fryz 915 Napisano 28 Sierpień 2014 Nie tylko, u mnie też są problemy, chyba coś z PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stiepan87 1 Napisano 29 Sierpień 2014 Witam. Chętnie pogram w multi ze znajomymi. Siedzę głownie popołudniami i wieczorami. W tej chwili 9tyg we frakcji łowców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 13 Wrzesień 2014 Witam moze ktos ma ochote pograc ponizej link do mojego profilu: http://psnprofiles.com/makosa5 Dzisiaj i jutro sporo gram w tygodniu glownie wieczory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loczardo 0 Napisano 15 Wrzesień 2014 Jeśli ktoś chętny na gre w The last of Us online pisać PSN:Loczardo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 15 Wrzesień 2014 Jeśli ktoś chętny na gre w The last of Us online pisać PSN:Loczardo W jakich godzinach grasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 15 Wrzesień 2014 Ja tez chętnie pogram wieczorami zazwyczaj gram :) zapraszać Nemsik_PL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skalattt 0 Napisano 22 Wrzesień 2014 (edytowane) Chętnie pogram z osobami starszymi (25+). Wysyłajcie zaproszenia jeśli macie ochote Edytowane 22 Wrzesień 2014 przez skalattt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciapek89 0 Napisano 26 Wrzesień 2014 Dodawać do znajomych jeśli chcecie pograć PS id: ciappek89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 27 Wrzesień 2014 Szukam osob do ekipy dodawajcie do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 1 Październik 2014 Panowie takie pytanie nietypowe. Ogarniam temat multi bo na PS3 platynka świeci. Gram teraz w Remastera i w multi wyszukując "walke o zapasy" gra znajduje mi tylko i wyłacznie mapy z DLC. Za kazdym razem. Czy może mi ktoś podpowiedzieć co lamię ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 1 Październik 2014 Nic, masz pecha, kwestia mapy jest zupełnie losowa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 2 Październik 2014 Chętnie pogram wspólnie jakieś multi. Psn Baptizia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 2 Październik 2014 Chętnie pogram wspólnie jakieś multi. Psn Baptizia Jak coś Jestem chętny możesz mnie dodać do znajomych przeważnie gram wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 2 Październik 2014 Chętnie pogram wspólnie jakieś multi. Psn Baptizia Mozesz i mnie dodac my z Nemsikiem troche juz gramy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vajpus 0 Napisano 4 Październik 2014 Vajpus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZbyNioMir 0 Napisano 21 Październik 2014 Witam wszystkich. Mój pierwszy post na tym forum :) Chętnie też pogram i skomunikuje się w grupie - i jestem z tych 25+ :):):) Na razie w ogóle dopiero ogarniam temat grania Multi i nie mam znajomych w tej grze, więc jestem otwarty na zaproszenia. Grywam głównie od 21.30 tak gdzieś do 24.00 w tygodniu, a w weekendy do bólu, a nawet świtu. Mój PSN: ZbyNioMir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 21 Październik 2014 Witam wszystkich. Mój pierwszy post na tym forum :) Chętnie też pogram i skomunikuje się w grupie - i jestem z tych 25+ :):) :) Na razie w ogóle dopiero ogarniam temat grania Multi i nie mam znajomych w tej grze, więc jestem otwarty na zaproszenia. Grywam głównie od 21.30 tak gdzieś do 24.00 w tygodniu, a w weekendy do bólu, a nawet świtu. Mój PSN: ZbyNioMir Dodaj mnie do znajomych to mozemy razem pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 23 Październik 2014 Zapraszać do gry : Kruczek293 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomExQ 0 Napisano 3 Listopad 2014 Witam panowie, ktoś chętny teraz na multi w TLOU? Transmituje na twitch.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jozo_69 2 Napisano 19 Listopad 2014 Witam serdecznie, chętnie pograłbym z kimś w multi, super było by zebrać czwórkę. PSN: Jozo_69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipka 0 Napisano 1 Grudzień 2014 (edytowane) Od jutra będzie gierka na moim dysku wiec chętnie ogram multi.Mój nick Lipka_PL Edytowane 23 Grudzień 2014 przez lipka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigzyzio 0 Napisano 3 Grudzień 2014 Szukam ludzi chetnych do porobenia trofeum na multi priorytet swietlik i lowca chetni niech sie odzywaja na psn- bigzyzio z dopiska ze chodzi o the last of us zebym wiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaf 9 Napisano 4 Styczeń 2015 Siema, z chęcią pogram z kimś na multi, mój PSN to toqo a grywam w godzinach od 8 do 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwcio 1 Napisano 15 Styczeń 2015 Witam ! od niedawna jestem szczesliwym posiadacze the last i wciagnal mnie multi jak jest ktos chetny do wspolnej gry nick: iwcio:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 6 Luty 2015 Witam chętnie dołącze do ekipy na multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach