Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nagrałeś ciekawy filmik, zrobiłeś fajnego screenshota? Ten temat jest dla Ciebie!Wstawiajcie swoje dzieła, chwalcie swoim skillem (lub jego brakiem), dzielcie się spostrzeżeniami, róbcie mini-poradniki,itd. Jedyny wymóg jest taki, że filmiki muszą być Waszego autorstwa! Nie wstawiajcie tutaj oficjalnych gameplayów, itd. Proszę wstawiać obrazki dużych rozmiarów w spojlery (żeby nie rozwalały forum), a najlepiej robić miniatury. Jak będą pojawiać się posty z nadmierną ilością grafik, w zbyt dużych rozmiarach, to post poleci w kosmos. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2014 No to ja zacznę :) Misja #1: https://www.facebook.com/photo.php?v=286444401527928 Mapa z alphy: Mój bandzior :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Tak sobie mi to wyszło ale jak już skleiłem filmik to się podzielę. Sam materiał jest z samego początku głównie z tego względu że grałem dopiero jakieś 40-50 minut, praktycznie cały czas solo, przez chwilę dołączyło do mnie 2 randomów.Filmik cierpi nie problemy audio, zapewne tutaj wyszło moje lamienie w kwestii robienia takich rzeczy, przy łączeniu klipów na ShareFactory powstał mi desync, nie wiem czy jest to spowodowane moimi kiepskimi umiejętnościami przy montażu w ShareFactory czy sam program tak robi :P Do tego bardzo cicho nagrało dźwięk, ustawiałem 100% w SF ale na niewiele się to zdało, a nie pomyślałem o tym że będę w stanie zwiększyć głośność na PC dlatego na ostatnim klipie jest muzyka udostępniona z ShareFactory bo był to niemy klip. Teraz trochę żałuje bo jak odkryłem że w VirtualDub mogę podkręcić głośność to może byłoby słychać muzyczkę z gry - a soundtrack jest wyborny! Do tego z tą muzyką z ShareFactory to wyszło jak w starych polskich filmach, cisza a jak muzyka wchodzi do akcji to trzeba przykręcić odbiorniki - ale jest to też po części spowodowane moimi zabawami na VirtualDubie później :) A oto i moje "wypociny" :P Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Sliczne to. Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez Natsu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2014 Słit focia słit ekipy :P Uroki alfy :) Patrzymy czy równo parkuje :P Ostatni boss na Strike'u: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Czerwiec 2014 @Natsu Ten ostatni screen mnie na lopaty rozlozyl xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 14 Czerwiec 2014 Z wczorajszej nocki ^ ^ Trochę zamiatania księżyca i koszenia na ziemi : D ^^ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2014 Kilka wczorajszych meczy i akcji z forumową ekipą :) Moja wczorajsza akcja dnia :D Meczyk na Księżycu: Mecz na Ziemi: Misja #1, robiona zaraz po otrzymaniu kodu na alphę: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Czerwiec 2014 Moj pierwszy meczyk w PvP dzisiaj z kompletnymi randomami, calkiem zgrabny wynik wykrecilem: https://www.facebook.com/photo.php?v=722988534429655&l=423679691159095064 Oj idealnie, jak mi sie przeje PvE w co-opie, PvP juz bedzie na mnie czekac i vice versa . Bylem sceptycznie nastawiony ale jednak multi daje rade, musza jednak pozbyc sie tego laga, w ww filmiku mialem jedna sytuacje ze typ po 2 sekundach od strzalu chyba raczyl umrzec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ja miałem zajebisty meczyk dzisiaj, prawie 6k punktów (mój rekord), zapisuje sobie video i fajnie. Kończę grę, sprawdzam co się nagrało....a tam filmik z wczoraj jak z chłopakami graliśmy. Good job Sony! :D A PVP jest genialne, a to tylko jeden tryb. Świetnie wyważone, nie ma choasu, a jak się gra ze zgraną ekipą to odjazd jest na maxa. 6 vs 6 sprawdza się wyśmienicie. Grając to PVP czuć, że Bungie jednak wie, jak zrobić mega miodne zabijanie w sieci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ja właśnie miałem public event gdzie w 5 min trzeba było rozwalić walkera. Niby nic trudnego ale non stop przylatujące statki z mobami znacznie utrudniały zadanie. Oczywiście w tym momencie musiało zawieść nagrywanie i mam film z porannej rozgrywki :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) Skumajcie w moim filmiku 9:40, jakie chuy na 4 lvl lMarkah teleporty sadzi i hitow nie zbiera, albo ma lagswitcha kuhwi syn albo gra z urugwaju jakiegos i tylko zabawe innym psuje :/ W 12:30-12:50 udalo mi sie zabic tego cwela ale z jakim trudem... Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 14 Czerwiec 2014 http://youtu.be/O0jUkYce21U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Czerwiec 2014 Kto mnie znajdzie na powyzszym filmiku ma lajka xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Czerwiec 2014 profesjonalne zaznaczenie :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Czerwiec 2014 You won ! :D Tyle pozytywnych momentow ta gra stwarza, a to tylko 1 dzien alphy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Czerwiec 2014 Wreszcie jakieś ludzkie wyniki w PvP :) Ps. Nie drażni Was niski framerate w PvP? Po prawie 60 FPS w CoDzie, ciężko się przyzwyczaić do 30 FPS w Destiny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 15 Czerwiec 2014 Fragment PvP z wczorajszej nocki : D I zdjęcie końcowe owego meczu : D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Czerwiec 2014 Mój wczorajszy rekordzik :D Kilka ładnych zdjęć: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 15 Czerwiec 2014 (edytowane) Haha no genialny wynik;;p Ja noobie na padzie i moje wyniki ratio KD sa poki co rzedu 0,5 ;ppp jak dojde do1;1 to sie bede cieszyc;p Aczkolwiek ta gra jest magiczna...(space magic rly work here) pomimo tego ze mnie zabijaja, pomimo tego ze przegrywam mam radoche jak nigdy;p Edytowane 15 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 15 Czerwiec 2014 (edytowane) Taaadammm :laugh: Edytowane 15 Czerwiec 2014 przez Lightbringer 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Czerwiec 2014 Lightbringer, za Dafta masz duże schłodzone piwko Mam nadzieję, że wiedziałeś kogo nutkę podkładasz, a nie na chybił trafił :PDaft Punk FTW :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 17 Czerwiec 2014 Oczywiście , że wiedziałem zresztą podobne tańce w teledysku są dlatego mi się skojarzyło :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach