Skocz do zawartości
Patricko

Wieża

Rekomendowane odpowiedzi

Mam juz okolo 20GB filmow z meczow z bardzo dobrymi statami i fajnymi akcjami i chce zalozyc channel na yt. Nie mam jednak pojecia co dokladnie zapodawac na yt:

Cale mecze

Tylko kille, reszta wycieta

Tylko fajne akcje

Do tego czy powinna byc muzyka w tle lub jakies komentarze?

W dodatku praktycznie nie mialem stycznosci z tworzeniem montarzy i obrobka filmow i jestem w tym doslownie zielony.

Moglby mi cos doradzic jak sie za to powinienem zabrac by to naprawde wypalilo?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja doradzę jedno, nigdy nie dawaj żadnej muzyki. Jak po prostu widzę jakieś filmiki, do tego dodana jakaś muza, to aż mnie trzęsie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jak jest fajnie wkomponowana i pasuje do tego co się dzieje na ekranie to spoko.

Zazwyczaj niestety puszczają pierwszą lepszą piosenkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie zrobilem jeden klip i zapodalem linka do niego w player vs player i mysle ze nawet fajnie sie wkomponowalo, a najlepiej na samym koncu :biggrin: Jednakze pewnie nie wrzuce tego na nowy channel, bo nie jestem pewien czy to nie jest copyright jako ze uzylem muzyki Three Days Grace.

@mardok wez zobacz czy Toba trzesie :D 

Edytowane przez DeraIeS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie zrobilem jeden klip i zapodalem linka do niego w player vs player i mysle ze nawet fajnie sie wkomponowalo, a najlepiej na samym koncu :biggrin: Jednakze pewnie nie wrzuce tego na nowy channel, bo nie jestem pewien czy to nie jest copyright jako ze uzylem muzyki Three Days Grace.

@mardok wez zobacz czy Toba trzesie :biggrin:

Muzyka nie pasuje, lepiej w ogóle nie używaj. Dekompresja do 360p - źle się to wszystko ogląda na uciętym obrazie. Każdy ma jakieś początki, pracuj pracuj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak se mysle ze narazie bede wstawial po prostu najlepsze mecze i filmiki z najlepszymi akcjami. Ten filmik robilem w windows movie maker, ale kolejne juz robie w vegas pro 11 i renderuje je na 720.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejszy hotfix:

Summary
The most recent hotfix (1.0.2.2) for Destiny goes live on October 14th. This hotfix includes a number of changes to weapon balance across archetypes (e.g., lowering Auto Rifle effectiveness and increasing Scout Rifle damage output), specific weapons (Vex Mythoclast and Pocket Infinity) and includes a number of fixes to issues with the Templar encounter in the Vault of Glass. 

We're still working on a larger update which will address under-performing Exotics and overall class balance. 

General
  • Fixed a bug where the Valkyrie-O5X Ship was the same as the Aurora Lance
Classes
  • Titan
    • Unbreakable: Fixed an issue with the perk granting more agility than intended
  • Warlock
    • Brimstone: Perk can now activate if player is airborne
Weapons
  • General
    • Fixed some issues related to quick weapon swapping
  • Auto Rifles
    • Base Damage decreased by 2%
    • Reduced Precision Damage multiplier from 1.50 -> 1.25 (head shot bonus)
    • Stability decreased by 4% - 17% (driven by stat value)
  • Hand Cannons
    • In-air accuracy now increased
  • Scout Rifles
    • Base damage increased by 6%
    • Damage vs. Combatants increased by 6% - 25% (based on tier)
    • Improved target acquisition, plus additional recoil tuning.
  • Shotguns
    • Decreased base damage at maximum range (falloff) by 20%
    • Shot Package Perk now has a slightly wider cone of fire
    • The Rangefinder and Shot Package perks are now mutually exclusive
  • Exotic Weapons
    • Vex Mythoclast
      • Base Damage decreased by 34%
      • Increased Precision Damage multiplier from 1.25 -> 1.50 (headshot bonus)
    • Pocket Infinity
      • Enhanced Battery Perk has now been replaced with the Speed Reload Perk
  • Perks
    • Metal Detector: Fixed a bug that prevents this perk from actually providing additional ammo
    • Lightweight: Fixed a bug that allowed additional agility to apply even when a weapon was stowed
Activities
  • Strikes
    • Engram rewards from strikes now appear in the post-game Activity Summary
  • Raid - Vault of Glass
    • Templar Encounter
      • Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
      • Relic is now removed and respawned if the holder leaves the playable area
Destinations

The Fallen have also retreated from their hold over the Rocket Yard to discuss a new takeover plan

Źródło: http://www.bungie.net/7_Hotfix---10142014/en/News/News?aid=12283

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam vexa nie posiadam, wiec swoją wiedzę opieram na filmikach które krążą po sieci. Na pvp zdecydowanie potrzebny był nerf, natomiast mam wrażenie że zmniejszenie obrażeń o 1/3 spowoduje że broń będzie bezużyteczna w pve.

Mnie natomiast cieszy buff scout rifle, którymi bardzo lubię grać w pve, ale ciągle jedyny narazie dostępny egzotyczny SR jest dla mnie słaby, ze względu na malutki impact.

No i ciągle czekam na obiecane buffy dla bad juju i thorna.

Edytowane przez EgZePL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz kazdy bedzie biegal z Vision of Confluence :D Sam tą bron mega chce i dobrze ze leci z normala bo teraz hard bedzie jeszcze trudniejszy, a i tak 3 razy go zrobilem i gowno polecialo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz kazdy bedzie biegal z Vision of Confluence :D Sam tą bron mega chce i dobrze ze leci z normala bo teraz hard bedzie jeszcze trudniejszy, a i tak 3 razy go zrobilem i gowno polecialo :D

Wydaje mi się że na pvp znalazły by się lepsze SR niż vision, natomiast na pve vision rzeczywiście teraz jeszcze bardziej będzie kosił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wytłumaczcie mi coś takiego - jeżeli na pvp wszystkie bronie są takie same czy to zielona czy złota , to jeżeli nie jest to iron banner nic nie daje znerfienie vexsa  ,na zwykłym pvp powinien walić jak walił?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie liczy się atrybut atack w broniach ani defense w pancerzach. Ale paski statystyk i perki się liczą. Różnica więc jest czy to legenda, exo czy rare.

Edytowane przez KIELiCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna roznica miedzy rare, legenda i exo to ilosc pasywow. Statystyki zwykle sa podobne, np. Galahad, Grim Citizen, Painted Suros.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nagle przestalo mi zalezec na Vexie .. :biggrin:

Uwierz mi, że Vex pomimo jego osłabieniu dalej robi robotę i gdy go wymaksuje to aż strach pomyśleć co się będzie działo. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psn kaput?

Nie mogę się zalogować do Destiny i brak znajomych

Edytowane przez Twinskillers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Destiny jest info o tym, że zdają sobie z problemów na PS3 i PS4.

Na razie nie ma żadnych więcej informacji, wywala ludzi losowo i już później nie można się wpisać.

Mam ten sam problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CE-34861-2? Bo chyba mam to samo. Całe szczęscie chwile przed skończyłem raid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi