Piecia_PL 0 Napisano 27 Lipiec 2014 (edytowane) Witam, właśnie otrzymałem maila od Sony z nowościami w PSN i zaciekawiła mnie końcowa część wiadomości sugerująca możliwość płacenia w Polsce za pomocą PayPal'a. Czy to jest naprawdę możliwe, że w końcu nasz kraj otrzyma "normalną" formę płatności, która od dwóch lat jest dostępna na zachodzie? Edytowane 27 Lipiec 2014 przez Piecia_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Lipiec 2014 No skoro tak napisali to chyba trzeba założyć, że owszem, w końcu będzie to możliwe;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 27 Lipiec 2014 Ale to chyba tylko na PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 28 Lipiec 2014 (edytowane) Ułatwiło by to znacznie życie bo z kartami działającymi z psn to loteria.Jeszcze ceny jak na us i będzie ok ;) Tak jak myślałem,oni tłumaczą po prostu emaile z ang wersji i nie parzą na zawartość. "Dzień dobry Piotrze, płatność za pośrednictwem nowych metod płatności w chwili obecnej nie jest dostępna. Zachęcamy do śledzenia naszego profilu, o wszystkich nowościach informujemy na bieżąco Pozdrawiamy." Edytowane 28 Lipiec 2014 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 28 Lipiec 2014 A to łobuzy, leżą i jeszcze kasę zgarniają za tłumaczenie na ślepo. Kiedyś wysyłali Motyw XMB na PS3 który przypominał wygląd z tego menu na PS4, a w miejsce kodu info po angielsku że kody wyszły. : / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 28 Lipiec 2014 Sprawa wyjaśniona. Temat zamykamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach