RSG76 1 Napisano 29 Marzec 2014 Jak są chętni, to śmiało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caico 3 Napisano 2 Kwiecień 2014 PSN: lllCaicolll Przez "L" Chętnie pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati91 23 Napisano 8 Czerwiec 2014 Chętnie zagram z kimś całą kampanie, znajdzie się ktoś? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackTheRipper 3 Napisano 10 Czerwiec 2014 Jeśłi to nadal aktualne to ja moge zagrać :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szemrek 0 Napisano 28 Czerwiec 2014 Z chęcią zagram od początku. Grałem dużo na Ps3. PSN:FyTq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciepek96 0 Napisano 22 Grudzień 2014 Szukam kogoś do przejścia gry na mrocznym, bo serwery w tej grze świecą juz pustkami i niema jak przejść z kimś losowym online, a po swoich doświadczeniach z ps3 to marnie to widzę solo XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 22 Grudzień 2014 Ja bardzo chetnie pogram tylko od początku,na ps4 nie mam żadnych trofików. Także jak jesteś chętny to możemy popykać przez święta.Ciorałem ostro na ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciepek96 0 Napisano 22 Grudzień 2014 Spoko to możemy grać bo i tak trzeba nabić te nieszczęsne 50k killi to wyślij inva lub ci wyślę wieczorem to programy ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 22 Grudzień 2014 Haaa chetnie do was dolacze jakby co :) juza_88 Na ps3 wbita platynka to czemu nie na ps4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 22 Grudzień 2014 Dzisiaj nie dam rady ale od jutra możemy lecieć Panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 10 Styczeń 2015 (edytowane) Cześć :) Ja też jestem chętny do wbicia platyny więc chętnie pogram :) HS jest Zapraszać i dopisywać, że chodzi o DN ;) EDIT - oczywiście mówię, o PS4 Edytowane 10 Styczeń 2015 przez Mazzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 26 Styczeń 2015 Witam. Szukam w miarę ogarniętego partnera, z którym dałbym radę przejść grę na najwyższym poziomie trudności i zaliczyć resztę trofeów online. Jak ktoś jest chętny, to niech zaprasza do znajomych. Lecieć z tematem mogę dopiero w weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 27 Styczeń 2015 Dodaj mnie do znajomych i w sobotni wieczor mozemy atakowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 27 Styczeń 2015 @juza_88, ja już mam ten przywilej i mam Cię w znajomych :P W weekend polecimy. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 27 Luty 2015 Jak komuś brakuje trofeum za przejście gry w kooperacji i nie ma partnera, jestem do dyspozycji ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 12 Marzec 2015 Też chętnie zagram :S0SIK__pl Też chętnie zagram :S0SIK__pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 12 Marzec 2015 No szkoda że wcześniej nie napisałeś. Długo szukałem kogoś do zrobienie trofeum za coopa i doopa. Aż w końcu złapałem jakimś cudem przypadkowego hamburgera i poświęcając się, przeleciał ze mną cała grę :). Platynka wpadła i gra poszła z dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topsmoker1 0 Napisano 6 Kwiecień 2015 psn: topsmoker1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pssite 0 Napisano 10 Lipiec 2015 Speedrun w kooperacji. PSN: sensei_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach