Vejron_PL 0 Posted June 2, 2014 Witam. Usuniecie SAVE i przejście od nowa całej fabuły, pomogło przy zdobyciu trofika chaterbox - rozmowa na początku w tym lesie, o której wspominałem wyżej, odbyła mi się raz i pucharek zaliczyło. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
lennox 1641 Posted June 6, 2014 (edited) Za pewne sama grafika jest dużo lepsza i bardziej szczegółowa. To akurat oczywiste. Ale zupełnie nie o tym była rozmowa. Witam. Usuniecie SAVE i przejście od nowa całej fabuły, pomogło przy zdobyciu trofika chaterbox - rozmowa na początku w tym lesie, o której wspominałem wyżej, odbyła mi się raz i pucharek zaliczyło. Pozdrawiam. Po co usuwać Save ? masz trzy pory na New Game. Usuwanie Save jest niepotrzebne. A jak już musisz to wystarczy nadpisać. Edited June 6, 2014 by lennox Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 11, 2014 Jest ktoś chętny do nabijania levelu online, a przy okazji reszty pucharów online, które można zrobić w 2 osoby? Na chwilę obecną potrzebuje praktycznie wszystko z online. Jak coś to dać znać tutaj i się zgadamy :) Share this post Link to post Share on other sites
Solid_POL 187 Posted June 11, 2014 Jeśli chodzi o nabijanie leveli to chyba lepiej robić to samemu, a przynajmniej ja tak robiłem. Tryb "Ratunek", 3 rundy po 5 minut, 1 i 3 grasz ocalonymi, apteczek ustawiasz 12. Pamiętaj aby ustawić atut dłuższego biegu bez zmęczenia u ocalonego i zbierania większej ilości lootu u Solari. Mapa z klasztorem, wpada ok. 15.000 expa za rundę. Nudno w diabły, ale w miarę sprawnie idzie. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 12, 2014 Czytałem o tym sposobie na mapie Underground, gdzie dwóch gra u Survivorów i wpada ze 100k na mecz. Dlatego właśnie lepiej dorwać kogoś kto też leveluje :) To ten sposób: Share this post Link to post Share on other sites
KillyG 0 Posted June 12, 2014 Piszę się na trofea online. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 12, 2014 Ktoś jeszcze chętny do zrobienia pucharków online? Czy trzeba sesję zakładać na PSNProfiles :PWolałbym z rodakami, no ale domyślam się, że online już dawno w tej grze nie żyje :) Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 17, 2014 Jak ktoś chętny na boost rankingowych meczy + rzeczy wymagających więcej niż 2 osoby to tutaj zapraszam: http://psnprofiles.com/gaming-sessions/25037-Tomb-Raider-Definitive-Edition Share this post Link to post Share on other sites
evilseger 0 Posted June 27, 2014 Poruszyć niebo i ziemię :zloto:Cześć, mam problem z w/w trofeum, grę przeszedłem już 2x na 100% mimo tego trofeum nie wpadło, przeczytałem ze wersja na ps4 posiada bug'a, gdy korzysta się z szybkiej podroży do plaży statków to save się traci, za drugim podejściem zbierałem wszystko na bieżąco i mimo wszystko trofeum nie wpadło, ktoś ma na to jakiś sposób? Share this post Link to post Share on other sites
Malibu19 235 Posted July 4, 2014 Potrzebuję osoby do porobienia trofeów multi. Ktoś chętny ? Share this post Link to post Share on other sites
Malibu19 235 Posted July 13, 2014 (edited) Potrzebuję paru osób do zrobienia trofea z wygranych w rankingach. Nikogo mi nie wyszukuje w rankingowych. Ktoś pomoże :) ?? Edited July 13, 2014 by Malibu19 Share this post Link to post Share on other sites
Darayavahus 792 Posted November 2, 2014 Ktoś chce porobić online? Share this post Link to post Share on other sites
1978 0 Posted November 28, 2014 Witam, chciałbym zrobić wszystkie trofea za multiplayer. Jestem zwykle dostępny pon-pt, 20:00-0:00, ew. w weekendy. Jeśli jesteś zainteresowany(-a) prosiłbym o przesłanie wiadomości na psn, kiedy i o której pasowało by ci zagrać. Share this post Link to post Share on other sites
bigzyzio 0 Posted November 29, 2014 szukam osób do wbicia trofeum Mogę wszystko, jak ktos jest chety niech odzywa sie na PSN- bigzyzio z dopiskiem ze chodzi o TR Share this post Link to post Share on other sites
Mapi 10 Posted December 13, 2014 (edited) Szukam dwóch osób do zrobienia trofeów online: za wygranie meczów rankingowych we wszystkich trybach oraz trofea wymagające minimum trzech osób. Ustawka jeżeli będą ludzie to odbędzie się jutro w godzinach 18-20. Tryb online jest martwy i jedynie wyjście to ustawka. Jakby jutro się nie udało tego zrobić to będziemy próbować w poniedziałek lub ostatecznie we wtorek w podobnych godzinach. W razie braku 1 osoby dobierzemy ją z zagranicznego forum. Chętnych zapraszam. Proszę dodać mnie do znajomych na PS4 i dopisać że chodzi o multi w Tomb Raider. Moje PSN id Mapig EDIT: Ustawka się odbyła, więc już nieaktualne. Edited December 15, 2014 by Mapi Share this post Link to post Share on other sites
bzkPL 0 Posted January 6, 2015 szukam osob chętnych do wbicia trofeów z multi. póki co jest nas dwóch. proszę o zaproszenia do znajomych z dopiskiem 'tomb raider'. PSN ID: bzkPL pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
kaczorek007 3 Posted January 15, 2015 (edited) Witam, jako, że cały multiplayer w TB można nazwać trybem "zombii" potrzebowałbym pomocy w trofikach online.Wysyłajcie zaproszenie do znajomych z dopiskiem TB :) PSN ID: Kwasior007 Pozdrawiam. Edited January 15, 2015 by kaczorek007 Share this post Link to post Share on other sites
Oldboy72 16 Posted January 15, 2015 Witam, jako, że cały multiplayer w TB można nazwać trybem "zombii" potrzebowałbym pomocy w trofikach online.Wysyłajcie zaproszenie do znajomych z dopiskiem TB :) PSN ID: Kwasior007 Pozdrawiam. Wysyłam zapa,dziś wieczorem po 22 możemy cisnąć,pozdro Share this post Link to post Share on other sites
DOMIN@TOR_88 187 Posted March 26, 2015 Gra jest w promocji,więc może się skuszę. Planuje ktoś z was kupno gry ? W takim razie dajcie znać.Poszukuje osoby do zrobienia wszystkich trofeów online :) Share this post Link to post Share on other sites
helganin 134 Posted May 3, 2015 Poszukuje osób do osiągnięć online :) (jakie zaskoczenie :D) Odpaliłem grę po długimczasie i jest zajebista, fajnie by było mieć w niej platynę. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted May 3, 2015 Skołuj sobie jedną osobę i róbcie to na granatniki na mapie z łodzią podwodną. Najszybsza opcja na level. Share this post Link to post Share on other sites
helganin 134 Posted May 3, 2015 Dzięki za info :) Dobicie levelu to łatwe osiągnięcie tylko czasochłonne. Zostaje jeszcze kilka innych osiągnięć trudniejszych. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted May 3, 2015 Level jest najgorszy, wierz mi :) Do reszty jedynie ekipę potrzebujesz. Level gdzieś tak od 50 czy 40 trwa tyle co od 0 do tego właśnie poziomu. Jest to nudne i uporczywe jak cholera. Share this post Link to post Share on other sites
Angelus528 50 Posted May 3, 2015 Hej ja bym się pisał na ustawie na trójki online jak coś to jeszcze kolega jest chętny. Jak coś to wyślij zaproszenie na psn Share this post Link to post Share on other sites
helganin 134 Posted May 4, 2015 Hej ja bym się pisał na ustawie na trójki online jak coś to jeszcze kolega jest chętny. Jak coś to wyślij zaproszenie na psn Napisz kiedy Wam pasuje grać. Ja w tyg do 16-17 pracuje a 23 idę spać :P Share this post Link to post Share on other sites