DaraS 506 Napisano 29 Lipiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 29 Lipiec 2014 Gram z kumplem codziennie od 21-22. Chętnie zbierzemy ekipe 4os. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRyku 3 Napisano 29 Lipiec 2014 Jak ktoś chętny na online to zapraszać nick: TRykuPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 30 Lipiec 2014 Chetnie pogram gdyz jeszcze nie odpalałem multi, nawet fabuły jeszcze nie ograłem wiec jestem noobbeeemmm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 30 Lipiec 2014 Dziś nabyłem więc jak coś to zapraszać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 30 Lipiec 2014 Ja też chętnie pogram :) zapraszać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_DaRiO 0 Napisano 30 Lipiec 2014 Witam, Jestem chętny do pogrania w multi o każdej porze. Chętnych do wspónlego grania zapraszam do dodawania mnie do znajmoych. PSN: Don_DaRiO_KiNG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 30 Lipiec 2014 Mam zamiar grać dość często i w każdej wolnej chwili, z miłą chęcią pobiegam większą ekipą. Jakby co to zapraszać BartusP07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 30 Lipiec 2014 Jak coś to odpalam konsole :) i czekam na chętnych :) Nemsik_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 31 Lipiec 2014 z przyjemnością pogram w wolnym czasie... PSN id: pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 31 Lipiec 2014 (edytowane) Zapraszać, chętnie pogram i ogarnę oco tam chodzi z tymi Frakcjami itd bo jak na początek to czarna magia troche :P PSN: Leito_PLPS.Dlaczego multi ładuje mi się po 5-10 minut i dopiero coś wyszuka, czy nikt nie gra czy oco chodzi ;/ ?? Edytowane 31 Lipiec 2014 przez Leito_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 31 Lipiec 2014 Tak działa matchmaking niestety, czasem długo szuka meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 31 Lipiec 2014 Zapraszać, chętnie pogram i ogarnę oco tam chodzi z tymi Frakcjami itd bo jak na początek to czarna magia troche :P PSN: Leito_PL PS. Dlaczego multi ładuje mi się po 5-10 minut i dopiero coś wyszuka, czy nikt nie gra czy oco chodzi ;/ ?? We wtorek bardzo szybko mi szukało osób ale wczoraj to juz nie było tak kolorowo :) PS. dla mnie tez to czarna magia :) ale mozemy pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 31 Lipiec 2014 Jak co to zapraszać , gram rano i wieczorem . Gram głównie ocalonych i walkę o zapasy . PSN ID : momanek666 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 1 Sierpień 2014 Bardzo chętny na granie - koniecznie z Voice Przyjmuję wszystkie zaproszenia do gry :) PSNid: sin78bad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narumi0 0 Napisano 1 Sierpień 2014 Ja chętnie pogram, grałem już trochę na ps3 swojego czasu więc mam już jakieś doświadczenie.Nick: Thekirro12 (i nie, nie mam 12 lat tylko 19 ^ ^") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 1 Sierpień 2014 Chętnie pogram w mutli. Mam headset. Dostępny po południu i wieczorami. psn id: dext3rr_93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 1 Sierpień 2014 ja tez pogram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s6m66l 0 Napisano 2 Sierpień 2014 Dopiero zaczynam moją przygode w multi tlouf i poprostu uczę się grać,ale chętnie z kimś zagram. psn id:JosephStealer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badder 0 Napisano 3 Sierpień 2014 PSN - KurumiTok Konsola przyjdzie do mnie we środę i wtedy też zacznę ściąganie z psstore, ale konto założone, więc jeśli ktoś chce pograć wspólnie to zapraszać. ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 4 Sierpień 2014 siema, wraz z kumplami (4-5 graczy) planujemy stworzyc klanik i poszukujemy jakiejs przeciwnej druzyny chetnej wspolnie do siebie postrzelac. sa jacys chetni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 4 Sierpień 2014 siema, wraz z kumplami (4-5 graczy) planujemy stworzyc klanik i poszukujemy jakiejs przeciwnej druzyny chetnej wspolnie do siebie postrzelac. sa jacys chetni? Pisz na PW, to się dogadamy. Moja drużyna jest chętna na grę :) . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 4 Sierpień 2014 Chętnie pogram z osobami które tworzą zgrany zespół, jesli poszukujecie gracza , jestem jak najbardziej chetny. Ograłem multi już na ps3 tak wiec wiem co z czym się je:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bullseye92PL 0 Napisano 4 Sierpień 2014 Witam, też jestem chętny do wspólnej zabawy, jeżeli chcecie porządzić na multi to zapraszajcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 5 Sierpień 2014 Chętnie zagram, dostępny przeważnie wieczorem. mattedPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach