ONE 698 Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) Ja jestem zdecydowanie za. Czyli można zakładać tematy Kał of Duty: ostatnia nadzieja niepełnosprawnych BF: Hardline: dlc za 259zł Jeżeli tak, to mam jeszcze kilka pomysłów? No chyba, że tylko panowie moderatorzy mają takie prawo, w końcu prawa i sprawiedliwości nigdy nie było. PS. Teraz mamy odpowiedni dział, dziękuje i życzę miłej i owocnej zabawy. ;) Edytowane 14 Sierpień 2014 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 14 Sierpień 2014 Eee, od polityki to się trzymamy z daleka! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) @Fryz - Wady wadami. Niech ktoś mi wskaże jedną grę która nie miała wad. Boulder Dash ? :) Edytowane 14 Sierpień 2014 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 14 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) Click click click Edytowane 14 Sierpień 2014 przez Malibu19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 14 Sierpień 2014 @Fryz - Wady wadami. Niech ktoś mi wskaże jedną grę która nie miała wad. Boulder Dash ? :) Nie ma takiej, dlatego ja jestem za żartowaniem (byle na poziomie) ze wszystkich po kolei :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 14 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2014 To jak - z innych tytułów też można żartować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Sierpień 2014 Zabolał mnie ten fragment o złych moderatorach i wazelinie. Przecie Wszyscy tutaj TLOU uwielbiajoooo, kochajooooo, wychwalajoooooo :crazy: :whistling: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 14 Sierpień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Sierpień 2014 niektórzy, niby dorośli, zachowują się jak dzieci z podstawówki. Co najzabawniejsze, kącik wzajemnej adoracji, a że są to moderatorzy, to znalazło się kilku, którzy pchają się w ich odbyty bez wazelinki. Ogólnie śmiechowo :) Jako, że tu mamy śmieszków/trollów moderatorów, to wszystko jest ok. Teraz na serio idę grać ;) Śmieszny małostkowy człowieczku. Zanim zdążysz doczytać tego posta już będziesz zbanowany. Mam dość twoich uszczypliwych, pełnych fanatycznego fanboizmu postów, w których udowadniasz, że nie rozumiesz innych ludzi, ich przyzwyczajeń, zachowań, odczuć czy innego światopoglądu. Do tego ze wszystkiego kpisz i obrażasz innych, myślących inaczej. Mało tego, obrażasz i wylewasz ze swojej kloaki pomyje na ludzi, którzy codziennie starają się by to Forum żyło, by trzymało się kupy i by panował tutaj porządek. Za darmo. Wszystko to z pasji do gier, z funu jakie niosą i z zaangażowania w swoje hobby. Tylko tyle, albo aż tyle. Jesteś pusty jak maszyna i jak maszyna się zachowujesz. Żadnych własnych przemyśleń, żadnych wniosków i refleksji. Jak Bot. Byłeś tu kiedyś moderatorem (przez pomyłkę jak sądzę). Nie dziwie się, że nikt cię tu już nie chciał. Jedyne co zrobiłeś dobrze to odejście na własną prośbę. Żal mi cię. PS. Teraz mamy odpowiedni dział, dziękuje i życzę miłej i owocnej zabawy. ;) Miłej zabawy na innym Forum. O ile ci jeszcze jakieś zostało... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Sierpień 2014 ... Zanim zdążysz doczytać tego posta już będziesz zbanowany ... 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Sierpień 2014 To wg. mnie najlepsze ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 14 Sierpień 2014 Kto gifem wojuje, od gifa... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Sierpień 2014 A tak, zeby nie było ze spamuje XD ostatni obrazek tutaj ode mnie XD Śmiech przez łzy XD 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Sierpień 2014 Bede tesknil, serio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Sierpień 2014 Kto gifem wojuje, od gifa... W Rodzinie nic nie ginie :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach