Ttweak 0 Napisano 22 Luty 2014 Witam, czy ktoś gra teraz w betę i czy ktoś zamierza grać w tą grę po premierze ? Właśnie gram w betę i muszę powiedzieć że ga się bardzo przyjemnie :) Tylko czy mmo na konsoli ma przyszłosć i czy będa w to grać ludzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 22 Luty 2014 Na PS3 grało mnóstwo ludzi, a że serwery byłe te same co na PC to na brak graczy nie można było narzekać. Gra jest dobrze przystosowana do pada i gra się fajnie. Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że to MMO z abonamentem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajd 0 Napisano 22 Luty 2014 Czy wszystkim beta działa, ja mam przy swojej kłódeczkę i przy próbie uruchomienia błąd ze względu na brak uprawnień?...tak było zaraz po ściągnięciu 19 lutego, ale myślałem, że dziś to zniknie:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 23 Luty 2014 pobrała Ci się aktualizacja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajd 0 Napisano 23 Luty 2014 Nie, a to była jakaś odblokowująca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 23 Luty 2014 u mnie w sobote podczas pirwszego uruchomienia sciagnela sie latka ( okolo 50 mega ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enciu 1 Napisano 15 Marzec 2014 Witam, czy beda tu jacys chetni do wspolnej gry od momentu wyjscia pelnej wersji z abonamentem na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robik 0 Napisano 24 Marzec 2014 Jak będziecie szukać FC czyli gildii zapraszam do Avangardy na serwie Moogle jest to największa polska gildia zapraszam naszą stronę jak i forum Gaming: gaming.novasociety.com Forum: forum.novasociety.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 12 Kwiecień 2014 Za 2 dni premiera. Właśnie zamówiłem, w betę niestety nie dane mi było pograć. Ktoś chętny do wspólnej gry? Jak tak to zapraszajcie mnie do PSN. :)// Swoją drogą ile kosztuje miesięczny abonament? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 12 Kwiecień 2014 Za 2 dni premiera. Właśnie zamówiłem, w betę niestety nie dane mi było pograć. Ktoś chętny do wspólnej gry? Jak tak to zapraszajcie mnie do PSN. :) // Swoją drogą ile kosztuje miesięczny abonament? Równowartość 15 dolarów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 14 Kwiecień 2014 (edytowane) Sorki za Double-posta. Appka na komórce coś pomieszała. UPDATE: trailer na premierę http://youtu.be/LmcsaDftOGQ Aż żałuję, że nie stać mnie na granie :-( I gdzieś w środku mam nadzieję że gra szybko przejdzie na F2P. Wszystkim którzy zaczną grać już teraz życzę miłej zabawy . Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez Kenet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 14 Kwiecień 2014 Trailer kozacki. Ciekawe czy kurier przywiezie mi dziś czy jutro. Osobiście to nie wiem czy bym chciał free2play z tego tytuły. Z jednej strony tak, bo te 80zł na 2 miesiące to trochę zbyt dużo. Z drugiej zaś, mogłoby to popsuć nieco grę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudzik 0 Napisano 14 Kwiecień 2014 (edytowane) W pss pojawila się własnie wersja na ps4 w cenie 144 zł, na ps3 wersja cyfrowa kosztuje 79 zł, wiec lepszą opcja wydaje sie zakup tej drugiej i zrobienie migracji, orientuje sie ktoś czy są jakieś ograniczena z tym związane? Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez kudzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 14 Kwiecień 2014 W pss pojawila się własnie wersja na ps4 w cenie 144 zł, na ps3 wersja cyfrowa kosztuje 79 zł, wiec lepszą opcja wydaje sie zakup tej drugiej i zrobienie migracji, orientuje sie ktoś czy są jakieś ograniczena z tym związane? Nie ma. Kupcie sobie na PS3 i przenieście na PS4. Możecie zaoszczędzić przynajmniej 50zł. To jeden miesiąc abonamentu do przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 14 Kwiecień 2014 Nie ma. Kupcie sobie na PS3 i przenieście na PS4. Możecie zaoszczędzić przynajmniej 50zł. To jeden miesiąc abonamentu do przodu. W jaki sposób można przenieść konto na ps4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 14 Kwiecień 2014 (edytowane) W jaki sposób można przenieść konto na ps4? Wchodzisz na główną stronę FF i na Moogle Station gdzie ustawiało się np płatność kartą i dajesz UPGRADE TO PS4. Dzisiaj to zrobiłem, zapłaciłem abonament i gra się świetnie. Różnica względem PS3 ogromna. Grafika bardzo ładna, płynność jest świetna. Był gdzieś news na głównej jak zrobić to przeniesienie - http://www.pssite.com/news-32322-jak_ulepszyc_final_fantasy_xiv__a_realm_reborn_z_wersji_ps3_do_wersji_ps4_.html. Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez Castiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Witam, Udało mi się założyć konto square... trochę problemów z tym było, ale mniejsza z tym. Chętnie zagram, ale dostać się do serwera Moogle się nie da, bo chyba maksymalna liczba graczy już tam jest, czy te miejsca się zwalniają w miarę jak gracze idą offline? Wszystko dopiero poznaje, jestem mega zagubiony, ale chyba jakoś dam radę :) Pozdrawiam. Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez mavarius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 19 Kwiecień 2014 Czasem się może zwolnić jak gracze migrują między serwerami, ale Moogle był pełny niecały miesiąc po premierze. Ja kupiłem właśnie w tym czasie i już kupa. Wszystko zajęte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 19 Kwiecień 2014 A na jakim serwerze grywasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 19 Kwiecień 2014 A na jakim serwerze grywasz? Cerberus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 19 Kwiecień 2014 O, a ja tam zalozylem juz postac :) dopiero dzisiaj zaczne przygode, gram magiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 19 Kwiecień 2014 Ja gram na Zodiark i muszę powiedzieć, że... strasznie się na grze zawiodłem. Chyba największym minusem jest za duży chaos na samym początku gry. Gracz jest po prostu wrzucony w wir czegoś, zagubiony, samotny, nie wie gdzie iść i co robić. Przytłączające uczucie. Niestety, spodziewałem się chyba czegoś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 19 Kwiecień 2014 Ja gram na Zodiark i muszę powiedzieć, że... strasznie się na grze zawiodłem. Chyba największym minusem jest za duży chaos na samym początku gry. Gracz jest po prostu wrzucony w wir czegoś, zagubiony, samotny, nie wie gdzie iść i co robić. Przytłączające uczucie. Niestety, spodziewałem się chyba czegoś innego. Nie wiem w czym problem. Każdą nowość (dosłownie każdą) masz omówioną podążając za wątkiem i questami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 19 Kwiecień 2014 Dokladnie, wystarczy czytac informacje pojawiajace sie na ekranie, tez na poczatku zostalem wrzucony w wir wszystkiego. Ogarniam powoli, niezle idzie. Zwiedzam troche terenu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Dokladnie, wystarczy czytac informacje pojawiajace sie na ekranie, tez na poczatku zostalem wrzucony w wir wszystkiego. Ogarniam powoli, niezle idzie. Zwiedzam troche terenu. Aha. Co do czytania to napisy są bardzo małe jak się nie siedzi zbyt blisko telewizora. Pewnie pomoże tutaj zmiana rozdzielczości, ale chyba nie chcę tego robić ;) Zrobiłem Arcanista, dobiłem 10 poziom, stworzyłem maraudera, ale mi się szybko znudził. Teraz z powrotem gram Arcanistą, chociaż strasznie słabo leje (i latam bez spodni, bo gdzieś się zawieruszyły ;d). Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez fryderyk123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach