Nemsik_PL 42 Napisano 7 Sierpień 2014 Witam szukam chętnych którzy by pograli w bilarda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 8 Sierpień 2014 Ja chętnie pogram, nick PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 17 Sierpień 2014 Chętnie pogram w Pure Pool PSN_ID: gdynia_1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Sierpień 2014 Również. PSN: torresbtmPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badder 0 Napisano 19 Sierpień 2014 PSN - KurumiTok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 19 Sierpień 2014 Jesli ktoś wie dokładnie jak stworzyć lige to mozemy pomysleć i spotykać sie na granie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 23 Sierpień 2014 Chętnie zagram w takiej utworzonej lidze. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 23 Sierpień 2014 dopiero teraz trafiłem na ten wątek. Też chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZubiDS 1 Napisano 23 Sierpień 2014 Chętnie zagram, mój PSNid to ZubiDS, śmiało dodawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dif 0 Napisano 1 Wrzesień 2014 Chętnie się dołącze ;) PSN id - DiiF9 Chętni zapraszać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach