edgardaman 0 Posted April 29, 2014 Witam, chciałbym wszystkich przywitać na forum - jestem świeżaczkiem... Choć doświadczenie w graniu mam b.duże. Ważne pytanie - mam ok.240h na koncie w mojego ukochanego B3 - tyle, że na xboxie - moja narzeczona postawila warunek, że musi być plejka w domu i zmieniłem system. Pytanie, czy ma ktoś doświadczenie i czy się da przenieść całe odblokowane uzbrojenie zdobyte z xboxa na ps3? Jeśli tak, to gdzie uderzać, czy ktoś to próbował zrobić? Teoretycznie jest to przecież możliwe, prawda? Konto na originie mam jedno, jestem jego właścicielem. Przecież grę kupiłem ponownie, ale już na plejkę. Pomożecie? Pozdrawiam edgardaman Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted April 29, 2014 Nie przeniesiesz odblokowan. Share this post Link to post Share on other sites
edgardaman 0 Posted April 29, 2014 Witam, wysłałem zapytanie na panelu pomocy origina, zobaczymy co mi odpowiedzą - bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że się nie da:-) Także przepraszam kakaroto-songo, ale wolałem bardziej pozytywną odpowiedź:-) Share this post Link to post Share on other sites
wincenty1 43 Posted April 29, 2014 skoro wiesz lepiej to po co się pytasz? 2 Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted April 29, 2014 Nadzieja umiera ostatnia ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
edgardaman 0 Posted April 29, 2014 Dobrze powiedziane. Nie wiem lepiej, ale dla mnie to niezrozumiałe, dlaczego się nie da. Mam odblokowane dogtagi, te promocyjne, za różne wydarzenia społecznościowe - ale nic więcej. Nie chcę wymusić na EA dostęp do premiuma, którego miałem zakupionego, ale jakiś normalny szacunek by się przydał. Żaden FPS tak mi nie podszedł, jak ten i chętnie bym kontynuował granie. Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted April 29, 2014 Akurat ea ma szacunek tylko do $$$ Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted April 29, 2014 Spójrz na to z innej strony, znając gierkę, mapy i mając skilla wymasterujesz sobie od zera takie staty że twój e-penis będzie widoczny z księżyca :yes: 1 Share this post Link to post Share on other sites
DarkShadowPL 306 Posted April 29, 2014 Ta z księżyca Jowisza :D Share this post Link to post Share on other sites
Nemsik_PL 42 Posted April 29, 2014 10 dni grania bez przerwy i będziesz miał to samo :D Share this post Link to post Share on other sites
matispidi 237 Posted April 29, 2014 P.S. bardzo mądra narzeczona skoro kazała Ci zmienić xboxa na PSa :) Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted April 29, 2014 Teraz podwójny exp co drugi tydzień i pakiety bojowe z 25,50,100 i 200% także wbicie max levelu na jakimś TDMie to ok 100 godzin grania. Dla maniaków na tydzień roboty ;) Share this post Link to post Share on other sites
kyron 62 Posted April 29, 2014 BF3 powiadasz z xboxa na ps3. Zobacz jeśli masz jeszcze x na zakładkę serwery, ile ich jest i jakie masz połączenie. Następnie na ps3 wjedź w listę i zobacz po tych kreskach z czym się łączysz. Ważne że w ogóle da się pograć ale jakość połączenia może Cię zaskoczyć. Share this post Link to post Share on other sites