winiasz 94 Napisano 2 Wrzesień 2014 WTF z tym PS4? Czemu? Jak?Bez urazy - ale IMO wygląda okropnie. Wole czarną albo białą. Ta nowa szara też nie jest najpiękniejsza, wygląda jakby ktoś kupił "szpreja" w Sellgrosie i "poszprejował" ją... ale do drewnianej wciąż jej daleko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 2 Wrzesień 2014 Kazdy lubi co lubi ;) Tak jak napisalem wczesniej.Znudzi sie do oderwe i bedzie taka jak wczesniej ;) Ty bartas cycki se wycyklinuj :) (bez urazy) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 2 Wrzesień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 2 Wrzesień 2014 Link poprosze gdzie moge taki nabyc aby wycyklinowac ps4 jak i cycki.Od czasu do czasu ekran w tv tez przejade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Wrzesień 2014 Na raidzie dropi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 5 Wrzesień 2014 LOL :blink: ... może frytki do tego :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 5 Wrzesień 2014 Ciekawe jakie by miał skille :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 5 Wrzesień 2014 Żadne bo to sprzedawca jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKleks82 5 Napisano 5 Wrzesień 2014 :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dzisiaj zawislo u mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Uff, dobrze że nie okleina z drewna :P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 6 Wrzesień 2014 W dniu 6.09.2014 o 16:23, Patricko napisał: Uff, dobrze że nie okleina z drewna :P Haha bardzo smieszne :D Moze to ujecie was troche przkona ;) ze wyglada naprawde dobrze :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Nie, wciąż słabo XD Ale ja sobie robię jaja, także nie traktuj mnie poważnie :)Mi się osobiście nigdy okleina z drewna nie podobała i w życiu bym tak konsoli nie przerobił :PNajważniejsze, że Tobie się podoba i już :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 6 Wrzesień 2014 MUAHAHAHAHAHA! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dziekuje bez odbioru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alison 11 Napisano 6 Wrzesień 2014 W dniu 6.09.2014 o 16:39, kosciarz napisał: MUAHAHAHAHAHA! o FAK wyczepisty sword! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 6 Wrzesień 2014 Sesesesesse :D Pobieramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Jeśli będą miecze w tej grze to pęknę po prostu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 6 Wrzesień 2014 W dniu 6.09.2014 o 16:39, kosciarz napisał: MUAHAHAHAHAHA! Zaczerpneli pomysla z Soul Blade etc? Bedziemy ciachac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aazrl 5 Napisano 6 Wrzesień 2014 Albo ze Sword Art Online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Przypominam tylko, że w Halo już był miecz jako broń melee, także nie jest to dla nich nowość jeśli chodzi o mechanikę :) Nie wiem tylko jak miałoby wyglądać equpowanie tego miecza, za secondary albo special weapon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 6 Wrzesień 2014 (edytowane) http://www.destinydb.com/activities/3150200334-the-sword-of-crota ;/ Edytowane 6 Wrzesień 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Czyli na zdjęciu powyżej to albo to jest cut-scenka, albo nie wiem co innego, bo ewidentnie to jest postać gracza :) Nikt też nie powiedział, że odłamki miecza nie wpadają do naszych kieszeni, a w mieście składamy własny. Oczywiście tak nie będzie, bo już dawno by było o tym głośno, ale kto wie, może kiedyś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 6 Wrzesień 2014 W dniu 6.09.2014 o 18:05, Patricko napisał: Czyli na zdjęciu powyżej to albo to jest cut-scenka, albo nie wiem co innego, bo ewidentnie to jest postać gracza :) Nikt też nie powiedział, że odłamki miecza nie wpadają do naszych kieszeni, a w mieście składamy własny. Oczywiście tak nie będzie, bo już dawno by było o tym głośno, ale kto wie, może kiedyś. Nie no. Dokladnie, moze to cutscenka, albo naprawde drop. Albo "mission item only". Ze masz go na tej misji tylko, a po wyjsciu znika. Cokolwiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Tutaj ten obrazek w lepszej jakości. Rzeczywiście zalatuje to cut-scenką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach