Kenet 263 Napisano 25 Kwiecień 2014 Pierwsza prawdziwa gra MMOPRPG na PS4 Po wielu miesiącach walki i przebudowaniu gry od podstaw, FF14 wreszcie daje radę i dostarcza masę zabawy. Jeśli tylko stać cię na opłacanie abonamentu w wysokości 15$/mc To czy gra warta jest tych pieniędzy zalezy już od indywidualnego spojżenia każdego gracza. Ja niestety nie pobawiłem się długo bo koszty są większe niż moja ilość wolnego czasu i tym samym nie opłaca mi się płacić za czas w grze którego nie wykorzystam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 25 Kwiecień 2014 Wreszcie temat w grach, a nie tylko w ON-LINE. Ja spędzam przy grze ponad 40h miesięcznie i jest ona świetna. Mi abonament wychodzi 11 euro. Spytam jeszcze raz tutaj bo do on-line mało kto zagląda więc może tutaj będzie jakiś odzew. Czy ma ktoś jakieś dane odnośnie średniego czasu ukończenia dungeonów po END GAME? Pytam bo chciałbym wiedzieć do którego zaglądać by jak najszybciej zdobyć Tomestony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 25 Kwiecień 2014 (edytowane) Wreszcie temat w grach, a nie tylko w ON-LINE. Ja spędzam przy grze ponad 40h miesięcznie i jest ona świetna. Mi abonament wychodzi 11 euro. Spytam jeszcze raz tutaj bo do on-line mało kto zagląda więc może tutaj będzie jakiś odzew. Czy ma ktoś jakieś dane odnośnie średniego czasu ukończenia dungeonów po END GAME? Pytam bo chciałbym wiedzieć do którego zaglądać by jak najszybciej zdobyć Tomestony. może to pomoże http://ffxiv.gamerescape.com/wiki/Allagan_Tomestones Podobno najlepiej robić SpeedRun Ampador Keep - śrenio 20 minut na Run i około 80 Philosophy i około 40 Mythology. Czyli całkiem nieźle Edytowane 25 Kwiecień 2014 przez Kenet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach