Nath_147 267 Napisano 20 Listopad 2015 (edytowane) A vog juz naprawiony? Poprawnie przenosi? Na crocie tez można bylo łatwo wbić, chyba ze cos zmienili. No ale łatwiej o trzech, niż szukac sześciu ;). Edytowane 20 Listopad 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 20 Listopad 2015 @up Dokładnie łatwiej w 3 niż w 6. Ja zrobiłem na crocie, ale najtrudniejszym elementem (czyt. bardzo losowym) było zeskakiwanie na raid zaraz na początku.. Za 15 razem spadliśmy wszyscy żeby nikt nie padł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 30 Listopad 2015 Też wbiłem Flawlesa na Crocie, robilismy w 3 zdaje się, że wszyscy nie muszą skakać, wystarczy że jeden skoczy, przebiegnie lampy i wszystkich przeniesie, ale nie jestem pewny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 26 Grudzień 2015 niestety arena nie działa na flawless raider zrobiliśmy bez zgonu ostatnią arene i lipa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Grudzień 2015 Możliwe, że to spatchowali po cichu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach