Skocz do zawartości
helganin

Lego Movie Videogame

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem na promocji w PSN.

Świetna zabawa dla 2 osób.

Nie jest może tak wyrazista jak LEGO Marvel Superheroes, ale dla rodzica z dzieckiem któremu/którym się podobał film, gra jest świetna!!

Lekka platynka, nawet nie uciążliwy cleanup.

Polecam jak najszybciej uzbierać i odblokować "przyciąganie monet" oraz mnożnik 2x i 4x i nie przejmować się więcej kasą.

Mnożniki się mnożą przez siebie, więc przy wszystkich mnożnikach x2 x4 x6 x8 x10 mamy kasy jak lodu bo mnożnik jest x3840 ;)

Wbijamy na poziom i w pierwszych kilku sekundach dostajemy monit o 100% wymaganej kasy za poziom ŻYYYCIE JESTCZADOWEEEEE!!!

...do tego budowanie konstrukcji, kreator postaci, zmiana gaci (tak, "Gdzie są moje gacieeee!!!??") itp.

Po 10 poziomach pozbierałem wszystkie czerwone kostki, dokończyłem i zrobiłem freeplay + cleanup.

Polecam :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najkrótsza i najłatwiejsza gra z serii. Moja 7 letnia córka sama znalazła i kupiła wszystkie Czerwone Klocki. Dla porównania wcześniej skończyliśmy Lego SW Clone Wars w której miejscami trzeba było się wysilić by wszystko znaleźć. Jednak dla mojej latorośli to najlepsza gra Lego. Pewnie dlatego że film jej się bardzo podobał a Kicia Rożek to jej ulubiona postać. Lada moment zaczynamy Batman Poza Gotham. Może gra będzie lepsza od Przygody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film był świetny a KiciaRożek wymiata :D

Moja ma dopiero 6, więc nie wszystko jest aż tak oczywiste, (najnowsze Naruto na przykład przeszła sama a w DriveClub radzi sobie lepiej niż żona) ale bawiliśmy się świetnie tak czy siak :D

Wszystko to odpowiednie nastawienia.

Przypasi dziecku film to i gra pójdzie :D

Batmana też mam na celowniku.

...za to na przykład LEGO Chima (które uwielbia) na PS Vita nie podeszło - za bardzo można się tam pogubić dla 6 latka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi