Vinnie 115 Napisano 30 Grudzień 2013 witam, poszukuje ogarnietych ludzi do gry w tym ciekawym trybie nie mam juz nerwow jak trafiam na samych blaznow podawajcie swoje nicki i zapraszajcie, w wiadomosci napiszcie o co chodzi jak zlamalem regulamin czy cos za zalozenie tematu to przepraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 31 Grudzień 2013 mnie również ten tryb Ghosts podoba sie najbardziej - mam już wszystkie trofea za ten tryb ale chętnie pograłbym - niestety mam problem opisany w wątku Ghosts - podczas wciskania sprintu - L3 - postać nie reaguje - oddałem DS4 do reklamacji, ale jak wróci i będzie działał to gram - mój psnid: kwlwsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvg_632836174 0 Napisano 1 Styczeń 2014 Zapraszam PSNid: PureToretto Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaizu_5 19 Napisano 3 Styczeń 2014 Też jestem chętny beny1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 5 Styczeń 2014 Jestem także chętny do ogrywania moj psn id przemal_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 6 Styczeń 2014 zostaly mi 3 trofea, znajdz 40 przedmiotow, ucieknij majac 1:30 czasu i zalicz wszystkie wyzwania ktos juz to zrobil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 10 Styczeń 2014 zostaly mi 3 trofea, znajdz 40 przedmiotow, ucieknij majac 1:30 czasu i zalicz wszystkie wyzwania ktos juz to zrobil? tak ja zrobiłem, da się psnid: kwlwsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 10 Styczeń 2014 gralem teraz z PureToretto i ostatnie wyzwanie - zabic leapera :/ noz kur** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 13 Styczeń 2014 Szukam chętnych do ustawki na trofea za Wyginięcie, z randomami online szału można dostać. PSN ID: Solid_POL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 14 Styczeń 2014 Witam, mam gierke od wczoraj i zaczynam grac. Szukam chetnych do tego trybu gra ktos jeszcze for fun? Nie chodzi mi o achivy tylko o dobra zabawe. psn id kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekwador16 0 Napisano 22 Styczeń 2014 Witam, niestety z randomami nie idzie nic zrobić. Chętnych do zaliczenia pucharków zapraszam, psn: ekwador16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 22 Styczeń 2014 Najłatwiej zrobić solo, ale jakby ktoś potrzebował pomocy to chętnie pomogę PSN: oO_JAWOR_Oo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekwador16 0 Napisano 22 Styczeń 2014 @michaljm - najłatwiej solo ucieć w 1:30min itp? pytam poważnie bo nawet solo nie próbowałem więc nie wiem jak to wygląda. Jak coś to i tak będą potrzebne cztery osoby żeby uciec w czwórkę razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 22 Styczeń 2014 Kwestia jak dobry jesteś i czy masz szczęście. Uciec samemu nie jest problemem, ale już np. przejście z jakimś artefaktem jednak wymaga kogoś do pomocy. Pamiętaj czym więcej ludzi tym trudniej zrobić co niektóre wyzwania. Jak coś to dodaj mnie do znajomych i możemy grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekwador16 0 Napisano 22 Styczeń 2014 ok tylko jak coś to pewnie dopiero jakoś w weekend będę mógł pograć dłużej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 22 Styczeń 2014 (edytowane) Mnie rowniez mozecie dodac, nie chodzi mi tylko o pucharki, ale generalnie pogralbym z kims ogranym i przyjal kilka rad=] psn id kosciarz Edytowane 22 Styczeń 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafaelManu7 8 Napisano 1 Luty 2014 Też moge pograć, nie zależy mi na trofkach ale pomóc w nich moge, jak chcecie to dodajcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 4 Marzec 2014 niezła rzeźnia w DLC Nightfall. Udało mi się raz ukończyć ale była to zasługa ogarniętej ekipy. W tej rozpierdusze umknęły mi szczgóly fabularne, są jakieś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 5 Marzec 2014 W lan party samemu i na poziomie trudności zwykły można zaliczyć osiągnięcia w trybie extinction? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 8 Marzec 2014 Ktoś wie jak mogę rzucić paczke kasy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvg_632836174 0 Napisano 10 Marzec 2014 trzymając L2 wciskasz X i trzymasz razem ok.3-4 sekundy, aż Ci kasa z licznika zejdzie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 10 Marzec 2014 ok Dzieki za info - zawsze mialem z tym dylemat jak to zrobic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 11 Marzec 2014 trzymając L2 wciskasz X i trzymasz razem ok.3-4 sekundy, aż Ci kasa z licznika zejdzie pozdro mimo wcisniecia wskazanych klawiszy nic sie mid dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvg_632836174 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 musisz mieć min. $1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tricker20PL 1 Napisano 29 Kwiecień 2014 Chętnie pogram w ten tryb,psn id: Tricker20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach