pablos_83 4001 Napisano 12 Czerwiec 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/06/12/lara-croft-temple-osiris-coming-ps4/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 12 Czerwiec 2014 I trailer: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 3 Wrzesień 2014 Fragment rozgrywki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 4 Wrzesień 2014 Fragment rozgrywki: Jakbym gdzieś ju to widział.Chyba mam uczucie deja vu z 2010 roku :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 23 Styczeń 2015 (edytowane) I jak? Ktoś ograł? Warto kupić w tej promocji? Jakieś DLC fajne zapowiedziane? Edytowane 23 Styczeń 2015 przez cMonry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Styczeń 2015 Wielka szkoda że nie ma w tej grze platyny. Zawsze byłby to dodatkowy smaczek przedłużający zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 23 Styczeń 2015 39€ za kolekcjonerke opyla sie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VoytaS.tk 0 Napisano 25 Styczeń 2015 Gra bardzo przyjemne w co-op, czy warto za ~40E ? ja kupilem za 115 zl wiec raczej nie warto za taką cene. Mam problem ze zdobyciem trofeum "TOMB RAIDER: Complete all challenges", nie wiem dokładnie co nalezy zrobić żeby je zdobyć czy wystarczy mieć wszystkie groboce na złoty medal + ukończone 5 groboców dodatkowych oraz zdobyć wszystkie czerwony czaski czy nalezy wykonać wszystkie punkty w każdym grobocu jak ukończ w 5 minut, zepchnij X przeciwnikow itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Sierpień 2015 Spoko nawet gierka, ale spadki animacji i wyjąca konsola mnie załamuje. Co? Znów problemy z ogarnięciem konsoli i optymalizacji? Boję się o uncharted 4, chyba trzeba będzie w zimny ręcznik owinąć konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2015 to co mnie w tej grze najbardziej zaskakuje to to, ze ukazala sie pod szyldem tomb raider. a z drugiej strony moze ta gra przeciera nowy szlak i mozna bedzie sie spodziewac w przyszlosci wyscigow gokartowych, tenisa i gier rpg firmowanych marka tomb raider hehe poki co pogralem z godzinke z ziomkiem online ale gralem bez wiekszego przekonania. hmmmm po sukcesie hitmana na mobile - SqrEnix juz oglosilo Tomb Raider na mobile. Wiec tak mysle ze mozna spodziewac sie kompletnie od czapy gry z Lara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) Ale Temple of Osiris to żaden szok przecież, skoro to sequel świetnego, nomen omen, Guardian of Light. Nie widzę problemów w wydawaniu takich spin-offów, zwłaszcza że miodne to i wypchane zawartością. to co mnie w tej grze najbardziej zaskakuje to to, ze ukazala sie pod szyldem tomb raider. Sęk w tym, że tego właśnie NIE wydano pod szyldem "Tomb Raider" :P. Edytowane 17 Sierpień 2015 przez Numinex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2015 Ale Temple of Osiris to żaden szok przecież, skoro to sequel świetnego, nomen omen, Guardian of Light. Nie widzę problemów w wydawaniu takich spin-offów, zwłaszcza że miodne to i wypchane zwartością. Pelna zgoda to spin-off, jesli spin offy wychodza dobrze to czemu nie :) Niemniej uwazam ze nie nalezy przesadzac, i doprowadzac do przesytu marką - z tego co widze to poki co Tomb Raider jak i Larze to nie grozi. Prosta zasada co za duzo to nie zdrowo. Wszystkim grajacym zycze milej zabawy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 18 Sierpień 2015 Przyjemne szybkie, łyknąłem w jeden wieczorek. Ok gierka ale mało tu Tomb Raidera no i tak w sumie to Lara Croft :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 5 Wrzesień 2015 Przyjemne szybkie, łyknąłem w jeden wieczorek. Ok gierka ale mało tu Tomb Raidera no i tak w sumie to Lara Croft :)Ile u Cb trwa wieczorek ? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Lipiec 2016 Ukonczone, niestety nie gralem w coopie a czuc ze ta gra tylko by na tym zyskala. Pozycja dobra, spin-off dobry. Jest strzelanie, sa elementy platformowe i sa elementy logiczne - a wiec wszystko to co bylo w glownym nurcie TR. Gra jest przyjemna, grafika mila dla oka i roznorodna. Jesli ktos posiada bo byla w PS+ to moim zdaniem warto odpalic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach