Patricko 8082 Napisano 16 Luty 2014 Legenda :platyna:Zdobądź wszystkie trofea w grze! Barbara jest wolna! :braz:Uwolnij księżniczkę barbarzyńców Podbij zamek! :braz:Ukończ obraz „Rockowy zamek” Zagrajcie to! :braz:Ukończ obraz „Orkiestra chaosu”. Szalony świat! :braz:Ukończ obraz „Szaleni mariachi”. Plusk! :braz:Ukończ obraz „Chlup, chlup”. Smoczy jeździec! :braz:Ukończ obraz „Zabójca smoków”. Podróż na Księżyc :srebro:Pozbądź się pięciu Mrocznych Małaków. Światowe tournée! :zloto:Ukończ świat „Impreza Żywych Umarlaków”. Ratowniczy księżniczek! :srebro:Uratuj 10 księżniczek. Przyjaciel Małaków :braz:Uratuj 150 Małaków. Bohater Małaków :srebro:Uratuj 300 Małaków. Wybraniec :zloto:Uratuj wszystkie porwane Małaki. Farciarz! :braz:Zdrap 10 szczęśliwych losów. Zdrap mnie! :srebro:Wygraj i zdrap wszystkie szczęśliwe losy. Mogliśmy być bohaterami :braz:Zbierz wystarczającą liczbę Lumów, aby odblokować 10 obrazów w galerii bohaterów. Tyle wygrać! :srebro:Zbierz milion Lumów i odblokuj ostatniego bohatera. Są słodkie! :braz:Wygraj 30 stworzeń Kocham je! :srebro:Wygraj wszystkie stworzenia. Mistrz zamków :braz:Otwórz wszystkie zamki w światach i obrazach. Najeźdźcy! :braz:Uratuj dostatecznie wiele Małaków i pozbądź się Mrocznych Małaków, by pojawiły się najechane obrazy. Szybko poszło! :braz:Pędź dostatecznie szybko, aby uratować 3 Małaki w najechanym obrazie. Perfekcja! :braz:Zdobądź 3 puchary Lumów i 3 puchary Małaków w obrazie. Do czysta! :braz:Uratuj wszystkie Małaki w danym świecie, aby otrzymać diamentowy puchar. Miłośnik brązu :braz:Zdobądź wszystkie brązowe puchary z obrazów. Miłośnik srebra :braz:Zdobądź wszystkie srebrne puchary z obrazów. Miłośnik złota :braz:Zdobądź wszystkie złote puchary z obrazów. Miłośnik diamentów :srebro:Zdobądź wszystkie diamentowe puchary z obrazów. Nostalgia :braz:Ukończ pierwszy obraz „Powrotu do Origins Stara szkoła :srebro:Ukończ wszystkie obrazy „Powrotu do Origins”. Kung-fu rzepa :braz:Wyciągnij rzepę z ziemi za pomocą ataku miażdżącego, a następnie traf ją kopnięciem z wyskoku. Trafienie! :braz:Zabij 5 wrogów za pomocą rzep. Ogrodnik :braz:Wyciągnij 100 rzep z ziemi. To nie platforma! :braz:Stój na przeciwniku z tarczą, dopóki nie spróbuje cię zaatakować. Jazda na toporze :braz:Jako Barbara lub Elizja przejedź 30 metrów na toporze. Kiepski żart :braz:Spraw, żeby 5 przeciwników spadło, niszcząc ich spadochrony. Strzelanina! :braz:Pozbądź się 100 przeciwników, miotając ciosy. Daj mu pracować :braz:Podczas jednego przejścia „Lucha Libre i wielki pościg” pozwól Luchadorowi zabić 10 przeciwników. Skacząca wyspa :braz:Zbierz wszystkie Lumy unoszące się nad skaczącą wyspą w „Tajemniczej nadmuchiwanej wyspie”. Uwaga! :braz:Zabij 10 żab za pomocą ich elektrycznych pocisków. Cichociemny Ray :braz:Przejdź przez „Pałac z głębin” bez wejścia w światło mrocznego wartownika lub dotknięcia lasera. Gumowa kaczuszka :braz:Zniszcz 5 gumowych kaczuszek wysłanych przez Rekinoludzi. Kop tę piłkę! :braz:Wygraj jeden mecz w Kung futbol. Pretendent! :braz:Odblokuj wszystkie wyzwania. Jest wszędzie! :braz:Przynajmniej raz weź udział w 4 różnych wyzwaniach. Pierwsze kroki :braz:Wygraj brązowy puchar w wyzwaniu. Dobry jest! :braz:Wygraj srebrny puchar w wyzwaniu. Prawdziwy mistrz :braz:Wygraj złoty puchar w wyzwaniu. Pobiłem cię! :braz:Pobij wynik jednego ze swoich znajomych w wyzwaniu. Rywal :srebro:Pobij wyniki swoich znajomych w wyzwaniach 30 razy. Ale czad! :srebro:Osiągnij ostateczny poziom czaderskości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 20 Luty 2014 Szukam grupy do zboostowania trofki Rywal :srebro: . Zapraszajcie. ^_^ PSN: NyanNanami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Tak samo, jak ktoś chce mieć więcej ludzi na liście z grą to zapraszam. PSN: xDriverZero W tym momencie zdobycie trofeów Pobiłem Cię/Rywal graniczy z cudem. Są jakiś problemy na serwerach ubisoft i przez to trofea nie wpadają. Mam 6 znajomych grających w tą grę i pobiłem ich dziesiątki razy, trofea nadal nie mam. Niektórym udało się zdobyć to trofeum, ale niestety wychodzi na to że jest to czysty przypadek. Niestety ubisoft na razie siedzi cicho i nie wiadomo kiedy, ani czy w ogóle problem zostanie rozwiązany. Edytowane 24 Luty 2014 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pusiek 9 Napisano 24 Luty 2014 Jeżeli ktoś chętny to można i mnie dodać od piątku będę dostępny z grą ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 24 Luty 2014 To i ja się dopisze, gra powinna być jutro jeśli Amazon nie da ciała :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wnuq 0 Napisano 25 Luty 2014 (edytowane) Miałem szczęście.. :) na początku wyzwania w 5 pretendentach miałem dwóch znajomych i pobijałem ich w nieskończoność. Trofiki wpadły ;) Edytowane 26 Luty 2014 przez wnuq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 27 Luty 2014 Trofea Pobiłem Cię/Rywal da się w końcu normalnie zdobyć. Wejdźcie do jakiegoś wyzwania i ustawcie 'Ghost' na 'Friends', jak będziecie widzieli duchy znajomych znaczy, że jest wszystko dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 27 Luty 2014 Mi wczoraj też to udało się zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 6 Marzec 2014 Jak coś to dodawać do "Rywal :srebro:" PSN: CrazyArek7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 8 Marzec 2014 Wysłałem zaproszenie (: Jak są kolejne chętne osoby by pomoc to zapraszam. Psn:wrobellito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 8 Marzec 2014 Wie ktoś jak się zaprasza do "Kung Foot" do zrobienia "Kop tę piłkę!"? I drugie gdzie najłatwiej zrobić "Jazda na toporze"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 9 Marzec 2014 Do Kung Foot musisz mieć drugi kontroler. Topór: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 9 Marzec 2014 (edytowane) Ile czasu potrzeba na wbicie ostatecznego poziomu czaderskości? Albo inaczej, który poziom jest ostatnim? Dobija mnie również ten milion lumów. Mam ledwo 170 tysięcy :whoops: Edytowane 9 Marzec 2014 przez DamianGrecky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 9 Marzec 2014 Od 1 do 6 miesięcy zajmie ci wbicie ostatniego poziomu jeśli będziesz logował się codziennie. Co do lumów nie wiem, ale zrobiłem prawie wszystko w singlu i mam ok. 500k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 9 Marzec 2014 6 miesięcy :shok: dzięki. Chyba podziękuję za platynę, chociaż gra świetna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 10 Marzec 2014 Ja wbijałem platynę na PS3 i trofeum "Ale czad" to jest przegięcie tyle mogę powiedzieć. Po wprawieniu się może zająć z 1-2 miesiące. Najlepiej od samego początku codziennie pograć trochę w te wyzwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 28 Kwiecień 2014 Witam czy ktos moze mi wyjasnic na czym polega trofik Miłośnik złota mam wszystkie swiaty zrobione na platyne wszedzie złote pucharki a nic nie wpada ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vejron_PL 0 Napisano 23 Czerwiec 2014 Witam! Mam problem z Trofikiem "Cichociemny Ray" przeszedłem planszę "Pałac z głębin" bez dotknięcia lasera i światła tego wartownika i trofika mi nie zaliczyło. :( Najpierw przeszedłem plansze tak by ją poznac, póżniej powtórzyłem robiąc w niej złoto i nie dotykajac tych wszystkich elementów, trofik nie wpadł :( Może ktoś miał podobny problem ? Albo ma jakieś wskazówki ? Dzięki, pozdrawiam !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpiderFromMars 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 Ponawiam pytanie "sandvik"... Mam zdobyte wszystkie brązowe, srebrne, złote i diamentowe puchary z obrazów, a mimo to nie zdobyłem jeszcze trofeum "zdobądź zł. puch. we wszystkich obrazach". Przecież mam już nawet trofeum za diamentowe. Wie ktoś o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Czerwiec 2014 Nawet w tych dodatkowych muzycznych masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 18 Sierpień 2014 Jeśli ktoś gra w Rayman Legends niech zaprosi na psn nick Patrix97PL chodzi o trofea Pobiłem Cię/Rywal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mgs03 0 Napisano 13 Luty 2016 Witam. jak ktoś chętny na trofeum rywal to zapraszam psn: magi800v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 20 Marzec 2016 Poszukuję osób do trofeum Pobiłem Cię/Rywal. Dodawajcie mnie to jakoś pójdzie ;p.PSN: szycha_dot1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach