Patricko 8082 Napisano 8 Sierpień 2014 Destiny Awaits! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 8 Sierpień 2014 Nie ma Destiny to złożyłem swój pierwszy filmik. Może nie ostatni :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 8 Sierpień 2014 Nie ma Destiny to złożyłem swój pierwszy filmik. Może nie ostatni :) Fajne fajne czekam na wiecej;pp Genealnie nie przepadam za Dope, ale Die MF Die jest kultowe;p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 11 Sierpień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 11 Sierpień 2014 (edytowane) Mialem okazje grac w teamie kjhovey kilka gier. Jednak musze powiedziec, ze gra z nasza forumowa ekipa byla 100x lepsza. My zawsze krzyczelismy idizemy na A, teraz B, teraz A i potem C. U nich cisza, kazdy indywidualista. Dobrze im to wychodzi bo zajebiscie graja, ale u nas to jakos przyjemniej... Czuc ze gramy w teamie . Dla mnie gosciu jest przykladem w pvp , nie jest wcale najlepszym graczem i daleko mu do tego, ale cos jest w jego gameplayu co mnie przyciaga;p Tutaj jeszcze kilka innych : Edytowane 11 Sierpień 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 11 Sierpień 2014 Wrróciłłłłłłłłłłłeeeem :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 11 Sierpień 2014 (edytowane) Wrróciłłłłłłłłłłłeeeem :laugh: A to Cie nie bylo?;] Zartuje;p WB;p Edytowane 11 Sierpień 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 13 Sierpień 2014 Polecam: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 14 Sierpień 2014 Wrróciłłłłłłłłłłłeeeem :laugh: To musi być Wenus :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 14 Sierpień 2014 Fala uderzeniowa w wykonaniu Huntera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 14 Sierpień 2014 Oj, Bladedancer zapowiada się nader ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 14 Sierpień 2014 Hunter staje się co raz ciekawszą klasą - 09.09 przybywaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 14 Sierpień 2014 Najprawdopodobniej to rodzaj subklasy luknijcie że gracze mają 20LVL a na 15LVL odblokowuje się subklasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) No to, że to jest subklasa to jest wiadome. Hunter jakoś najmniej mnie interesował, ale widząc co potrafi Bladedancer zaczynam się zastanawiać czy nie przemęczyć tych 15lvl Huntem i potem śmigać ze scyzorykiem. Oczywiście Lock idzie na pierwszy ogień :P Bardzo fajna galeria zrzutów: http://www.pssite.com/news-35479-destiny_nie_zapomnialo_o_gamescomie___mamy_obszerna_galerie_z_nowych_lokacji.html#galeria Edytowane 14 Sierpień 2014 przez Karaluch69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 14 Sierpień 2014 No pięknie wyglądają nowe lokacje z tych screenów, najgorsze jest to, że po ograniu bety żadna gra, którą posiadam nie jest w stanie przykuć mnie do TV...powinni przesunąć premiere, najlepiej na jutro ;) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 16 Sierpień 2014 (edytowane) Edytowane 16 Sierpień 2014 przez Okulista 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Sierpień 2014 Like a candle! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 17 Sierpień 2014 Suuuuuuperchaaaaaargeeeeeeeed!!!!!!!!1111 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 18 Sierpień 2014 W Destiny można wszystko ... ... nawet jeździć na desce :D. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 19 Sierpień 2014 Taki fan art to ja rozumiem. http://i.imgur.com/h5JZasj.jpg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 20 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 20 Sierpień 2014 Więcej poproszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 20 Sierpień 2014 A gdzie jest Warlock! ja się pytam? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 20 Sierpień 2014 A gdzie jest Warlock! ja się pytam? :P Niestety nie bylo dane mi odszukac :/ Przepraszam :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 20 Sierpień 2014 poprawisz się, masz 10 min :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach