Fuviks 78 Napisano 25 Sierpień 2014 Hit czy kit? A na okładce nie kto inny jak sam Damian Lillard Oby w tym roku nie dali d**y. Chciałbym dobra konkurencje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 25 Sierpień 2014 Udział Lillarda w reklamie Maddena był podejrzany, więc jego obecność na okładce wcale mnie nie dziwi.Lepszy on niż Kyrie. Prawda jest taka, że 2k w tym roku robi taką samą wersję na pc'ty co konsole, więc koszykówka w tym roku od ea może nie wypalić, nawet jak nie będzie takim gównem jak poprzednia odsłona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 25 Sierpień 2014 Udział Lillarda w reklamie Maddena był podejrzany, więc jego obecność na okładce wcale mnie nie dziwi.Lepszy on niż Kyrie. Prawda jest taka, że 2k w tym roku robi taką samą wersję na pc'ty co konsole, więc koszykówka w tym roku od ea może nie wypalić, nawet jak nie będzie takim gównem jak poprzednia odsłona. Może w końcu pokażą GamePlay, póki co muszą się go mocno wstydzić :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 25 Sierpień 2014 Może w końcu pokażą GamePlay, póki co muszą się go mocno wstydzić Póki co nie mam konsoli, więc zadowolę się konkurencją na PC. Ale jeżeli chodzi o gameplay gry, to powinien być pokazany już w okresie gamescomu, albo chociaż jakieś informacje. Bo przecież muszą jakieś demo wydać z czasem, a o grze do tej pory nic nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Wrzesień 2014 Jest nowy trailer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 31 Październik 2014 Na US PSN jest demko. Właśnie ciągne, ktoś testował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Październik 2014 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nba-live-15 15 też niewiele lepsza od 14. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 31 Październik 2014 Na US PSN jest demko. Właśnie ciągne, ktoś testował? Dno, pograłem moze z 20 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 31 Październik 2014 Dno, pograłem moze z 20 minut.Ja mam całkiem odmienne zdanie. Grafika chyba najleosza jaką widziałem na PS4. Gra się też mega fajnie. Tyke, ze ze mnie zaden znawca NBA:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) Ja mam całkiem odmienne zdanie. Grafika chyba najleosza jaką widziałem na PS4. Gra się też mega fajnie. Tyke, ze ze mnie zaden znawca NBA:p A grales w 2k14? Ten NBA live od NBA live 14 niewiele sie rozni, a byl to gniot totalny. Grafa dla mnie tez bez szału, dziwne ze twierdzisz ze to najlepsza na ps4... aaa sorry napisales "chyba" i "jaką widzialem" ;) Edytowane 31 Październik 2014 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 31 Październik 2014 Masz moj psn id wiec możesz sprawdzić, ze na ps4 widziałem wszystkie gry warte obejrzenia :p NBA 2K jest raczej dla maniaków, a Live jest dla takich jak ja którzy chcą pograć bez ciśnień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 31 Październik 2014 Raczej NBA 2k jest dla wszystkich, a Live jest dla masochistów. ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 31 Październik 2014 5.5/10 w IGN. brak słów co EA robi z tak solidnymi tytułami . http://uk.ign.com/articles/2014/10/29/nba-live-15-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 31 Październik 2014 Szkoda w takim razie, że 2K15 nie ma dema:) na jeden meczyk raz na jakiś czas, demo Live styknie:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VoodoooodooV 8 Napisano 1 Listopad 2014 NBA 2K won by TKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach