Patricko 8082 Napisano 5 Marzec 2014 Jak są chętni pograć od czasu do czasu to śmiało :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isklir 0 Napisano 7 Marzec 2014 Z chęcią pograłbym i pozabijał troche zombiaczków ;) PSN ID: isklir93_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Marzec 2014 WIe ktoś co jest grane? Chcę pograć z kumplem od wczora i mam problem nonstop:Łączenie z serwerami sieciowymi... i tak od wczoraj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Marzec 2014 Mam to samo... trzeba czekać na patcha :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 9 Marzec 2014 OK, normal w coop zaliczony, jak ktoś ma chęć na jakieś wspólne trofeum to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Marzec 2014 Szukam chętnego na przejście coopa na ponurym ;) jak coś to dodawać i jedziemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 10 Marzec 2014 Grałbym haobao, ale dalej problem mam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 10 Marzec 2014 (edytowane) Jest problem, ale niekiedy udaje się go przeczekać... Edytowane 10 Marzec 2014 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi326 0 Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Witam, po grze online w dead nation kiedy wychodzę do menu konsoli i chcę zaprosić kogoś do znajomych to w poznanych graczach mam pusto... Czy to kwestia ustawienia jakiś opcji czy błąd gry ? Dzięki za odp Edytowane 15 Marzec 2014 przez rafi326 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 15 Marzec 2014 Witam, po grze online w dead nation kiedy wychodzę do menu konsoli i chcę zaprosić kogoś do znajomych to w poznanych graczach mam pusto... Czy to kwestia ustawienia jakiś opcji czy błąd gry ? Dzięki za odp Nie sądzę aby to był problem gry bo w każdej tak mam.... sprawdzone na fifie i battlefield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Marzec 2014 Opcje sieciowe póki co są tragicznie zbugowane, więc tak...to jest błąd gry. Patch ma się pojawić podobno w tym tygodniu, ewentualnie w następnym, także radzę poczekać. Póki co jedyna dobra metoda, to znajomy zakłada grę w prywatnym pokoju, a Wy normalnie dobijacie przez publiczną grę. Gra jest tak zepsuta, że i tak powinna Was połączyć. Często wyskakuje problem podczas łączenia, że zerwano połączenie, itd. Trzeba próbować wtedy aż do skutku po prostu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 15 Marzec 2014 Ja nie mogę narzekać, dwa razy próbowałem zagrać ze znajomy i udało nam się to bez żadnego jakiegoś większego problemu. No jedyny minus, że w przypadku gdy mieliśmy ustawioną grę prywatną za pierwszym razem przydzieliło mu jakiegoś anglika. Ale za drugim spokojnie zdążył wysłać mi zaproszenie. A gierkę mogę polecić, tyle przyjemności i zabawy podczas gry daję, że ciężko się od niej oderwać i dla mnie jest jedną z lepszych w jakie grałem w co-opie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronniq 0 Napisano 16 Marzec 2014 Jeśli ktoś jest chetny moge pograc i porobic trofea. PSN: Ronniq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 17 Marzec 2014 W sumie nie grałem jeszcze ale pograc tez moge :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cruoris 0 Napisano 17 Marzec 2014 też jestem chętny. PSN: karmeIek (wielkie "i" zamiast l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pastorek23 0 Napisano 20 Marzec 2014 Ja również pogram i zdobęde trofea.PSN: paSTorEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 20 Marzec 2014 Ludzie jak wy chciecie grać jak coop nie działa ... ? :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 22 Marzec 2014 Coop już działa po dzisiejszym patchu :) Szukam chętnego na przejście kampanii na mrocznym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 22 Marzec 2014 Ja też będę chętny na małą partyjkę. PSN : Dominator-88_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pastorek23 0 Napisano 23 Marzec 2014 Jeśli ktoś jest chetny moge pograc i porobic trofea.PSN: paSTorEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tricker20PL 1 Napisano 24 Marzec 2014 Też chętnie pogram,psn id:Tricker20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zen1T 0 Napisano 24 Marzec 2014 Chętnie zagram ! :) PSN ID: Zen1T91 Pisać śmiało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 24 Marzec 2014 Szukam kogoś do zrobienia trofeów w co-opie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 27 Marzec 2014 Doszedłem do zajezdni na mrocznym i nie mogę doczekać się na kogoś w coop aby ukonczyc ten poziom trudności .... więc utknąłem. Jeżeli ktoś jest w podobnym poziomie to czekam na zaproszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 28 Marzec 2014 Chętnie zagram jutro na mroczym cała kampanię - od godziny 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach