neuro 1526 Napisano 4 Maj 2014 (edytowane) CLAN SUPERNATURALS działajacy aktywnie zaprasza do rekrutacji miłośników gier FPS. Rekrutacja jest otwarta na konsolę PS4(BF4)!!!!! Nasz Clan podchodzi do kwestii w poważny , acz wyrozumiały i dość lekki sposób. Co to oznacza? Gwarantujemy przyjemną zabawę zarówno na polskim jak i międzynarodowym polu walki. Jedyne wymogi jakie stawiamy to czerpanie przyjemności z gry , czynny udział w życiu Clanu i treningach, bez których osiągnięcie zwycięstwa na polu walki jest niemożliwe. Zrozumiałe zatem , iż priorytetem dla nas jest gra zespołowa , a nie sam skill,bo tylko wówczas można osiągnąć zamierzony cel - przyjemnie spędzony czas ze współgraczami :) . Podanie znajdziecie na naszej stronie http://supernaturals.c0.pl/index.php lub przez Battleloga http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/platoons/view/1109326652804194518/ Edytowane 4 Kwiecień 2015 przez kakaroto 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 17 Maj 2014 Wasz admin forum w ogole zyje, ile mozna czekac na e-maila z odpowiedzia w sprawie rejestracji na waszym forum? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyt4n 30 Napisano 17 Maj 2014 Wasz admin forum w ogole zyje, ile mozna czekac na e-maila z odpowiedzia w sprawie rejestracji na waszym forum? :P Siema, wpierw dodaj któregoś z dowódców do znajomych. Pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 17 Maj 2014 Yes sir, pozdrawiam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 29 Maj 2014 Ponawiam ogłoszenie o rekrutacji. W razie pytań proszę pisac do mnie albo do neuro. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 11 Czerwiec 2014 Probuje wlasnie dolaczyc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Czerwiec 2014 Dodaj ludzi do znajomych i na battlelogu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Ok. Musze tylko zrobic czystke bo na battelogu juz nikt wiecej mi sie nie chce zmiescic. Na battelgou wszystkich zaprosiłem. Na ps4 będe zapraszać systematycznie! Kwalifikuje się w ogóle do Was? :D Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez Eloszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 18 Czerwiec 2014 Panowie przpraszam za podbicie, ale na stronie na ktorej trzeba bylo aie zalogowac dalej czekam na email od administratora. Cos zrobilem zle czy taki dlugi czas oczekiwania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyt4n 30 Napisano 19 Czerwiec 2014 Nikt Cię na forum nie wpuści póki nie jesteś w plutonie, wyślij jeszcze raz zgłoszenie na b'logu. Przy okazji jak ktoś składa aplikacje do plutonu to wypadało by wpierw zamienić parę zdań z którymś z dowódców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 19 Czerwiec 2014 moze nie jestem dowódcą, ale ostatnio w pare osob z eloszki gralismy i bylo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 20 Czerwiec 2014 Na b'logu juz nie moge wyslac. Mam wyszarzona opcje zglos sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 24 Czerwiec 2014 (edytowane) Wysłałem właśnie aplikacje do plutonu, a wcześniej pozwoliłem sobie zaprezentować "broń" u neuro :D Edytowane 24 Czerwiec 2014 przez toreso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyt4n 30 Napisano 24 Czerwiec 2014 Wysłałem właśnie aplikacje do plutonu, a wcześniej pozwoliłem sobie zaprezentować "broń" u neuro Witamy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach