Baptizia 3 Napisano 19 Maj 2014 Jak wejdziesz w ligę na konsoli to niby masz napisane z kim Game 1 itd ale tak naprawdę możesz każdy następny mecz rozegrać z kimkolwiek dostępnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 19 Maj 2014 Ok dzieki. To komu pasuja godziny miedzy 14 a 18? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 19 Maj 2014 Ja jak coś jestem dostępny codziennie po 18. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 19 Maj 2014 (edytowane) To co mowi @Baptizia ma sens. :P Bo nie wiem czym tam wy gracie. ale pewnie nie którzy wolą pograć tymi topowymi składami :).Póki co próbowałem rozegrać mecz 1 z Baptizia ale nie udało się, problem lezał po stronie serverów 2K(prawdopodobnie).A przed chwilką grałem towarzyski z Jedrazem i wywaliło mnie z PSN. Na ten moment nie można się wbić ( nie tylko u mnie)Edit/ Robimy drugą lige zakłada ja Baptizia a to dlatego że, moja nie chcę działać. W takim razie akceptujcie Baptizi invy Edytowane 19 Maj 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 20 Maj 2014 No teraz wszystko OK. Zapraszam do grania. Najlepiej sie umawiać przez PW, aby tu nie zaśmiecać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 20 Maj 2014 Dzialaja wam dzis serwery ? Mi 3 razy pokazywalo,ze sa niedostepne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 20 Maj 2014 Też sprawdzałem pare razy i nie działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) Ktoś do gry dzisiaj? :) Jeśli tak, to podajcie godziny kiedy siedzicie Edit/ Ja jestem teraz do +/- 16 i później dopiero od 19 :PEdit2/ Wyszedł patch 2,4gb poprawili m.in. " Fixed in issue in Online Leagues that prevented some users from being able to matchmake against select other users. Online Leagues in general should be much more stable now." Edytowane 21 Maj 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 21 Maj 2014 w tym tygodniu jestem wieczorami przy konsoli :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 21 Maj 2014 1 mecz za mna. Troche jeszcze nie ogarniam tego pada ale nie bylo najgorzej jutro jakis meczyk moge pyknac jak ktos bedzie ale przy malym dziecku ciezko dzis.stracilem przez nia pare pkt ;) Najwiecej chyba w weekendy bedzie rozgrywane. Jakas tabela tam jest zeby zobaczyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 21 Maj 2014 Ja mam 1 wygrana i 2 porażki... strasznie mi dzisiaj nie idzie ogólnie mam kijowy dzień :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 22 Maj 2014 @PW1987 Tak, jest tabela. Logujesz się do sezonu i L1/R1 albo L2/R2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 23 Maj 2014 Dobra, chłopaki sorrki zaszło małe zamieszanie z Ligami bo, na początku nie działało nic, a po patchu się naprawiło i ustaliliśmy by grać w "PSsite League". Ponieważ niektórzy z was rozegrali w PSSite League więcej meczy niż w PSSite Liga. Sorry za taką lipę :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) Coś chyba nie do końca działają te ligi. Wczoraj nie zaliczyło mi wyniku pojedynku z jedrazem, a dziś pisze mi Baptizia, że nie widzi wyniku z naszego meczu (u mnie zaś widać). Edit. Napisaliśmy z Fiviksem post w tym samym momencie :P MOże przez to, że widnieją dwie różne ligi, to tak się pieprzy. Choć ja już wcześniej opuściłem sezon, który utworzył Fuviks, więc nie powinno mnie tam już właściwie być. Edytowane 23 Maj 2014 przez DAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) Coś chyba nie do końca działają te ligi. Wczoraj nie zaliczyło mi wyniku pojedynku z jedrazem, a dziś pisze mi Baptizia, że nie widzi wyniku z naszego meczu (u mnie zaś widać). Edit. Napisaliśmy z Fiviksem post w tym samym momencie :P MOże przez to, że widnieją dwie różne ligi, to tak się pieprzy. Choć ja już wcześniej opuściłem sezon, który utworzył Fuviks, więc nie powinno mnie tam już właściwie być. Jak opuściłeś to faktycznie nie powinno cie tam być, ale jesteś dam ci zaproszenie jeszcze raz Mi nadal pokazuję że zostałem rozwalony przez ciebie ;D Edit/ Okej... nie da się już ciebie zaprosić xD Edytowane 23 Maj 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 23 Maj 2014 To gramy czy nie ? Zostal bym przy pssite liga skoro sa wszyscy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) mnie nie ma :P jestem za to w pssite league, to możemy teraz pyknąć Edytowane 23 Maj 2014 przez DAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 24 Maj 2014 Wczoraj wpierdy od wszysykich ;/ slaby dzien ale pokazuje mi tylko jeden mecz rozegrany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 25 Maj 2014 Wczoraj wpierdy od wszysykich ;/ slaby dzien ale pokazuje mi tylko jeden mecz rozegrany? No coś serwery nie przemieliły informacji, licze na to że się naprawi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 2 Czerwiec 2014 żyjecie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 17 Czerwiec 2014 (edytowane) No ja, tak ale liga umarła. https://www.facebook.com/groups/595381683872656/ tutaj widze ze graja jakies fantasy drafty, szkoda ze nie zdazylem na zapisy i bym z nimi cos popykal :D Edytowane 17 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simini 0 Napisano 27 Grudzień 2014 Ktoś jeszcze grywa? Szukam kogoś z kim możnaby wieczorkami popykać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach