Patricko 8082 Napisano 27 Czerwiec 2014 Guardian Lord :platyna:Obtain all trophies in Destiny. Change of Heart :braz:Reverse a decision you made in an upgrade grid. Ship Rite :braz:Rebuild a Jumpship. Bane of the Emperor :braz:Kill 25 Cabal with precision shots in 1 mission without dying. Decryptologist :braz:Decrypt 25 Engrams. Use of Weapons :braz:Dismantle 50 pieces of armor or weapons. The Life Exotic :srebro:Obtain and equip a piece of Exotic gear. A New Steed :braz:Obtain and equip a new personal vehicle. Suited for War :srebro:Have all armor and weapon slots equipped with Legendary or Exotic gear. Bane of the Kell :braz:Kill 25 Fallen with precision shots in 1 mission without dying. Lucky 7s :braz:Attain a Grimoire score of 777. Bane of the Dead :braz:Kill 25 Hive with precision shots in 1 mission without dying. Inspector :braz:Inspect another player. Blink of an Eye vKill 5 enemies in 3 seconds. Valorous :srebro:Earn the maximum weekly Vanguard score. Notorious :srebro:Earn the maximum weekly Crucible score. Public Defender :braz:Earn the highest tier of completion in 10 public events. Finders Keepers :braz:Assist in capturing 50 capture points in Control. Relic Hunter vAssist in capturing 20 capture points in Salvage. Hunter Killer :braz:Kill 100 Hunters in PvP. Giant Slayer :braz:Kill 100 Titans in PvP. Witch Hunt :braz:Kill 100 Warlocks in PvP. Ask Questions Later :braz:Earn a first strike kill in PvP. Excessive Force :braz:Register 25 kills in PvP with heavy weapons. Triple Play :srebro:Kill a Hunter, Titan, and Warlock without dying in a PvP match. Raider :srebro:Complete a Raid. Raiding Party :srebro:Complete a Raid with a full fireteam consisting of only your clan members. Epic Raider :zloto:Complete a Raid on hard difficulty. Flawless Raider :zloto:Complete a Raid without anyone in your fireteam dying. Vanguard Honor :braz:Attain Vanguard Rank 3. A Friend Indeed :braz:Resurrect 5 fallen players. Rising Vanguard :braz:Complete a Strike. Strength of the Pack :srebro:Complete a Strike with a full fireteam consisting of only your clan members. Flawless Striker :braz:Complete a Strike without anyone in your fireteam dying. Ghost Hunter :braz:Discover 50 dead ghosts. Dragon Slayer :braz:Kill a champion of the Dark. Hunter Mastery :srebro:Fully upgrade a Hunter Subclass. Titan Mastery :srebro:Fully upgrade a Titan Subclass. Warlock Mastery :srebro:Fully upgrade a Warlock Subclass. Packing Heat :srebro:Fully upgrade an Exotic weapon. Fully Weaponized :srebro:Fully upgrade a Legendary weapon. Bane of the Machines :braz:Kill 25 Vex with precision shots in 1 mission without dying. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Czerwiec 2014 Czasochłonna platyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 28 Czerwiec 2014 Czasu na tą grę będę miał aż za dużo <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Czerwiec 2014 Ale ikonki pucharków wyglądają genialnie :D W tej grze nie ma niczego co by mi się nie podobało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Wrzesień 2014 Oficjalna lista została zaktualizowana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 7 Wrzesień 2014 (edytowane) Flawless Raider :zloto: Complete a Raid without anyone in your fireteam dying. To będzie zajebiście trudne Edytowane 7 Wrzesień 2014 przez yogurt2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 7 Wrzesień 2014 Ciekawe jak szybko ktoś wbije pierwszą platynę na świecie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ciekawe jak szybko ktoś wbije pierwszą platynę na świecie? :P Jeden koleś na psnprofiles ma juz 40%. Nie wiem jakim cudem gra już. http://psnprofiles.com/trophies/2874-Destiny/Nine-Box Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Serwery ruszyły o 14:00 bodajże i niektórzy już grają. Uczciwi ludzie muszą czekać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgadza się ale on to wbił już kilka godzin wcześniej. Ja czekam do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Może to ktoś z obsługi Bungie, oni grali już od zeszłego weekendu i testowali wszystko, więc może to konto któregoś z nich. Nie wiem, albo już biegają chitery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shinkex 1 Napisano 9 Wrzesień 2014 Czemu pokazuje, że platyne ma 0,01% osób? :d z Diablo III też tak pokazywało odrazu po premierze, a wątpie żeby ktoś w pare godzin wbił platyne w DIII, a tym bardziej w Destiny ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Wrzesień 2014 To ze normalni gracze czekali do premiery, nie oznacza ze wszyscy. Recenzenci, ludzie ze sklepów itp itd mieli pewnie gry wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 10 Wrzesień 2014 Ale ikonki pucharków wyglądają genialnie W tej grze nie ma niczego co by mi się nie podobało Co poniektóre wyglądają jak herby miast. Bardzo ładne pucharki, a nie jak np. w Gran Turismo czy God of War :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 12 Wrzesień 2014 ten pucharek z raidem bez smierci przypomina mi wowa ;p trzeba dobrze ogarnietego teamu ale wykonalne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Binek 0 Napisano 16 Wrzesień 2014 Szukam chętnych do zdobywania trofeów w strikach (ukończ strike z członkami klanu, ukończ strike bez śmierci drużyny) i raidach. Chętnych proszę o dołączenie do klanu Dark Knights Poland (musisz kliknąć "Set as Playstation Clan"):http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/304830. Gram tylko na PS4 w godziach 15-19 i od północy do 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Wrzesień 2014 ten pucharek z raidem bez smierci przypomina mi wowa ;p trzeba dobrze ogarnietego teamu ale wykonalne ;) Przede wszystkim potrzeba teamu z wymaksowanym sprzętem i broniami, nie ma mowy o "słabeuszach" w teamie. Pomijam już fakt idealnej znajomości raidu, sekwencji, co gdzie i jak, itd. Niestety najgorsze jest to, że można zginąć przez błahe rzeczy, takie jak zostać zauważonym przez Gorgony, albo po prostu spaść w przepaść. Dla mnie przegięte trofeum, wciśniętej jak zwykle na siłę, ale nie jest to niewykonalne. Tak jak mówię, jak ekipa będzie bardzo dobrze ubrana i wyposażona, to potem wystarczy się skupić i można to zrobić. Bez posiadania 30 levelu i sprzętu lepiej się za to nie brać (tzn. na pewno można to zrobić, ale po co sobie psuć nerwy niepotrzebnie?). Ja osobiście to bym w ogóle poczekał aż podniosą kiedyś level cap, dodadzą nowe itemy i potem wrócić na raid, gdzie walki będą pestką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 1 Październik 2014 Mnie zastanawia czy trofeum zaliczyłoby się gdyby po każdej śmierci wychodzić i wczytywać checkpoint. Chyba, że na końcu gry zalicza wszystkie zgony, nawet te z poprzednich sesji z rajdem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 19 Listopad 2015 pytanie o raid i trofiki na reefie jest taka arena na najwyższym poziomie jest walka na końcu ze skolasem . Po walce zaliczyło mi trofik za raid oraz trofik za grę z clanem . Nie zaliczyło mi raidu na hardzie co ciekawe ta arena jest tylko na hardzie. Ktoś może wie czy za tą arenę zaliczy trofik jak się przejdzie bez zginięcia ?? Bo jakoś dziwnie tam zalicza skoro harda nie uwzględniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 20 Listopad 2015 pytanie o raid i trofiki na reefie jest taka arena na najwyższym poziomie jest walka na końcu ze skolasem . Po walce zaliczyło mi trofik za raid oraz trofik za grę z clanem . Nie zaliczyło mi raidu na hardzie co ciekawe ta arena jest tylko na hardzie. Ktoś może wie czy za tą arenę zaliczy trofik jak się przejdzie bez zginięcia ?? Bo jakoś dziwnie tam zalicza skoro harda nie uwzględniło Jak pomyle niech mnie ktos poprawi,trofeum mozesz dostac jak nikt z Twojego fireteamu (cala trojka) nie zginie ani razu, wtedy dostaniesz trofeum.Trofeum za raid na hardzie dostaniesz jak zrobisz pelnowartosciowy raid (vog,crota,oryx),innej mozliwosci nie maWysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 20 Listopad 2015 Hmm ale pucharek "Flawless Raider" (raid bez zgonu w teamie) wpada chyba tylko za raid? Nie spotkałem się z informacją, że można go wbić na arenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 20 Listopad 2015 no właśnie o to pytam za hard na pewno nie wpada ale wpadły mi tam trofiki za raid i za raid z clanem . A w sumie dość łatwa ta arena jest żeby spróbować skończyć bez zgonu , tylko czy jest sens to robić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Listopad 2015 Można wbić na arenie, ale minimum 34 level z tego co mi wiadomo. Nie próbowałem nigdy osobiście, ale sporo osób mówiło, że zrobiło to właśnie na arenie 34. Jednak mimo wszystko polecam VoG'a, spokojnie można ogarnąć, a jedyny moment gdzie można paść to skakanie. Ale jak kto woli, na arenie jest wg mnie zbyt dużo losowości, ale w sumie teraz jak się tam wpadnie z 310 lighta w 3 osoby to wszystko pada jak muchy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 20 Listopad 2015 dzięki Patricko o to mi chodziło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 20 Listopad 2015 Można wbić na arenie, ale minimum 34 level z tego co mi wiadomo. Nie próbowałem nigdy osobiście, ale sporo osób mówiło, że zrobiło to właśnie na arenie 34. Jednak mimo wszystko polecam VoG'a, spokojnie można ogarnąć, a jedyny moment gdzie można paść to skakanie. Ale jak kto woli, na arenie jest wg mnie zbyt dużo losowości, ale w sumie teraz jak się tam wpadnie z 310 lighta w 3 osoby to wszystko pada jak muchy. Jedyny moment, którego nie trawię :whistling: Teraz już wiem, dlaczego tyle skoksowanych osób gra na arenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach