helganin 134 Napisano 8 Styczeń 2014 7 lutego wychodzi kolejna gra z serii lego na ps4, ciekawe jaka będzie :) Lego marvel super heroes było fajne ale nie miało porównania do lego city undercover, mam nadzieję że lego movie będzie bardziej podobne do lcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 8 Styczeń 2014 Niestety nie liczyłbym na analogie lcu, Movie jest na podstawie filmu :) Sam mam smaka na coś jak lego city :P Abstrachując, w Lego Marvel otwarty świat się im udał, może tu też będzie. W każdym razie gra na pewno zawita na mojej półce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 8 Styczeń 2014 Lego marvel miasto jest małe i bez atrakcji, samochodów mało, sterowanie pojazdami latającymi to masakra. Mam nadzieje że w lego movie będzie dużo lepiej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 30 Styczeń 2014 Lego Movie PL w RTVeuroAGD http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/wb-games-lego-przygoda-gra-wideo-ps4.bhtml?from=ceneo&p=199.99&cr=0 w cenie 199,99zł i przesyłka do jutra 0zł :) chyba nie ma nigdzie taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 30 Styczeń 2014 Lego Movie PL w RTVeuroAGD http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/wb-games-lego-przygoda-gra-wideo-ps4.bhtml?from=ceneo&p=199.99&cr=0 w cenie 199,99zł i przesyłka do jutra 0zł :) chyba nie ma nigdzie taniej Jest taniej na amazon UK za 30 funciaków. Sorry pomyliłem platformy. Na PS3 jest za 30 funciaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 30 Styczeń 2014 Za tydzień premiera a nic o grze nie wiadomo, dali kilka screenów i tyle. Żadnych gameplay'ów ani nic. Zastanawiam się czy kupować czy nie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 30 Styczeń 2014 (edytowane) Pewnie typowa gra lego. Tu starszy już gameplay, zapewne z PS3 Edytowane 30 Styczeń 2014 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 31 Styczeń 2014 Dzięki za gameplay :P nagrywany na X360 Widzę że to będzie kolejna chyba dobra gra lego więc kupuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Luty 2014 9.0 od IGN http://uk.ign.com/articles/2014/02/04/the-lego-movie-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 4 Luty 2014 Super, zapowiada się coś lepszego niż Marvel:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Luty 2014 to jest chyba recenzja filmu :) ale i tak pewnie gra będzie super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 5 Luty 2014 2 dni do premiery i cisza :/ jak to mnie irytuje bo nie wiem czy płacić za zamówienie czy nie :) Znalazł ktoś jakieś recenzje tej gry? na metacritic cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Luty 2014 wygląda na embrago. Recenzje pewnie będą w PT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 5 Luty 2014 (edytowane) Domyślam się że embargo ale w ciemno kupować to ryzyko :/ Dobra ja sobie daje spokój z tą grą na razie, pewnie szybko stanieje. Edytowane 5 Luty 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 6 Luty 2014 Tu jest recenzja: http://uk.ign.com/articles/2014/02/04/the-lego-movie-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 6 Luty 2014 To recenzja filmu ;) Ostatnie zdanie recenzji "Not bad for a film about a toy." ;) Ostatnio skończyłem władcę pierdzieli na Vicie i grało się bombowo, gry lego mają faktor którego brakuje innym grom, tzw "luz w zadzie", ciągnie do siebie bardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 6 Luty 2014 Faktycznie, ale wtopa :) Mam tylko nadzieję, że gra utrzyma poziom :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alucard1984 0 Napisano 12 Luty 2014 Hejka, pytanie z tzw. 4 liter. Właśnie szykuję się zakupić tą grę na ps4 - konto amerykańskie. Czy gra po zakupie będzie normalnie chodziła mi na koncie polskim, czy za każdym razem będę musiał zmieniać konto "Master" na amerykańskie żeby grać w gry ściągnięte z tego konta na innych np podstawowym polskim. z góry dzięki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 12 Luty 2014 Hejka, pytanie z tzw. 4 liter. Właśnie szykuję się zakupić tą grę na ps4 - konto amerykańskie. Czy gra po zakupie będzie normalnie chodziła mi na koncie polskim, czy za każdym razem będę musiał zmieniać konto "Master" na amerykańskie żeby grać w gry ściągnięte z tego konta na innych np podstawowym polskim. z góry dzięki za odpowiedź Bedzie dzialac normalnie na wszystkich kontach na konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 13 Luty 2014 Ulalala to się porobiło, film na podstawie gier o klockach lego dostał lepszą ocenę (przypominam - 9 @ IGN) niż sama gra o klockach (6.5 @ IGN)... Poczekam aż stanieje w takim razie ;) Recenzja: http://uk.ign.com/articles/2014/02/13/the-lego-movie-videogame-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 13 Luty 2014 Widocznie zaczęli już robić gry LEGO taśmowo. Jakiś kubeł zimnej wody by się przydał. Nie pozostaje nic innego jak iść na film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Luty 2014 film na podstawie gier o klockach lego Chyba film na podstawie klocków Lego :P Bo z tymi grami z serii Lego to niewiele ma wspólnego raczej :P Ale zobaczyli, że się sprzedaje to spróbowali zrobić cały film i jak widać też się udało. Co do gier na podstawie filmów...no cóż...żadna nowość że kolejny słaby średniak. Te gry/crapy mają tylko i wyłącznie lecieć na fali popularności filmu. W sumie nie przyglądałem się, ale tą grę robili Ci sami ludzie co robili te poprzednie gry? Bo coś mi się wydaje, że wspólne jest tylko logo Lego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziku 2 Napisano 14 Luty 2014 (edytowane) Jak dla mnie gra jest super i kompletnie nie zgadzam się z ocena IGN. Po słabszym Marvel heroes gra się naprawdę fajnie. Edytowane 14 Luty 2014 przez Ziku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 14 Marzec 2014 Witam, Mam pytanko czy gra kupiona w Anglii ( europejska wersja ) posiada polskie napisy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnny86 1 Napisano 13 Czerwiec 2014 Witam, mam pytanko przeszedlem gre w 100% ale brakuje mi trofeum rakieta rakieta. Zbuduj wszystkie konstrukcje architekta w serwerowni jako Benek. Gdzie jest serwerownia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach