Patricko 8082 Napisano 24 Lipiec 2014 Temat służy do rozmawiania na temat wszelkiego możliwego ekwipunku w grze, od broni poprzez najróżniejsze zbroje, a na dodatkach dla postaci kończąc. Jeśli chcecie spytać innych o zdanie nt. najlepszego doboru przedmiotów lub po prostu porównać swój osprzęt z innymi, to tutaj jest na to miejsce! Nie wiesz co lepsze? Auto-Rifle, Scout Rifle, a może Hand Cannon? Chcesz wiedzieć jakie są najlepsze statystyki danego przedmiotu? Ten temat będzie służyć za swego rodzaju forumową zbrojownie, także tutaj proszę umieszczać wszelkie dyskusje związane z wszelkimi itemami w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 25 Lipiec 2014 No to ja zaczynam, wszelkiego rodzaju wskazowki mile widziane ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 26 Lipiec 2014 (edytowane) Kilka egzotycznych itemkow, jak juz byly to nic;p edit dwa nowe. Edytowane 27 Lipiec 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 27 Lipiec 2014 (edytowane) Wydaje sie ze w full wersji w kazdy piatek do niedzieli bedzie spawnowac sie npc Agent of the nine http://www.destinydb.com/vendors/2796397637-agent-of-the-nine Ktory prawdopodobnie za Strange Coin bedzie sprzedawac egzotyczne itemki. Oby do wrzesnia! Edytowane 27 Lipiec 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 27 Lipiec 2014 No właśnie zastanawiałem się po co ten strange coin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Lipiec 2014 Bungie udostępniło kilka zajebistych renderów naszego ekwipunku. Najbardziej podoba ma się futerkowy kołnierz u titana :D Wygląda po prostu genialnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Sierpień 2014 Mały gif z armorami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 14 Sierpień 2014 Ale nerf :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Sierpień 2014 To by świadczyło, że od tamtego momentu dodali kolejne, jeszcze mocniejsze giwery :D Oni cały czas tam dlubia przy tej grze, bo jeszcze do tłoczni nie poszła chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 14 Sierpień 2014 Nawet jak już jest w tłoczni to od czego są patche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 14 Sierpień 2014 W tłoczni gry jeszcze raczej nie ma, stykną im na to 2 tygodnie przed premierą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Sierpień 2014 Bungie potwierdziło, że Pulse Rifle oraz Hand Cannony dostaną buffa w pełnej wersji gry. Muszę powiedzieć, że dobry ruch, bo szczerze mówiąc, poza Auto-Rifle nie było sensownych broni w alfie i becie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 15 Sierpień 2014 I bardzo dobrze. Hand Gun musial dostac bufa. Maly magazynek i mnijesze obrazenia od Scout Rifle czynilo z tej giwerki totalny crap. Nie wiem kto z tym latal. Chyba tylko pasjonaci rewolwerow;p Pulse w przeciwienstwie do hand canona mozna bylo na sile zywac w pve, ale w pvp tez wlasciwie nie istnial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 19 Sierpień 2014 Mam nadzięję, że Scout'y nie dostaną nerfa, mam zamiar się w nich specajlizować ;) Z drugiej strony Hand Cannon po bufie staję się również wart zastanowienia....ehhh jak zyć do 09.09 ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Sierpień 2014 Sam Fisher jak żywy :P 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Sierpień 2014 Nowy typ broni w grze :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 23 Sierpień 2014 Jeżeli w grze będą smoki to i w grze nie może zabraknąć krwiożerczych Little Pony :P I dla tego przygotowali odpowiednią broń która może jest zniszczyć. Ukryty lvl jak w Diablo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Sierpień 2014 Jedna z ekskluzywnych broni na PS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 29 Sierpień 2014 Przez tą giwerę mój wybór między tytanem a hunterem zostaje nierozstrzygnięty wrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Sierpień 2014 Przecież wszystkie giwery mogą być używane przez każdą klasę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 29 Sierpień 2014 A te giwery są do zdobycia normalnie czy są dawane w preorderach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Sierpień 2014 To są ekskluzywne giwery tylko dla posiadaczy PS, ale zdobyć je trzeba normalnie. Tutaj grafika z tymi rzeczami: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 29 Sierpień 2014 Pytanie tylko czy zdobyć znaczy kupić czy może wykonać jakąś misję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Sierpień 2014 Z tego co mi wiadomo, to te ekskluzywne rzeczy będą dostępne dopiero w DLC, w sensie armory, bronie, itd. Mapki powinny być od razu, tak jak ten Strike czy Crucible, statki to nie wiem. Ale każdą rzecz trzeba będzie zdobyć samemu, nie ma że się kupi, dostanie, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 29 Sierpień 2014 Diopiero w DLC? Niedobrze bo czaję się na monte carlo. Wygląda przezacnie. Mam nadzieję jednak, żę wszystkie eksluzywne rzeczy będą dostępne od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach