Skocz do zawartości
helganin

Rayman Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
  W dniu 25.02.2014 o 13:00, cwir napisał:

czy polska wersja gry to tylko napisy czy jest dubbing?

Jedyny moment, w którym występuje kwestia mówiona to intro, ale tak - jest zdubbingowane.

EDIT: Sorry, nie zauważyłem drugiej strony. :P

Aby nie offtopować - trofki za pobicie czasów przyjaciół z listy są zbugowane, najprawdopodobniej coś z serwerami Ubi...

Edytowane przez Ayakashi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 25.02.2014 o 17:13, Ayakashi napisał:

Aby nie offtopować - trofki za pobicie czasów przyjaciół z listy są zbugowane, najprawdopodobniej coś z serwerami Ubi...

Mi wpadł dzisiaj. Miałem brąz po pierwszej próbie, ktoś podbił na srebro, wbiłem srebro z lepszym wynikiem i wpadło mi trofi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fart, kilku osobom udało się zdobyć ale jest to mega losowe.

Tylko 0.1% ludzi zdobyło to banalne trofeum, więc na pewno coś jest nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 25.02.2014 o 16:33, cwir napisał:

dzięki za info, właśnie zapłaciłem 110 zł za wersję pudełkową z Amazon UK z darmową wysyłką do Polski :D

Hmm ciekawe to po ile ona teraz była, bo jak sprawdzam to jest po 30 funtów a to jest zdecydowanie więcej niż 110 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 25.02.2014 o 18:46, ZJAVA napisał:

Hmm ciekawe to po ile ona teraz była, bo jak sprawdzam to jest po 30 funtów a to jest zdecydowanie więcej niż 110 zł.

jak napisałeś poprzedniego posta to wklepałem rayman legends w amazonie, wyskoczyło że jest za 22 funty + darmowa przesyłka, dostępnych było 5 sztuk. jak doszedłem do checkoutu to już pisało że zostały 2. teraz jak wyszukuje raymana to wyskakuje za 30 funtów a jak kliknę pod spodem gdzie są linki do innych ofert to jest ta za 22 funty ale wysyłana w ciągu 11-14 dni. tak że chyba miałem fuksa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 25GBP wisi cay czas na game.co.uk

Na amazonie za 22 in stock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to wersja gry z UK też jest po polsku :-P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem definitywnie za stary na takie gry :P

Wreszcie dostałem po tygodniu czekania (opóźnienia) z ultimy grę :) i gra jest mega fajna. 

Ładna grafika, super muzyka, fajne postacie, fajne poziomy, masa poziomów.

Tylko ja już nie mam takiego refleksu :) lubię mieć w grach 100% na dany poziom ale tutaj wymiękam :P

Killzone\CoD\BF w multi pryszcz (znaczy daję radę :P ) ale tutaj to wysiadam. Za szybko i za dużo trzeba ogarnąć przycisków na raz aby mieć dany poziom na 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka że rayman zdecydowanie nie jest grą dla dzieci bo wymaga sporego skilla szczególnie w późniejszych etapach, jak grałem na ps3 nie raz miałem ochotę pieprznąć padem o ścianę. niektóre dodatkowe poziomy (małe obrazy) były dla mnie nie do przejścia. Szkoda że nie ma tam nic nowego bo bym łyknął bez szemrania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 28.02.2014 o 23:33, zyga101 napisał:

Prawda jest taka że rayman zdecydowanie nie jest grą dla dzieci bo wymaga sporego skilla szczególnie w późniejszych etapach,

Nie jest dla dzieci? Moja 8 letnia córka wymiatała w poprzednią część dużo lepiej niż ja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.03.2014 o 00:44, duzyBYK napisał:

Nie jest dla dzieci? Moja 8 letnia córka wymiatała w poprzednią część dużo lepiej niż ja. 

No ale nie rozmawiamy tu o poprzedniej części prawda ??. Chciałbym zobaczyć jak twoja córa radzi sobie z czterogwiazdkowymi poziomami w legends albo z dodatkowymi w małych obrazach, co chwilę byś miał "przejdz mi tata" albo "ja nie gram bo za trudne"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś córka mówiła : ''przejdź mi to tato'' , a teraz: ''co ty robisz daj ci przejdę ''    40 na karku i już refleks nie ten co kiedys

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rayman jak zawsze w formie, natomiast jeśli chciało by się zcalakować grę to już jest to niezłe wyzwanie. Przy moim skillu wychodzi na to, że musiałbym po ukończeniu wszystkich obrazów, jeszcze przez blisko 200 dni dzień w dzień zaliczać wyzwania. No cóż zostały mi obrazy z "Powrotu do Origins" i w.w. wyzwania, może się uda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zacząłem swoją przygodę z tą grą i jestem zachwycony. Jedna z najlepszych platformówek w jakie grałem. Gra wygląda pięknie. Najbardziej urzekło mnie jej rozbudowanie. Wszystkiego jest tyle że dostaję oczopląsu :) .

Mam ponad trzydziechę na karku a bawię się jak małe dziecko. Trochę jest ciężko bo rozgrywka z czasem robi się dość wymagająca a palce już nie te.

Bardzo gorąco polecam, tym bardziej że można ją już łyknąć w okolicach stówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...kolejny killer dla padów.

Córa po 2 sesjach w Raymana mi już zajechała gumkę na jednym DS'ie, na drugom też zaraz strzeli. 

!!!Gra cudowna!!!!

Stary dobry Rayman. Rozbudowany, ale nie przedobrzony.

Do złotych pucharów za poziomy trzeba się czasem wysilić, ale nie trzeba zebrać wszystkiego na 100%

Znajdźki są schowane ale nie za bardzo.

Poziomy muzyczne i speedruny rządzą.

Zraziłem się po Rayman Origins, ale po pozytywnych opiniach kupiłem i nie żałuję.

Uważam że gra jest bardzo dobrze wyważona i dostarcza atrakcji z każdego rodzaju platformerów. Jak dla mnie po prostu miodzio!!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.06.2014 o 21:02, SephiroT napisał:

Zraziłem się po Rayman Origins, ale po pozytywnych opiniach kupiłem i nie żałuję.

Mozesz rozwinac? Niedawno skonczylem origins maxowac(Tyle ile uznalem ze chce) I przymierzam sie do zakupu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma czego rozwijać.

Origins kupiłem, przeszedłem kilka poziomów, kurzy się na półce.

Tutaj jestem po 3cim świecie, wszystko co mogłem do tej pory mam wymaksowane i się świetnie bawię.

Gra jest łatwiejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to z kolei nie wiem czy mi podejdzie:) Bo fakt faktem origins troche na nerwy dzialalo przy maksowaniu niektorych poziomow:D No ale na pewno lykne kiedys te czesc bo wydaje sie swietna rowniez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest banalna. Jest po prostu w sam raz. Nie za łatwa, nie za trudna. Nie jest frustrująca.

Potrafię czasem nad jednym poziomem siedzieć i z godzinę, zwłaszcza przy speed runach. W innych nawet za pierwszym razem jest złoty medal. Wystarczy myśleć i być spostrzegawczym, i powtarzać sekwencję aż będziemy usatysfakcjonowani z rezultatów.

Ja myślę że po przejściu Legends dam drugą szanse Origins.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni muzyczny świat bywa frustrujący, Szczególnie, że każde potknięcie oznacza zabawę od nowa. Ale ogólna otoczka audiowizualna rekompensuje każdą porażkę. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja na PS3 jest po polsku na sklepie więc zakładam, że wersją na PS4 jest tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema mozna grac  we 2 i na 2 padach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi