Dudzio 19 Napisano 6 Luty 2015 Tak, można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 1 Marzec 2015 Wybaczcie za post pod postem, ale od lutego nic się tutaj nie działo :DSzukam znajomych posiadających grę, bo będę próbował nabić pucharki multi. Dodajcie mnie proszę :P Mój PSN: Czaderblader Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 13 Maj 2015 (edytowane) Ta gra jest jakaś powalona, uparlem się że zdobędę w pierwszej planszy wszystkie 600 tych żółtych ludzików, 10 raz męczę i ciągle mi brakuje, ale nie dlatego że nie zebrałem tylko zauważyłem ze jak durna roslinke źle kopnę to nie dostaje tych punktów żółtych, musze np z pięści itp. Irytujące strasznie... W jednej planszy nie musze zdobywać wszystkich żółtych latających i mam złoto, w innej zabrakło mi jednego i srebro. Paranoja.... Edytowane 13 Maj 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach