Aha a mozesz mi tylko powiedziec mniej wiecej gdzie to jest ? Bo sporo jest opcji zagrania tych meczy ze znajomym. Przy okazji jakie najlepiej wybrać zadanie treningowe i ukończyć go na legendarnym? Zostało mi jedno zadanie na wszystkie srebra ale ciezko mi idzie, mianowicie wrzucenie piłek do tych czarnych kubków..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 16 Styczeń 2014 Musisz rozegrać sezon w Online Friendlies (nawet chyba nie musisz go wygrać). Jeśli chodzi o wyzwania treningowe to ja zrobiłem Advanced Shooting 4/13. Jako, że moim ulubionym klubem jest Barca to pozmieniałem w edytorze całą defensywę Realu tak, że zrobienie tego wyzwania nie stanowiło większego problemu:) A jeśli chciałbyś wbić legendarny poziom bardziej "legalnie" to podobno karne są najłatwiejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 16 Styczeń 2014 Przy karnym teraz mam zlotu poziom i czarne plansze. Mimo iz bije w nie to nie dostaje pkt. Nie wiem co jest grane. Do siatki tez trafiam i nic:o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kusiek 5 Napisano 17 Styczeń 2014 Ktoś miał problem z trofeum za wygranie ligi w FUT? Jestem już w 4 po drodze kilka razy mistrzostwo i trofeum nie wpada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 17 Styczeń 2014 up ja miałem problem pomogło wygranie ligi oflline :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 17 Styczeń 2014 Pytanko. Co trzeba robić by odblokować rzeczy z katalogu? Pytanie odnośnie 99 kontraktu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 17 Styczeń 2014 Jeśli chodzi o trofeum za wygranie ligi FUT to tak jak napisał Patrix97, trzeba to zrobić offline. Rzeczy z katalogu kupujesz po odblokowaniu konkretnego poziomu za zdobyte coinsy. Pierwszy kontrakt na 99 meczy kupisz przy 15 poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 18 Styczeń 2014 (edytowane) Wlasnie zauwZylem ze po pkt dochodzą lvl. Mam problem ze zrobieniem 2 trofeów. Robię to tak jak jest na filmie tutaj lecz pierwsze trofeum za otwarcie skrzynki nie wpada.. To samo z globalnym transferem :/ kurde nie wiem oCo kaman. Jak do tej pory dziekuje serdecznie za pomoc:) Edytowane 18 Styczeń 2014 przez marcinos9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 18 Styczeń 2014 W trybie menadżerskim kiedy dasz "dalej" w tle będziesz dostawał maile, wtedy wciśnij trójkąt. Co do globalnego transferu to musisz wysłać scouta do dowolnego kraju w celu znalezienia gracza o 3 konkretnych cechach. Ja grając MU wysłałem scouta do Niemiec aby szukał obrońcę, za 3 podejściem znalazł mi Hummelsa. Co do przywrócenia poprzednich statystyk piłkarzy to: customise->edit team->download updates. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 19 Styczeń 2014 (edytowane) Ok pierwsze wpadło. Wyobraź sobie ze grałem godzinę a trofeum za skauta nie wpada;: / ust te 3 cechy. Juz nawet wysłałem nie jednego a 6 i nic.. Nie mogą znaleźć. Tylko przekładam dni w kalendarzu i nic. Cały czas proces jest.:/. To jest nierealne żeby nie znaleźli mi gracza przez 300 dni.. Cały czas nic;/ To samo mały problemik challenge. Wygrałem dwa razy na work class nantesem i trofeum nie wpadło. :o Edytowane 19 Styczeń 2014 przez marcinos9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twarek 4 Napisano 19 Styczeń 2014 mi te trofea wpadly za 1 razem, teraz mecze sie zeby zagrac 4 mecze ze znajomym jako sezon znajomych, zaczac mecz ze znajomym w co-opa no i wygrac 1 mecz w klubie pro club , lecz tu jest problem bo malo ludzi w to gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 19 Styczeń 2014 Być może źle dobierasz atrybuty do szukanego zawodnika. Weź jakiś przeciętny klub, wybierz cechy: playmaker, dribbler i first team standard, i wyślij scouta do Brazylii. Mi gracza znaleziono ok. miesiąc po zakończeniu pierwszego okna transferowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 19 Styczeń 2014 (edytowane) Zobacz sobie na youtubie filmiki: http://www.youtube.com/watch?v=-NPPi71zKDU Pamiętaj ze musisz wysłać najlepszego scauta jakiego masz. Najlepiej załącz karierę Realem :) Edytowane 19 Styczeń 2014 przez wrobellito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 19 Styczeń 2014 Dzieki wam, pomogło !:) teraz team work został i nie chce sie wbić trofeum challenge mimo iz wygrywam nantes..:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 21 Styczeń 2014 Przepraszam ze tak post pod postem. Mam mały problem otóż nie mogę wbić trofeum za mecze w fut dokładnie o 10 meczy zaufanie zawodnika. Gram drugi sezon. Rozegraliśmy 18 mecY tyle mam na rekordzie, ba gdy wchodzę w statystyki graczy pisze ze rozegrali po 15 , 17 meczy. Dlaczego wiec nie wbija sie to trofeum? Ktos moze wie o co chodzi ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 21 Styczeń 2014 Musisz po prostu kupić sobie jakiegoś zawodnika i rozegrać nim 10 meczy. To wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach