Ulairi 0 Napisano 10 Kwiecień 2016 (edytowane) Chętnie zagram online- platynowałem tą grę 3 lata temu na PS3 , teraz czas na Remastered ID: draug017 Edytowane 10 Kwiecień 2016 przez Ulairi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 10 Kwiecień 2016 chce wam sie wbijac platyny?kto ma wogole najwiecej platyn na swiecie bo w polsce jakis lukas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulairi 0 Napisano 11 Kwiecień 2016 Platynuje tylko perełki lub jak jest banalna na 3 dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 19 Październik 2016 Jeśli jest ktoś chętny do wspólnej gry w multi, to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kramar 2 Napisano 11 Grudzień 2016 Siema, skrada się ktoś dalej online ? Gram od niedawna, ale trzeba szlifować formę przed II częścią psn : kramar00 Głównie po 21/22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommy09 9 Napisano 9 Styczeń 2019 (edytowane) Cześć ludzie. Myślałem ostatnio o zagraniu w Tlou na ps4 i wbiciu platyny i mam pytanie odnośnie multi, czy można spokojnie jeszcze kogoś znaleźć na serwerach czy już ciężko? Edytowane 9 Styczeń 2019 przez tommy09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 10 Styczeń 2019 Włącz to się przekonasz. W lato jeszcze grywałem i nie było żadnych problemów ze znalezieniem meczu.Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 20 Styczeń 2019 W dniu 9.01.2019 o 17:52, tommy09 napisał: Cześć ludzie. Myślałem ostatnio o zagraniu w Tlou na ps4 i wbiciu platyny i mam pytanie odnośnie multi, czy można spokojnie jeszcze kogoś znaleźć na serwerach czy już ciężko? Miesiąc temu nie miałem z tym żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pau pau 1 Napisano 12 Listopad 2019 PSN: wangczuk Po 20.30Sent from my D5803 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach